karusiap Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Nie uwierzycie jak dzis bylo pieknie..... poszlismy w cudnym slonku na spacerek,wybiegalismy sie,wypiescilismy...i agamika sprobowala czy Amik zainteresuje sie piszczaca zabawka na sznurku....ja malo nie oszalalam ze szczescia,bo Amik wykazal olbrzymie zainteresowanie nia:loveu:najpierw odskakiwal przy kazdym jej pisnieciu a potem chwytal w pysia i sobie piskal ....w koncu zabral,skulil uszka i patrzyl czy nikt nie widzi,ze ja ma....i oddac nie zamierza:evil_lol: szedl cala droge bacznie obserwujac swoje najwieksze zagroznia w postaci ludziow sztuk 3 i psow sztuk 2 a kazde z nas tylko czekalo jak tu podkrasc ta fantastyczna zabawke i popiskac nia sobie:loveu: Amik przed boksem ladnie ja oddal,ale patrzyl patrzyl i jak spowrotem dostal pognal z nia zadowolony... Amiczek po tylu latach bawic sie jeszcze bedzie umial:loveu::loveu::loveu: Quote
moana Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 szczeniak normalnie z tego Amika, szczeniak... :lol: Quote
agamika Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 to jeszcze z czwartkowego popołudnia ... ale ... .. z zabawką tez będą :cool3: Quote
Becia66 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 wiecie co ? ja to myslę że jemu jest lepiej u was w Lednicy w hoteliku niz u tej Pani....:eviltong::lol: Quote
AlfaLS Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 becia66 napisał(a):wiecie co ? ja to myslę że jemu jest lepiej u was w Lednicy w hoteliku niz u tej Pani....:eviltong::lol: Bo tu jest kochany i zaopiekowany:loveu: Quote
AlfaLS Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ależ on cudny!!!!!!!!! Mam wrażenie że Amik ma poczucie że jest w psim raju!!!!!!!! A to jak niesie dumnie swoją zabawkę - powalające:multi: W nim nie można się nie zakochać:loveu: Quote
Grzecho Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 W hoteliku na pewno ma wszytko co potrzeba ale co dom to dom. Fotelik, kanapa, dywanik może jakiś kociak do pogonienia ... :evil_lol: Quote
Becia66 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Grzecho napisał(a):W hoteliku na pewno ma wszytko co potrzeba ale co dom to dom. Fotelik, kanapa, dywanik może jakiś kociak do pogonienia ... :evil_lol: tylko nie Pani co go pod sklepem uwiąże.....:roll: Quote
zdwrdwd Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Cudny słodziak :) Mój Amik (12-letni) też jest szczeniaczek. Quote
Becia66 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Amisiu tobie kochany i wszystkim amisiowym ciotkom życzę.....:lol: Quote
Grzecho Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa Podpisali: Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria. Quote
AlfaLS Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Gorące świąteczne uściski wraz z życzeniami wesołych świąt dla Amika i dobrych duszyczek, które mu kibicują. AlfaLS, Zulka oraz Kubuś i Tosia Quote
karusiap Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wszystkim slicznie dziekujemy i zyczymy wzajemnie:loveu::loveu: a dzis byl spacerek i caluski i przytulanki:loveu: Amik to zazdrosna bestyja:cool3: a piszczaca zabawka nadal jego:)jak tylko wzielam i polozylam w inne miejsce,z oburzeniem ostentacyjnie wzial w pychol i polozyl spowrotem gdzie byla:loveu: Quote
karusiap Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Dzis bylismy na dluuuugiej lince.Amik wybiegal sie porzadnie,ale na kazde zawolanie zawracal nawet na luznej lince:loveu:sloneczko kochane jaki byl zadowolony:loveu: Quote
agamika Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 karusiap napisał(a):Dzis bylismy na dluuuugiej lince.Amik wybiegal sie porzadnie,ale na kazde zawolanie zawracal nawet na luznej lince:loveu:sloneczko kochane jaki byl zadowolony:loveu: potwierdzam, Amik dziś miał super ubaw na spacerze :cool3:, był przeszczęsliwy :) a i owszem zawsze zawracał na wołanie:loveu::razz: , tylko nie zawsze leciał do tej osoby co go wołała :evil_lol: Quote
Becia66 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 agamika napisał(a): a i owszem zawsze zawracał na wołanie:loveu::razz: , tylko nie zawsze leciał do tej osoby co go wołała :evil_lol: bo Amis kocha wszystkie krakowskie ciotki i jak tu którą wyróżnić ?..:eviltong: Quote
karusiap Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Obiecane zdjecia Amisia:loveu: Amis i Rex: Quote
karusiap Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 mam zabawke:multi::multi: i teraz.... biegiem do hotelu nie oddam nikomu:evil_lol: Quote
agamika Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 a ja muszę pochwalić Amika, ze bardzo dba o ta swoją zabaweczkę :cool1: jest ona ciągle w stanie nienaruszonym :cool3: ale jego zaskoczenia, ze to coś piszczy i konsternacji początkowej w związku z tym nie da sie opisać :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Amisiu podpowiedz Zulci jak się bawić zabawką;). Zulcia tego nie umie :shake:a tak bardzo chcialabym żeby też mogła miec takie radości jak Ty;) Quote
karusiap Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 becia66 napisał(a):Czy Amisiowa była Pani pyta czasem o niego ? :roll: Byla Pani byla ostatnio w hotelu,ale nie zostala wpuszczona (widocznie zle trafila z godzina),przywiozla sloik gotowanego. Byla,bo chciala by Amik zaprzyjaznil sie z jej nowa sunia. Nie neguje tego,ze ma psa-wiedzialam o tym i mysle,ze sunia bedzie szczesliwa,ale mysle ze nie powinna widywac Amika, by jemu nie mieszac w glowie. A Amik dzis wybiegany:loveu:zazdrosnik pogonil zebami 5 razy mniejszego kolege:cool1: Quote
Becia66 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Czy Amisiowa była Pani pyta czasem o niego ? :roll: Quote
Recommended Posts