Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
Rzeszow nie tak daleko:multi:

A jak nasz orzechowski Grocik domek znajdzie to na bank przyjadę ....:eviltong:
i sama was zaproszę bo w Krakowie bezdomna nie jestem....:lol:

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Kibicuję mu cały czas, od początku wątku i radośc moja wielka że Amiś bezpieczny ale jak domek znajdzie to ja na pewno :drinking:i do rana :morning:
szkoda tylko że nie z wami bo ja z Rzeszowa jestem......:eviltong:

Becia, ale psiaki i my czujemy, że połową serca jesteś z nami:loveu: (Druga połowa u Orzeszków :p) ja zresztą też ponad 80 km od Amika i Grocika...na dodatek pomału wysyp szczeniaków następuje i zasilają stan liczebny w schronach:shake: Ludzie!!! Sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki :modla: :modla: :modla: :modla: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :wallbash: :wallbash:

Posted

karusiap się całuje z Wszystkimi psami... (nie tylko do zdjęć, zapewniam) i te foty zawsze są najwspanialsze :loveu:
Tylko z Drwalem się nie całowała jeszcze... :siara:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a caluje sie a co:)
z Drwalem mowisz....nie...wiesz...ja wiem,ze Ty tez go kochasz tylko...miloscia bardzo zaborcza...nie moge Ci tego zrobic:loveu::shake:

Prawda,ze widac jak Amik sie usmiecha??prawda??

Posted

silke napisał(a):
Jaka zmiana! Ten pies się uśmiecha :lol:

Toż to absolutnie nie ten Amik, który był w boksie schroniskowym :crazyeye:
Dziewczyny czynicie cuda z tym psiaczkiem:loveu::loveu::loveu:

Posted

Amik:multi:Amik jest kochanym skoczkiem,lazikiem i biegaczem przełajowym:loveu::loveu:
On normalnie sam juz podbiega do czlowieka i skacze po nogach z radosci:)
Moje skarby kochane,nawet dzis calusa w nos dostalam:loveu:

A co sie dzis stalo to jestem dumna....Amik....zaszczekal...no prawie zaszczekal.
Szlismy sobie z gorki,a te duze chlopy Drwal i Grot ze swoimi dziewuszkami spowalniali eskapade.No to Amik podskoczyl pare razy i....
Raf Raf!!!
A potem prawie sie udalo i wyartykulowal cos w rodzaju HAU!!!!
:loveu::loveu::loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
Amik:multi:Amik jest kochanym skoczkiem,lazikiem i biegaczem przełajowym:loveu::loveu:
On normalnie sam juz podbiega do czlowieka i skacze po nogach z radosci:)
Moje skarby kochane,nawet dzis calusa w nos dostalam:loveu:

A co sie dzis stalo to jestem dumna....Amik....zaszczekal...no prawie zaszczekal.
Szlismy sobie z gorki,a te duze chlopy Drwal i Grot ze swoimi dziewuszkami spowalniali eskapade.No to Amik podskoczyl pare razy i....
Raf Raf!!!
A potem prawie sie udalo i wyartykulowal cos w rodzaju HAU!!!!
:loveu::loveu::loveu:

ja nieśmiało dodam, że to w stronę DRWALA było.. DRWALA powidam.. DUŻYMI LITERAMI.. a Grot nie spowalniał, tylko dostojnie kroczył, żebyście nie musieli się zadyszeć, jak go byście goniły.. phi :mad:

Posted

Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej.

W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW.
Przyjmę każdą ilość. :lol:

Posted

Amik mial dzis pobrana krew,byl bardzo dzielny.Nawet nie mruknal,w nagrode dostal kosteczke:)
Mial bardzo zapchane gruczoly okoloodbytowe,juz czyste;)
Nasz lekarz dalby mu ok 5 lat.powiedzcie mi ile wiemy,ze ma na 100%,tzn od keidy byl na bank w schronisku??
On nie moze miec 11.....

Poza tym jak wyniki beda dobre,nie ma przeciwskazac do kastracji..pomyslimy;)

AAA a amik to wogole nie ta bida,ktora przyjechala .Gdy go wiozlysmy zabrawszy od Madzi,lezal skulony pod nogami,ze znowu ktos gdzies go bierze a dzis??

Wiecie gdzie jecahl?Na moich kolanach na przednim siedzeniu,pilnie obserwujac droge:loveu:Takiego slicznego pilota mialysmy:loveu::loveu:

Posted

Mam nadzieje,ze nic nie pomieszam,a jesli tak to Aga krzycz;)

Amikowi badania nie wyszly najlepiej...ma bardzo niski wskaznik hemoglobiny i nienajlepsza biochemie.Za malo czerwonych krwinek...
Jesli wyniki sa prawidlowe to Amik ma anemie i cos sie w organizmie dzieje,ale....

Dr cos sie wyniki nie podobaja....i po Amiku tez nic nie widac wiec za tydzien je powtarzamy...:roll:

Posted

karusiap napisał(a):
Amik mial dzis pobrana krew,byl bardzo dzielny.Nawet nie mruknal,w nagrode dostal kosteczke:)
Mial bardzo zapchane gruczoly okoloodbytowe,juz czyste;)
Nasz lekarz dalby mu ok 5 lat.powiedzcie mi ile wiemy,ze ma na 100%,tzn od keidy byl na bank w schronisku??
On nie moze miec 11.....

Poza tym jak wyniki beda dobre,nie ma przeciwskazac do kastracji..pomyslimy;)

Karusia, on został przeniesiony ze starego schronu likwidowanego w 2001 roku, a był w nim już jakiś czas, do pierwszego schronu trafił jako dorosły psiak(2 lata?).

karusiap napisał(a):
AAA a amik to wogole nie ta bida,ktora przyjechala .Gdy go wiozlysmy zabrawszy od Madzi,lezal skulony pod nogami,ze znowu ktos gdzies go bierze a dzis??

Wiecie gdzie jecahl?Na moich kolanach na przednim siedzeniu,pilnie obserwujac droge:loveu:Takiego slicznego pilota mialysmy:loveu::loveu:
No :evil_lol: u nas też albo leżał (+ mizianko) albo z nosem przy szybie (+mizianko):loveu: A niby przy A4 za wiele do podziwiania nie ma:eviltong: Zwężenie drogi prawostronne, potem lewostronne, znowu prawostronne itp.:lol:

Posted

Jagienka napisał(a):
No nie... mam nadzieje, że to jakieś pomyrdanie wyników...

Ja też mam nadzieję...:shake: Amiku, no nie rób nam tego, że teraz jeszcze się pochorujesz...:shake::placz: