samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 kinga napisał(a):a wiecie, co mi powiedziała Camara? wprost. że zdjęć Brutuska nie będzie :shake: mozecie zapomnieć o tym porwanym psie - moim i Marioli :-( A CZYM ONA TO UZASADNIA !?:angryy: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 kinga napisał(a):a wiecie, co mi powiedziała Camara? wprost. że zdjęć Brutuska nie będzie :shake: mozecie zapomnieć o tym porwanym psie - moim i Marioli :-( I wszytsko jasne:no-no-no: Quote
kinga Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 moze powinnyśmy stworzyć nowy dział dla PwP: "Porwane - uprowadzone" ? Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 kinga napisał(a):moze powinnyśmy stworzyć nowy dział dla PwP: "Porwane - uprowadzone" ? ....Spreparowane.... Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 I tym sposobem większość "naszych" wątków byłąby w kupie :) Quote
kinga Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mar.gajko napisał(a):I tym sposobem większość "naszych" wątków byłąby w kupie :) Mariolu - uprowadzisz moją Grandę? :multi: porwiesz mojego malamutka? :multi::multi: Quote
kinga Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Może jakaś wymiana będzie???? to nie bedzie wątek wymienny :shake: nie... zdecydowanie nie. :roll: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 kinga napisał(a):to nie bedzie wątek wymienny :shake: nie... zdecydowanie nie. :roll: A coś ty taka nienowoczesna. Dam ci coś, a ty mi też coś. Nawet moge 2:1 się z Toba mieniać. Żeby jasnośc była JA tobie 2 a TY 1 mi. Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kinga, przeciez to swietna mysl -taki lancuszek porywaczy dobrej woli. Zaczynamy u Ciebie. Ja porwe Grande, ode mnie porwie ja Paulina, od Pauliny - Karina, od Kariny - Mariola, od Marioli - Camara itd. W ten sposob psy beda mialy ciag DT, az gdzies zostana na zawsze....albo wroca do Koszalina :evil_lol: Quote
Camara Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='samoglow']Kinga, przeciez to swietna mysl -taki lancuszek porywaczy dobrej woli. Zaczynamy u Ciebie. Ja porwe Grande, ode mnie porwie ja Paulina, od Pauliny - Karina, od Kariny - Mariola, od Marioli - Camara itd. W ten sposob psy beda mialy ciag DT, az gdzies zostana na zawsze....albo wroca do Koszalina :evil_lol: z akcentem na ostatnie zdanie :p i zaczynamy ode mnie - kto porwie mojego zdychającego podhalana??? w ostatecznym rozliczeniu może u mnie zostać piesek-pajączek przyzywczaiłam się do myśli o posiadaniu joszkowatego :roll: Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Camara napisał(a):z akcentem na ostatnie zdanie :p i zaczynamy ode mnie - kto porwie mojego zdychającego podhalana??? w ostatecznym rozliczeniu może u mnie zostać piesek-pajączek przyzywczaiłam się do myśli o posiadaniu joszkowatego :roll: To chyba najblizej do porwania ma Mariola :diabloti: Quote
mar.gajko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 samoglow napisał(a):To chyba najblizej do porwania ma Mariola :diabloti: Ja mam porywać? Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Ja mam porywać? Spokojnie, potem od Ciebie porwie Karina, a potem....itd.:razz: Quote
mar.gajko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To ja odpuszczam tę kolejke niech Karina RWIE od razu od Camary. Quote
mar.gajko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Camara'] w ostatecznym rozliczeniu może u mnie zostać piesek-pajączek przyzywczaiłam się do myśli o posiadaniu joszkowatego :roll: Camarra teraz TAKIE MA!:crazyeye: Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='mar.gajko'] Camarra teraz TAKIE MA!:crazyeye: No teeeego to za zadne skarby sie nie wyadoptuje :shake: Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Camarrra się podobno przyzwyczaiła... a co miala, biedula, zrobic. Takie cos to moglo Brutusa skonsumowac...:cool3: Quote
Justynna Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :) :) ola boga..... nie straszcie ludzi bo po nocach nie mogą spać... Quote
Camara Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 mar.gajko napisał(a): Camarra teraz TAKIE MA!:crazyeye: :shake: moje miało tylko 4 łapki. Ale reszta podobna :p Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Pisałąś PAJĄCZEK. Pajączki mają więcej niż 4 łapki Quote
Camara Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 mar.gajko napisał(a):Pisałąś PAJĄCZEK. Pajączki mają więcej niż 4 łapki braki w wykształceniu :oops: Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A czego piszesz "miało"; Zagryźli podhalany TO COŚ???? Quote
samoglow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No cos TY! Jaki sznujacy sie podhalan by to tknal :shake: Juz raczej odwrotnie... Quote
Recommended Posts