Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Camarro, Murko cala przyjemnosc po mojej stronie. To hopanie przez wiele dni bylo dla mnie czyms wyjatkowym !

Oby nasz Brutusek stal sie radoscia dla nowych Panstwa, a oni dla niego :lol:

Zdjecia beda? :loveu::razz:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
zmieńcie tytuł na szczesliwy

popieram.
w całej rozciągłości.

ten glupi tytuł mówi o tym, że Brutusek MOZE znaleźć szczęście.

czyli równie dobrze moze go NIE znaleźć

i nic, NIC nie ma o tym, ze już jest w nowym domu i że jest szczęśliwy :crazyeye:

i nic nie pomoże jakiś uśmiechnięty znaczek na końcu - Camara pozostawia nas w wielkiej niepewności...:shake:

Posted

ależ oczywiście, że zmienię tytuł. Dam fotki. I szczegółową relację z bytności Brutusa od dnia przyjazdu do nowego domu i plan na najbliższe 10-lecie :p:p:p

każdemu, kto jeszcze raz się upomni o powyższe - w nagrodę prześlę malutkie szczęścia. Sam miodzio. Moje malusieńkie szczylki. Sztuk stabilnie 2. Naprawdę będziecie zadowoleni i wypoczęci :p Wprawdzie troszę przeciekają, qupkają i wydają odgłosy dalekie od śpiewu słowików, ale są rozkoszne :p

No - to kto odważny??? Gremlinki czekaja juz zapakowane :diabloti:
w promocji dołoże zdychającego starego podhalana (jak zwykle) i to bez kolejki bo akurat mam na składzie :p

Posted

Camara napisał(a):
ależ oczywiście, że zmienię tytuł. Dam fotki. I szczegółową relację z bytności Brutusa od dnia przyjazdu do nowego domu i plan na najbliższe 10-lecie :p:p:p

No to czekamy... i prisimy o 15 lat, a nie 10.

Posted

[quote name='Camara']

każdemu, kto jeszcze raz się upomni o powyższe - w nagrodę prześlę malutkie szczęścia. Sam miodzio. Moje malusieńkie szczylki. Sztuk stabilnie 2. Naprawdę będziecie zadowoleni i wypoczęci :p Wprawdzie troszę przeciekają, qupkają i wydają odgłosy dalekie od śpiewu słowików, ale są rozkoszne :p

No - to kto odważny??? Gremlinki czekaja juz zapakowane :diabloti:
:p

Camaro - sama chciałaś. :roll:
je mieć.

wcisnął Ci je ktoś na siłę?
- nie.

szantażował, nóż przykładał do szyi, podrzucił pod bramę?
- nie. nie. nie.

...było najpierw pomyśleć, a nie tak nieodpowiedzialnie - w karton zapakować - i pierwszej lepszej osobie podrzucić...

Camaro????? Ty przecież jesteś dla nas wszystkich Wzorem?????