kinga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mar.gajko napisał(a):Czy on wogóle WYJECHAŁ?!?! a moze to był sposób na uciszenie NAS na wątku? ...ten sfingowany dom? - moze trzeba mu dalej szukać, tego prawdziwego? Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ni euda się, oj, nie uda to się im. Będziemy dalej AKTYWNE. Quote
kinga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 zdjęcia, zdjęcia, gdzie jesteście?!! hop! Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 zdjęcia, zdjęcie - ale gdzie jest Brutus? :???: Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To robi sie ciekawe :shake:Troche science fiction , troche thriller :cool3: Quote
elik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nie udało mi się prześledzić całego wątku. Na której stronie jest wzmianka, że Brutus został adoptowany ? Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A kto by tego szukal, skoro i tak nie wiadomo czy to prawda...:niedowia: Quote
elik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 samoglow napisał(a):A kto by tego szukal, skoro i tak nie wiadomo czy to prawda...:niedowia: Hmmmm no so Ty :crazyeye: Przeca Murka chyba tak w ciemno psiaka nie wydała. Może zdjęcia jeszcze nie zdążyły "dojść" ? Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No i widzicie co robicie?? elik - Brutus jest w nowym domu. Murce możesz wierzyć. a cała reszta to żarty są ;-) Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='PaulinaT']No i widzicie co robicie?? elik - Brutus jest w nowym domu. Murce możesz wierzyć. a cała reszta to żarty są ;-) Paulina! Czy ty wiesz coś więcej niż My???? W jakim nowym domu??? Gdzie??? Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 I jaka reszta? Az boje sie pytac :cool3: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 BARDZO, bardzo prosimy o zdjęcia z tym nowym łańcuchem ;) Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jeszcze prosimy, ladnie, a potem :mad:...... Quote
Camara Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):BARDZO, bardzo prosimy o zdjęcia z tym nowym łańcuchem ;) a mowy nie ma :mad: jeszcze byście z zadrości ukradły go :eviltong: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Camara napisał(a):a mowy nie ma :mad: jeszcze byście z zadrości ukradły go :eviltong: Co? Lancuch? Dzieki, nie gustuje :shake: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Camarro! MY nie trzymamy psów na łańcuchach, więć nie bęziemy go kradły. Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Camara napisał(a):a mowy nie ma :mad: jeszcze byście z zadrości ukradły go :eviltong: patrzcie, jaki z niej pies ogrodnika :cool3: jak do hopania, to byłyśmy najlepsze koleżanki - a jak już PO hopaniu - to fora ze dwora. niesamowite :crazyeye::shake: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Sama nie wiem co o tym myśleć... No nie wiem... Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):patrzcie, jaki z niej pies ogrodnika :cool3: jak do hopania, to byłyśmy najlepsze koleżanki - a jak już PO hopaniu - to fora ze dwora. niesamowite :crazyeye::shake: Ludzie to sa...:shake: Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Sama nie wiem co o tym myśleć... No nie wiem... ja wiem. Camara sie nas WSTYDZI. wczoraj sobie rozmawiałyśmy, jak poważne dwie kobiety, wyjątkowo o psach.... ja stwierdziłam, ze ktośtam mnie mało zna z dogomanii - widocznie jakoś nie trafił na te dwa wątki, na których ostatnio z takim zaangażowaniem pisuję... na co Camara skwapliwie i szczerze: - i chwała Bogu!! wstydzi się nas... :placz::placz: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):ja wiem. Camara sie nas WSTYDZI. wczoraj sobie rozmawiałyśmy, jak poważne dwie kobiety, wyjątkowo o psach.... ja stwierdziłam, ze ktośtam mnie mało zna z dogomanii - widocznie jakoś nie trafił na te dwa wątki, na których ostatnio z takim zaangażowaniem pisuję... na co Camara skwapliwie i szczerze: - i chwała Bogu!! wstydzi się nas... :placz::placz: Poczekajcie do nastepnego razu. Moze jakiegos podhalana trzeba bedzie pohopac. I co wtedy?! Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):Poczekajcie do nastepnego razu. Moze jakiegos podhalana trzeba bedzie pohopac. I co wtedy?! Camara - nawet sobie nie myśl, że Ci pohopiemy jakiegoś podhalana :shake: ..albo nie. inaczej. jak tylko znajdziemy jakiegoś podhalana, z którym będziesz jakoś związana, to sobie go pohopiemy całą ekipą :diabloti: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):ja wiem. Camara sie nas WSTYDZI. wczoraj sobie rozmawiałyśmy, jak poważne dwie kobiety, wyjątkowo o psach.... ja stwierdziłam, ze ktośtam mnie mało zna z dogomanii - widocznie jakoś nie trafił na te dwa wątki, na których ostatnio z takim zaangażowaniem pisuję... na co Camara skwapliwie i szczerze: - i chwała Bogu!! wstydzi się nas... :placz::placz: Wstydzi??? NAS???:shake: No to jestem, poczułam się, zostałam URAŻONA. Quote
Recommended Posts