samoglow Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Camarro, Murko cala przyjemnosc po mojej stronie. To hopanie przez wiele dni bylo dla mnie czyms wyjatkowym ! Oby nasz Brutusek stal sie radoscia dla nowych Panstwa, a oni dla niego :lol: Zdjecia beda? :loveu::razz: Quote
mar.gajko Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja chcę zdjęcia z NOWEGO DOMU!!!!!!!!!! Quote
PaulinaT Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 mar.gajko napisał(a):Ja chcę zdjęcia z NOWEGO DOMU!!!!!!!!!! A to się nazywa postawa roszczeniowa :p Quote
samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 I dlaczego nadal nie ma zdjec???!!!:cool3: Quote
Camara Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 ANETTTA napisał(a):zmieńcie tytuł na szczesliwy a ten jest mało szczęśliwy :crazyeye: Quote
Kasia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Od razu przepraszam za offa :oops: ale bardzo prosimy o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na Greven i Jej zwierzyniec... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Będziemy wdzięczni za oddane głosy. Liczymy na Was.:loveu: Quote
PaulinaT Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Camara napisał(a):a ten jest mało szczęśliwy :crazyeye: ZA mało widocznie :p Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Mozna przeciez napisac Wielkie Szczescie :lol: Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ANETTTA napisał(a):zmieńcie tytuł na szczesliwy popieram. w całej rozciągłości. ten glupi tytuł mówi o tym, że Brutusek MOZE znaleźć szczęście. czyli równie dobrze moze go NIE znaleźć i nic, NIC nie ma o tym, ze już jest w nowym domu i że jest szczęśliwy :crazyeye: i nic nie pomoże jakiś uśmiechnięty znaczek na końcu - Camara pozostawia nas w wielkiej niepewności...:shake: Quote
Camara Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 ależ oczywiście, że zmienię tytuł. Dam fotki. I szczegółową relację z bytności Brutusa od dnia przyjazdu do nowego domu i plan na najbliższe 10-lecie :p:p:p każdemu, kto jeszcze raz się upomni o powyższe - w nagrodę prześlę malutkie szczęścia. Sam miodzio. Moje malusieńkie szczylki. Sztuk stabilnie 2. Naprawdę będziecie zadowoleni i wypoczęci :p Wprawdzie troszę przeciekają, qupkają i wydają odgłosy dalekie od śpiewu słowików, ale są rozkoszne :p No - to kto odważny??? Gremlinki czekaja juz zapakowane :diabloti: w promocji dołoże zdychającego starego podhalana (jak zwykle) i to bez kolejki bo akurat mam na składzie :p Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Camara napisał(a):ależ oczywiście, że zmienię tytuł. Dam fotki. I szczegółową relację z bytności Brutusa od dnia przyjazdu do nowego domu i plan na najbliższe 10-lecie :p:p:p No to czekamy... i prisimy o 15 lat, a nie 10. Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Camara'] każdemu, kto jeszcze raz się upomni o powyższe - w nagrodę prześlę malutkie szczęścia. Sam miodzio. Moje malusieńkie szczylki. Sztuk stabilnie 2. Naprawdę będziecie zadowoleni i wypoczęci :p Wprawdzie troszę przeciekają, qupkają i wydają odgłosy dalekie od śpiewu słowików, ale są rozkoszne :p No - to kto odważny??? Gremlinki czekaja juz zapakowane :diabloti: :p Camaro - sama chciałaś. :roll: je mieć. wcisnął Ci je ktoś na siłę? - nie. szantażował, nóż przykładał do szyi, podrzucił pod bramę? - nie. nie. nie. ...było najpierw pomyśleć, a nie tak nieodpowiedzialnie - w karton zapakować - i pierwszej lepszej osobie podrzucić... Camaro????? Ty przecież jesteś dla nas wszystkich Wzorem????? Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='kinga']Camaro????? Ty przecież jesteś dla nas wszystkich Wzorem????? TYM JEDYNYM, PRAWDZIWYM: E=mc² Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Czyli Energia = masa * Camara do kwadratu :diabloti: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='samoglow']Czyli Energia = masa * Camara do kwadratu :diabloti: Camara² Kto TO wytrzyma???? Quote
Camara Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Camara² Kto TO wytrzyma???? NIKT,:shake: łącznie ze mną :evil_lol: Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Camara napisał(a):NIKT,:shake: łącznie ze mną :evil_lol: A my sie baaardzo staramy :loveu: Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 a zdjęć jak nie ma tak nie ma... :niewiem: Quote
Recommended Posts