samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):Camara - nawet sobie nie myśl, że Ci pohopiemy jakiegoś podhalana :shake: ..albo nie. inaczej. jak tylko znajdziemy jakiegoś podhalana, z którym będziesz jakoś związana, to sobie go pohopiemy całą ekipą :diabloti: A very good idea ! :evil_lol: Quote
irenaka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja proponuję aby pohopać do góry nogami samą Camarę za Jej wyczyny adopcyjne.:evil_lol::evil_lol: Na oczy Jej nie widzałam dlatego mogę przy hopaniu potrzymać nogi ( niczym nie ryzykuję):diabloti::diabloti:. Kto potrzyma resztę? Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A czy ktokolwiek widzial Camare?! :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):A czy ktokolwiek widzial Camare?! :crazyeye: Ja. Osobiście:-( Na żywo:-( Istnieje ona:-( Quote
swan Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Ja. Osobiście:-( Na żywo:-( Istnieje ona:-( ło matko widać ,że to doświadczenie wycisnęło na Tobie trwałe piętno :-( Quote
hop! Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='hop!']To ja zapraszam międzymiastową super ekipę hopającą na wątki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102470 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105800 Pohopacie? ;) A czy ktokolwiek oprócz samoglow zauważył moje zaproszenie? :roll: Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 hop! napisał(a):A czy ktokolwiek oprócz samoglow zauważył moje zaproszenie? :roll: ja :oops: pozachwycałam sie szczerze :oops: ..ale wiem, ze w dzisiejszym świecie bezinteresowny zachwyt jest funta kłaków warty :oops: - hop! postaram się dotrzeć we wskazane miejsca ;) Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='mar.gajko']Ja. Osobiście:-( Na żywo:-( Istnieje ona:-( i ja :placz: i potraktowala mnie podówczas strasznie :shake: poszła do kuchni, żeby coś do picia zrobić - ja zostałam na ( jej) salonach. niedługo :shake: - bo zaraz usłyszaąłm wołanie: - Kinga, chodź do kuchni! bo chcę cie mieć na oku! Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='kinga']i ja :placz: i potraktowala mnie podówczas strasznie :shake: poszła do kuchni, żeby coś do picia zrobić - ja zostałam na ( jej) salonach. niedługo :shake: - bo zaraz usłyszaąłm wołanie: - Kinga, chodź do kuchni! bo chcę cie mieć na oku! A co? masz zwyczaj cos tam...na...boku...no wiesz...no....podrzucic? :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A wiesz, że i mnie ani na chwilę samej nei zostawiła. Wszędzie Krzysia wysyłała. A było już PO podrzuceniu Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 swan napisał(a):ło matko widać ,że to doświadczenie wycisnęło na Tobie trwałe piętno :-( TRWAŁE i NIEZAPOMNIANE. Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):A wiesz, że i mnie ani na chwilę samej nei zostawiła. Wszędzie Krzysia wysyłała. A było już PO podrzuceniu to moze ona ma jakąś obsesję? np - że jej zwędzimy te jej podhalany? Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):to moze ona ma jakąś obsesję? np - że jej zwędzimy te jej podhalany? NO właśnie nie wiem. Ja tam podhalanów nei lubię ( i tego Boryska onegdaj trochę jakby to powiedzieć, odrobinę, to ja też jej, przez przypadek, i Gośkę...) Ale może ona jakichs materialnych strat się boi? Albo co? Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No nie rozumiem :shake: jak podrzucacie, a nie zabieracie, to dlaczego tak z Wami brzydko postepuje? Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a): Ale może ona jakichs materialnych strat się boi? Albo co? ale że jak? że ten jej NOWY, SKÓRZANY wypoczynek - załadujemy na plecy - i wyjdziemy cichcem z domu? :crazyeye: ( bo nie wiem, czy zauważyłaś, ze te wszystkie jej szczeniaki na tymczasie, którym robi zdjecia, to zupełnie PRZEZ PRZYPADEK fotografuje na tej skórzanej kanapie :roll:) Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):No nie rozumiem :shake: jak podrzucacie, a nie zabieracie, to dlaczego tak z Wami brzydko postepuje? Bo ja myślę, żę ona myśłe, że podzrucamy jej wielkie psy, a możemy ukradnąć srebra rodowe... Bo z takimi jak my to nigdy nic nie wiadomo... Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):No nie rozumiem :shake: jak podrzucacie, a nie zabieracie, to dlaczego tak z Wami brzydko postepuje? my też nie wiemy :shake: samoglow - Ty jesteś kobieta bywała w świecie - moze podjedź do niej, zobaczymy, jak Ciebie potraktuje :-o Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 SKORZANEJ!!!!!!???? Moze jeszcze puchatej ????!!!! I ONA twierdzi, ze znajduje podhalanom domy??? Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):my też nie wiemy :shake: samoglow - Ty jesteś kobieta bywała w świecie - moze podjedź do niej, zobaczymy, jak Ciebie potraktuje :-o ja sie nie zadaje z takimi od SKORZANYCH mebli :mad: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Brutusik TEŻ BYŁ puchaty. A zdjec nadal NIE MA ! :placz::-( Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mariolu, Ty masz blizej. Zobaczy czy u Camary cos nowego nie lezy przed kominkiem - takiego puchatego jakby w brazie :-( Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):A zdjec nadal NIE MA ! :placz::-( no przecież mówię, ze tę skórzaną kanapę to obfociła całą :roll: ..jak ma ci jeszcze INNE zdjęcia Brutusa pokazać? :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):mariolu, Ty masz blizej. Zobaczy czy u Camary cos nowego nie lezy przed kominkiem - takiego puchatego jakby w brazie :-( Nie wpuści mnie do salonu. Zastawi własną piersią i nei wpuści.:-( Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie wpuści mnie do salonu. Zastawi własną piersią i nei wpuści.:-( A nie mozesz sie przebrac? Quote
Recommended Posts