kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='hop!'] A czy stare fotki Was nie zadowolą? Mogę wstawić. ? :eviltong: hop! Ty nie trzymaj z nimi :shake: - trzymaj z nami. :p szukałyśmy psu domu uczciwie i ofiarnie. chcemy choć malutkiego potwierdzenia, że go do jakichś laboratoriow nie wywiozły, czy coś. rozumiesz, dlatego te zdjęcia, choć i tak się pewnie ich nigdy nie doczekamy :shake: ak-tu-al-ne, nie jakieś fałszywki Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='kinga']hop! Ty nie trzymaj z nimi :shake: - trzymaj z nami. :p szukałyśmy psu domu uczciwie i ofiarnie. chcemy choć malutkiego potwierdzenia, że go do jakichś laboratoriow nie wywiozły, czy coś. rozumiesz, dlatego te zdjęcia, choć i tak się pewnie ich nigdy nie doczekamy :shake: ak-tu-al-ne, nie jakieś fałszywki jasne, z aktualna gazeta w lapie :mad: Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A czy mogę trzymać i z WAMI i z NIMI? :p :hmmmm: Tylko jak to zrobić? To wymaga wysiłku intelektualnego... i sprytu... i dyplomacji... i nie wiem czy dam radę... Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hop! napisał(a):A czy mogę trzymać i z WAMI i z NIMI? :p :hmmmm: Tylko jak to zrobić? To wymaga wysiłku intelektualnego... i sprytu... i dyplomacji... i nie wiem czy dam radę... hop! nie poddawaj się. Ty nam wyglądasz, ze jesteś z naszej krwi. czyli wiesz... te: dyplomacje, intelekt, itd... - masz w małym palcu :p Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Może później... Przypomniałam sobie, że teraz nie mogę, bo... Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 oj slaby duch u naszej cioteczki :shake: Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):hop! nie poddawaj się. Ty nam wyglądasz, ze jesteś z naszej krwi. czyli wiesz... te: dyplomacje, intelekt, itd... - masz w małym palcu :p Trochę się pomyliłaś. Te wszystkie takie (wiadomo o co chodzi) to ja mam w palcu wskazującym. Z Waszej krwi... No, dobra, trzymam z WAMI. :loveu: Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 samoglow napisał(a):oj slaby duch u naszej cioteczki :shake: Ale za tego ducha słabego to trzymam również z NIMI. :diabloti: Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='mar.gajko']A to wszystko NASZA zasługa!!!! Nieustająco prosimy o zdjęcia W NOWYM DOMKU. A może Brutus nie jest w nowym domku? Może mieszka w willi, rezydencji, mieszkaniu, apartamencie, starym domku, chałupie, ruderze... (chyba się zagalopowałam). Może należy poprosić o zdjęcia Brutusa w nowym miejscu? To ja proszę tylko o jedno zdjęcie, bo nie mogę zapominać, że trzymam z WAMI i z NIMI. Quote
Camara Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 a ja mam jeszcze nie publikowane fotki Brutuska, to chyba mogą robić za nowe, co? 0X (a tą emotkę wstawiłam, bo jakaś taka zaniedbana jest :cool1:, chyba nikt nigdy jeszcze jej nie wstawił, to mi się żal zrobiło. A niech se ma) Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Camara']a ja mam jeszcze nie publikowane fotki Brutuska, to chyba mogą robić za nowe, co? 0X (a tą emotkę wstawiłam, bo jakaś taka zaniedbana jest :cool1:, chyba nikt nigdy jeszcze jej nie wstawił, to mi się żal zrobiło. A niech se ma) Dobra, dobra, kochana. ta emotka znaczy: po moim trupie zobaczycie nowe zdjęcia Brutusa :angryy: ...czyż nie mam racji? :niewiem: Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='kinga']Dobra, dobra, kochana. ta emotka znaczy: po moim trupie zobaczycie nowe zdjęcia Brutusa :angryy: ...czyż nie mam racji? :niewiem: Ja myślę, że po trupie ufoludka... Chyba. :-? Quote
swan Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ludzie ludziska, szybki internet mi zainstalowali 10 minut temu, mogę sobie teraz przejść wszystkie wątki i pooglądać wszystkie youtuby które wrzucaliście, bo na dotychczasowym 50kb/s było to dla mnie nieosiągalne normalnie tak mnie nosi że się cieszę na całą Polskę!!!! a w związku z tym najprawdopodobniej już w ten weekend na dogomanii powstanie nowy wątek mojego skromnego autorstwa :p Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 To kibicujemy i trzymamy kciuki za nowy Internet i nowy watek. Jak trzeba - bedziemy hopac :loveu::razz: Quote
hop! Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 To ja zapraszam międzymiastową super ekipę hopającą na wątki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102470 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105800 Pohopacie? ;) Quote
samoglow Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Pohopacie to brzmi jak Pomozecie niejakiego Gierka....marnie skonczyl :shake: Quote
hop! Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 samoglow napisał(a):Pohopacie to brzmi jak Pomozecie niejakiego Gierka....marnie skonczyl :shake: Och, te skojarzenia... Zupełnie niepotrzebne... :roll: To pohopacie czy nie? ;) Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 swan - przyjmij moje gratulacje :p ps. i co jest wątek...?? Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 samoglow napisał(a):A jakie gratulacje? Noooo - wreszcie swan ma szybki net! :multi: Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Aaaaaaaaaaaa! No ciekawe jak szybki :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Czy będa TE zdjęcia? Z tą gazeta aktualną, tj. 25.02.2008r. Quote
kinga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 zauważ, nawet PISANYCH wieści z nowego domu nie ma. przecież my NIC nie wiemy. czy on w ogóle dojechał?!! Quote
Recommended Posts