Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie uwierzycie jak dzis bylo pieknie.....
poszlismy w cudnym slonku na spacerek,wybiegalismy sie,wypiescilismy...i agamika sprobowala czy Amik zainteresuje sie piszczaca zabawka na sznurku....ja malo nie oszalalam ze szczescia,bo Amik wykazal olbrzymie zainteresowanie nia:loveu:najpierw odskakiwal przy kazdym jej pisnieciu a potem chwytal w pysia i sobie piskal ....w koncu zabral,skulil uszka i patrzyl czy nikt nie widzi,ze ja ma....i oddac nie zamierza:evil_lol:
szedl cala droge bacznie obserwujac swoje najwieksze zagroznia w postaci ludziow sztuk 3 i psow sztuk 2 a kazde z nas tylko czekalo jak tu podkrasc ta fantastyczna zabawke i popiskac nia sobie:loveu:
Amik przed boksem ladnie ja oddal,ale patrzyl patrzyl i jak spowrotem dostal pognal z nia zadowolony...
Amiczek po tylu latach bawic sie jeszcze bedzie umial:loveu::loveu::loveu:

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
wiecie co ? ja to myslę że jemu jest lepiej u was w Lednicy w hoteliku niz u tej Pani....:eviltong::lol:

Bo tu jest kochany i zaopiekowany:loveu:

Posted

Ależ on cudny!!!!!!!!! Mam wrażenie że Amik ma poczucie że jest w psim raju!!!!!!!! A to jak niesie dumnie swoją zabawkę - powalające:multi: W nim nie można się nie zakochać:loveu:

Posted

Grzecho napisał(a):
W hoteliku na pewno ma wszytko co potrzeba ale co dom to dom. Fotelik, kanapa, dywanik może jakiś kociak do pogonienia ... :evil_lol:

tylko nie Pani co go pod sklepem uwiąże.....:roll:

Posted

Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy
Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa

Podpisali:
Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria.

Posted

Wszystkim slicznie dziekujemy i zyczymy wzajemnie:loveu::loveu:

a dzis byl spacerek i caluski i przytulanki:loveu:
Amik to zazdrosna bestyja:cool3:

a piszczaca zabawka nadal jego:)jak tylko wzielam i polozylam w inne miejsce,z oburzeniem ostentacyjnie wzial w pychol i polozyl spowrotem gdzie byla:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
Dzis bylismy na dluuuugiej lince.Amik wybiegal sie porzadnie,ale na kazde zawolanie zawracal nawet na luznej lince:loveu:sloneczko kochane jaki byl zadowolony:loveu:

potwierdzam, Amik dziś miał super ubaw na spacerze :cool3:, był przeszczęsliwy :)

a i owszem zawsze zawracał na wołanie:loveu::razz: , tylko nie zawsze leciał do tej osoby co go wołała :evil_lol:

Posted

agamika napisał(a):

a i owszem zawsze zawracał na wołanie:loveu::razz: , tylko nie zawsze leciał do tej osoby co go wołała :evil_lol:

bo Amis kocha wszystkie krakowskie ciotki i jak tu którą wyróżnić ?..:eviltong:

Posted

a ja muszę pochwalić Amika, ze bardzo dba o ta swoją zabaweczkę :cool1: jest ona ciągle w stanie nienaruszonym :cool3:

ale jego zaskoczenia, ze to coś piszczy i konsternacji początkowej w związku z tym nie da sie opisać :evil_lol:

Posted

becia66 napisał(a):
Czy Amisiowa była Pani pyta czasem o niego ? :roll:

Byla Pani byla ostatnio w hotelu,ale nie zostala wpuszczona (widocznie zle trafila z godzina),przywiozla sloik gotowanego.
Byla,bo chciala by Amik zaprzyjaznil sie z jej nowa sunia.
Nie neguje tego,ze ma psa-wiedzialam o tym i mysle,ze sunia bedzie szczesliwa,ale mysle ze nie powinna widywac Amika, by jemu nie mieszac w glowie.

A Amik dzis wybiegany:loveu:zazdrosnik pogonil zebami 5 razy mniejszego kolege:cool1: