Becia66 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 karusiap napisał(a):Rzeszow nie tak daleko:multi: A jak nasz orzechowski Grocik domek znajdzie to na bank przyjadę ....:eviltong: i sama was zaproszę bo w Krakowie bezdomna nie jestem....:lol: Quote
karusiap Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 trzymam za slowo,chlopaki sie uciesza:)i my tez:loveu: Quote
Jagienka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No to trzeba szybko chłopaków wydawać, skoro impreza się szykuje :Cool!: Quote
MagdaH Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 becia66 napisał(a):Kibicuję mu cały czas, od początku wątku i radośc moja wielka że Amiś bezpieczny ale jak domek znajdzie to ja na pewno :drinking:i do rana :morning: szkoda tylko że nie z wami bo ja z Rzeszowa jestem......:eviltong: Becia, ale psiaki i my czujemy, że połową serca jesteś z nami:loveu: (Druga połowa u Orzeszków :p) ja zresztą też ponad 80 km od Amika i Grocika...na dodatek pomału wysyp szczeniaków następuje i zasilają stan liczebny w schronach:shake: Ludzie!!! Sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki, sterylki, adresówki :modla: :modla: :modla: :modla: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :wallbash: :wallbash: Quote
Jagienka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 karusiap się całuje z Wszystkimi psami... (nie tylko do zdjęć, zapewniam) i te foty zawsze są najwspanialsze :loveu: Tylko z Drwalem się nie całowała jeszcze... :siara: Quote
karusiap Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a caluje sie a co:) z Drwalem mowisz....nie...wiesz...ja wiem,ze Ty tez go kochasz tylko...miloscia bardzo zaborcza...nie moge Ci tego zrobic:loveu::shake: Prawda,ze widac jak Amik sie usmiecha??prawda?? Quote
AlfaLS Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 silke napisał(a):Jaka zmiana! Ten pies się uśmiecha :lol: Toż to absolutnie nie ten Amik, który był w boksie schroniskowym :crazyeye: Dziewczyny czynicie cuda z tym psiaczkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Amik:multi:Amik jest kochanym skoczkiem,lazikiem i biegaczem przełajowym:loveu::loveu: On normalnie sam juz podbiega do czlowieka i skacze po nogach z radosci:) Moje skarby kochane,nawet dzis calusa w nos dostalam:loveu: A co sie dzis stalo to jestem dumna....Amik....zaszczekal...no prawie zaszczekal. Szlismy sobie z gorki,a te duze chlopy Drwal i Grot ze swoimi dziewuszkami spowalniali eskapade.No to Amik podskoczyl pare razy i.... Raf Raf!!! A potem prawie sie udalo i wyartykulowal cos w rodzaju HAU!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
edit_f Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 karusiap napisał(a):Amik:multi:Amik jest kochanym skoczkiem,lazikiem i biegaczem przełajowym:loveu::loveu: On normalnie sam juz podbiega do czlowieka i skacze po nogach z radosci:) Moje skarby kochane,nawet dzis calusa w nos dostalam:loveu: A co sie dzis stalo to jestem dumna....Amik....zaszczekal...no prawie zaszczekal. Szlismy sobie z gorki,a te duze chlopy Drwal i Grot ze swoimi dziewuszkami spowalniali eskapade.No to Amik podskoczyl pare razy i.... Raf Raf!!! A potem prawie sie udalo i wyartykulowal cos w rodzaju HAU!!!! :loveu::loveu::loveu: ja nieśmiało dodam, że to w stronę DRWALA było.. DRWALA powidam.. DUŻYMI LITERAMI.. a Grot nie spowalniał, tylko dostojnie kroczył, żebyście nie musieli się zadyszeć, jak go byście goniły.. phi :mad: Quote
edit_f Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jagienka napisał(a):Amik na Drwala?? :shake: a może na Jagienkę? :razz: a może tylko w jej stronę? ;) Quote
Jagienka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 edit_f napisał(a):a może na Jagienkę? :razz: a może tylko w jej stronę? ;) Mnie tam w ogóle wtedy nie było :eviltong: Ja będę jutro to zobaczymy... Quote
Grzecho Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej. W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW. Przyjmę każdą ilość. :lol: Quote
karusiap Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Amik mial dzis pobrana krew,byl bardzo dzielny.Nawet nie mruknal,w nagrode dostal kosteczke:) Mial bardzo zapchane gruczoly okoloodbytowe,juz czyste;) Nasz lekarz dalby mu ok 5 lat.powiedzcie mi ile wiemy,ze ma na 100%,tzn od keidy byl na bank w schronisku?? On nie moze miec 11..... Poza tym jak wyniki beda dobre,nie ma przeciwskazac do kastracji..pomyslimy;) AAA a amik to wogole nie ta bida,ktora przyjechala .Gdy go wiozlysmy zabrawszy od Madzi,lezal skulony pod nogami,ze znowu ktos gdzies go bierze a dzis?? Wiecie gdzie jecahl?Na moich kolanach na przednim siedzeniu,pilnie obserwujac droge:loveu:Takiego slicznego pilota mialysmy:loveu::loveu: Quote
agamika Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Wiecie gdzie jecahl? a zobaczą nawet :eviltong: Quote
edit_f Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='agamika']a zobaczą nawet :eviltong: :multi: Quote
karusiap Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Mam nadzieje,ze nic nie pomieszam,a jesli tak to Aga krzycz;) Amikowi badania nie wyszly najlepiej...ma bardzo niski wskaznik hemoglobiny i nienajlepsza biochemie.Za malo czerwonych krwinek... Jesli wyniki sa prawidlowe to Amik ma anemie i cos sie w organizmie dzieje,ale.... Dr cos sie wyniki nie podobaja....i po Amiku tez nic nie widac wiec za tydzien je powtarzamy...:roll: Quote
MagdaH Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 karusiap napisał(a):Amik mial dzis pobrana krew,byl bardzo dzielny.Nawet nie mruknal,w nagrode dostal kosteczke:) Mial bardzo zapchane gruczoly okoloodbytowe,juz czyste;) Nasz lekarz dalby mu ok 5 lat.powiedzcie mi ile wiemy,ze ma na 100%,tzn od keidy byl na bank w schronisku?? On nie moze miec 11..... Poza tym jak wyniki beda dobre,nie ma przeciwskazac do kastracji..pomyslimy;) Karusia, on został przeniesiony ze starego schronu likwidowanego w 2001 roku, a był w nim już jakiś czas, do pierwszego schronu trafił jako dorosły psiak(2 lata?). karusiap napisał(a):AAA a amik to wogole nie ta bida,ktora przyjechala .Gdy go wiozlysmy zabrawszy od Madzi,lezal skulony pod nogami,ze znowu ktos gdzies go bierze a dzis?? Wiecie gdzie jecahl?Na moich kolanach na przednim siedzeniu,pilnie obserwujac droge:loveu:Takiego slicznego pilota mialysmy:loveu::loveu: No :evil_lol: u nas też albo leżał (+ mizianko) albo z nosem przy szybie (+mizianko):loveu: A niby przy A4 za wiele do podziwiania nie ma:eviltong: Zwężenie drogi prawostronne, potem lewostronne, znowu prawostronne itp.:lol: Quote
Jagienka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No nie... mam nadzieje, że to jakieś pomyrdanie wyników... Quote
MagdaH Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jagienka napisał(a):No nie... mam nadzieje, że to jakieś pomyrdanie wyników... Ja też mam nadzieję...:shake: Amiku, no nie rób nam tego, że teraz jeszcze się pochorujesz...:shake::placz: Quote
Recommended Posts