hop! Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Hop! Tamara nas nie wytrzyma:p W takim, hmmm, zgromadzeniu. W wirtualnym świecie wiele można wytrzymać... ;) Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a):czuję się wyobcowana :shake: nie widziałam Camary nie widziałam mar.gajko nie widziałam samoglow - poza tymi podejrzanymi fotkami a kingi widziałam tylko pół głowy :placz: jakież to pole do popisu dla twej wyobraźni, kochana... - możesz sobie nas wyobrażać na wiele sposobów. :loveu: a swoją drogą, skąd Mariola wiedziała, ze tyś jest blondynka?, to mnie frapuje - bo ja cię na wszystkich zdjęciach widzę w tej czapce z warkoczykami ...ty ją tak na stałe....? Quote
swan Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a): a swoją drogą, skąd Mariola wiedziała, ze tyś jest blondynka?, to mnie frapuje - bo ja cię na wszystkich zdjęciach widzę w tej czapce z warkoczykami ...ty ją tak na stałe....? :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Paulina, mnie widziałaś, mnie :multi: całą:multi: a ja jestem od Ciebie lepsza tylko o pół głowy kingi, bo widziałam całą głowę :evil_lol: Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a): a kingi widziałam tylko pół głowy :placz: wiesz, ja widuję kingę całą od dobrych trzydziestukilku lat - i uwierz mi, nie jest to coś, co powala z nóg :shake: a ja też widziałam swan - od stop do głów :loveu: co do Marioli - to kiedyś w zamierzchłych czasach malutki Garet usiłował zagryźć na zdjęciu ... tylko nie wiem, kogo - Mariolę czy Luizę :-( ( włos zmierzwiony był co prawda...) - no wiec nie wiem, widziałam, czy nie... Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='kinga'] a swoją drogą, skąd Mariola wiedziała, ze tyś jest blondynka?, to mnie frapuje - bo ja cię na wszystkich zdjęciach widzę w tej czapce z warkoczykami ...ty ją tak na stałe....? buhahaha tak tak- na stałe, nawet do spania nie zdejmuję, czasem tylko jak się kąpię :p występuję też czasem w brązowym kapeluszu o tu na ten przykład Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):wiesz, ja widuję kingę całą od dobrych trzydziestukilku lat - i uwierz mi, nie jest to coś, co powala z nóg :shake: no właśnie sobie uświadomiłam koleżanko droga - widziałam Cię :p na NASZEJ KLASIE :siara: i na jakimś zdjęciu gdzieś tu na dgm jak siedzisz zamyślona z Drachmą na progu muszę więc EDIT zrobić - kingę widziałam ale tylko na zdjęciach :lol: ale swan widziałam w całej okazałości :p i nawet z nią PIWO piłam :drink1: Quote
swan Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 PaulinaT napisał(a): ale swan widziałam w całej okazałości :p i nawet z nią PIWO piłam :drink1: nooo, wesoło było :p ale ja chyba taka plaskata nie byłam ?:confused::hmmmm::niewiem: a Paulina w brązowym kapeluszu to wydanie jesienne, borowikowe :megagrin: Paulina, a jak wyglądasz na wiosnę ? :wink: Quote
swan Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):Moze ma zielony kapelusz? w stokrotki :laugh2_2: Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 nie skądże - to ja byłam plaskata... :siara: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A tak przy okazji trzeba by bylo hopnac na dobranoc! :lol: Quote
mar.gajko Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Co wy o tym pokazywaniu i znaniu się?!? A co z Brutusem? Czy jakieś ZDJĘCIA kiedyś zobaczymy, czy ... Quote
samoglow Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 mar.gajko napisał(a):Co wy o tym pokazywaniu i znaniu się?!? A co z Brutusem? Czy jakieś ZDJĘCIA kiedyś zobaczymy, czy ... Niestety, mocno podejrzewam, ze jedyne zdjecia, to zdjecia swetrow...:shake: Quote
mar.gajko Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 samoglow napisał(a):Niestety, mocno podejrzewam, ze jedyne zdjecia, to zdjecia swetrow...:shake: A łądne te sweterki??? Quote
samoglow Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 jak to z Brutusa - wiejskie, buraskowe, moze szczesliwe, kto to wie? Quote
mar.gajko Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 samoglow napisał(a):jak to z Brutusa - wiekskie, buraskowe, moze szczesliwe, kto to wie? A z jakimś wzorkiem są???:diabloti: Quote
samoglow Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 mar.gajko napisał(a):A z jakimś wzorkiem są???:diabloti: Tak, w zabki :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 samoglow napisał(a):Tak, w zabki :evil_lol: Miało być: ŻABKI czy ZĄBKI bo nie wiem:oops: Quote
samoglow Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ZĄBKI, rzecz jasna, jak to z pieska...:-( Quote
Camara Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 samoglow napisał(a):ZĄBKI, rzecz jasna, jak to z pieska...:-( niektóre są w łapki, jak to z pieska :p Quote
samoglow Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Camara napisał(a):niektóre są w łapki, jak to z pieska :p i moze jeszcze w ogonki ???!!! :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Proszę, proszę. Tydzięń minął prawie...:shake: A zdjęć żadnych:shake: Jak nei była tak nie ma. Biedny Brutusek:-( Tylko łzy nad nim ronić:-( Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Proszę, proszę. Tydzięń minął prawie...:shake: A zdjęć żadnych:shake: Jak nei była tak nie ma. Biedny Brutusek:-( Tylko łzy nad nim ronić:-( Moze jednak trzeba to komus zglosic...:shake: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zbiore się w sobie i ... Zgłosze zaginięcie, porwanie, zagranięcie, biednego Brutuska. Quote
kinga Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Zbiore się w sobie i ... Zgłosze zaginięcie, porwanie, zagranięcie, biednego Brutuska. a wiecie, co mi powiedziała Camara? wprost. że zdjęć Brutuska nie będzie :shake: mozecie zapomnieć o tym porwanym psie - moim i Marioli :-( Quote
Recommended Posts