Camara Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Bo ja myślę, żę ona myśłe, że podzrucamy jej wielkie psy, a możemy ukradnąć srebra rodowe... sreber rodowych to jakoś nie mam :shake: chyba, że wliczyć radzieckie łyżeczki przywiezione pociągiem przyjaźni (szt. 6) ale mogłybyście zwędzić coś... o! na ten przykład Wrzaskuna :p fajny on jest :loveu: i on często leży pod kominkiem ale nie jest puchaty :cool1: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):A nie mozesz sie przebrac? Za podhalana???? Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A wiec prosimy :mad: zdjecia: Wrzaskuna, kominka, 6 lyzeczek radzieckich przyjaznych pociagowych oraz BRUTUSA W NOWYM DOMKU ! Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Za podhalana???? Nie, za mila sprzedawczynie czerwonych jabluszek :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Camara napisał(a):sreber rodowych to jakoś nie mam :shake: chyba, że wliczyć radzieckie łyżeczki przywiezione pociągiem przyjaźni (szt. 6) ale mogłybyście zwędzić coś... o! na ten przykład Wrzaskuna :p fajny on jest :loveu: i on często leży pod kominkiem ale nie jest puchaty :cool1: No widzicie! Boi się. Że jej ukradniemy coś.:angryy: Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Camara napisał(a):sreber rodowych to jakoś nie mam :shake: chyba, że wliczyć radzieckie łyżeczki przywiezione pociągiem przyjaźni (szt. 6) :cool1: Camaro, a po co ty sie chciałaś z łyżeczkami radzieckimi zaprzyjaźniać? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):Za podhalana???? a jesteś wystarczająco stara? i schorowana? - bo ona tylko do takich ma zaufanie Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='samoglow']Nie, za mila sprzedawczynie czerwonych jabluszek :evil_lol: Nie uda się, oj nie uda. Quote
Camara Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):Camaro, a po co ty sie chciałaś z łyżeczkami radzieckimi zaprzyjaźniać? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a niby z kim??? jak już tam pojechałam... Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):Camaro, a po co ty sie chciałaś z łyżeczkami radzieckimi zaprzyjaźniać? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Z kimś trzeba... Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kinga napisał(a):a jesteś wystarczająco stara? i schorowana? - bo ona tylko do takich ma zaufanie Nie! jestem młodziutka i radosna i zdrowiutka:eviltong: Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='mar.gajko']Z kimś trzeba... a widziałaś, jak zaakcentowała: sztuk sześć ? :angryy: ( w domyśle: TYLE mam przyjaciółek, tralala) Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='kinga']a widziałaś, jak zaakcentowała: sztuk sześć ? :angryy: ( w domyśle: TYLE mam przyjaciółek, tralala) Że niby wie ile ma, a jak cóś zginie.... Skandalek, no skandalek. Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 NAJWIEKSZY skandal to jest, ze ONA pociagami przyjazni jezdzila :shake: Co slowo, to wpadka :shake: Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):NAJWIEKSZY skandal to jest, ze ONA pociagami przyjazni jezdzila :shake: Co slowo, to wpadka :shake: MOże, wtedy w zamierzchłych czasach , innych jak przyjaźni nie było??? Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No nie powiesz mi, ze w Krakowie nie bylo innych! Austriacko-wegierskie cesarskie byly. Z salonkami nawet ! Quote
Camara Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):MOże, wtedy w zamierzchłych czasach , innych jak przyjaźni nie było??? w tamtą stronę nie było :evil_lol: i Wy teraz też macie taki sam wybór - musicie sie ze mna przyjaźnić :eviltong: bo niby z kim??? Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):No nie powiesz mi, ze w Krakowie nie bylo innych! Austriacko-wegierskie cesarskie byly. Z salonkami nawet ! Wtedy. Wtedy to Camarra pacholęciem dopiero była. I sama nigdzie nie jeździła. Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Camara napisał(a):w tamtą stronę nie było :evil_lol: i Wy teraz też macie taki sam wybór - musicie sie ze mna przyjaźnić :eviltong: bo niby z kim??? My się możemy ze sobą przyjaźnić.:diabloti: Ja z Kingą; Samoglow z Kingą; Ja z Samoglowem i My z Pauliną. Bo Ty Camarra, to coś nas nie lubisz:shake: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 mar.gajko napisał(a):My się możemy ze sobą przyjaźnić.:diabloti: Ja z Kingą; Samoglow z Kingą; Ja z Samoglowem i My z Pauliną. Bo Ty Camarra, to coś nas nie lubisz:shake: I musisz sie baaaardzo postarac, zebysmy Cie przyjely do naszej bandy.... Quote
kinga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Camara'] i Wy teraz też macie taki sam wybór - musicie sie ze mna przyjaźnić :eviltong: bo niby z kim??? a niby dlaczego z tobą? - przygarniasz nasze psy? - wspierasz nasze wątki? - wpuszczasz nas same na salony, jeśli nie jesteśmy starymi podhalanami? :niewiem: Quote
hop! Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 R E K L A M A [SIZE=2]Zajrzyj... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102470 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105800 Hopnij! Poczuj ulgę... Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='kinga'] - przygarniasz nasze psy? - wspierasz nasze wątki? - wpuszczasz nas same na salony, jeśli nie jesteśmy starymi podhalanami? :niewiem: Nie. Nie. Nie. :p Quote
mar.gajko Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='hop!']R E K L A M A [SIZE=2]Zajrzyj... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102470 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105800 Hopnij! Poczuj ulgę... Hop! Tamara nas nie wytrzyma:p W takim, hmmm, zgromadzeniu. Quote
PaulinaT Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 czuję się wyobcowana :shake: nie widziałam Camary nie widziałam mar.gajko nie widziałam samoglow - poza tymi podejrzanymi fotkami a kingi widziałam tylko pół głowy :placz: Quote
Recommended Posts