samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jak mialam hopac, jak mi dogo nie chodzilo ? :comp26::comp26: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 samoglow napisał(a):Jak mialam hopac, jak mi dogo nie chodzilo ? :comp26::comp26: A gdzie ci miało chodzić??? W komputrze go trzymaj. Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):A gdzie ci miało chodzić??? W komputrze go trzymaj. A chcialam z nim isc na spacer...:shake: Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 samoglow napisał(a):Jak mialam hopac, jak mi dogo nie chodzilo ? :comp26::comp26: ja bym Ci samoglow w ogóle to dogo odcieła :shake: jak Ty masz kierować jakąś Nauką, skoro całą parę puszczasz w głupoty na forum. A potem na pierwszych stronach gazet coś pisza o kondycji polskich naukowców :cool3:. Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 O polskich architektach też często piszą... Nie za dobrze. Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):O polskich architektach też często piszą... Nie za dobrze. dzieki Ci, dzieki Mariolu :lol: tak mysle, ze naukowiec powinien byc dowcipny i blyskotliwy (jak ja), a nie ponury jak....architekt :shake: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Będzie można liczyć na zdjęcia z nowego domku? ;) Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):O polskich architektach też często piszą... Nie za dobrze. za dużo czytasz, kochana. i źle dobierasz gazety :shake: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Wiecie, jakby Camarrra nie wywiozła tego nieszczęsnika, hen daleko, to ci biedni Państwo z Tarnowa mieliby rzut beretem do SWOJEGO psa; a tak... trzy dni pociągiem i dwa furmanką będa sie tłukli. Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ona to złośliwie zrobiła. lubi tak ludziom uprzykrzać życie. Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A jakby Jej naprawde zalezalo, to wzielaby psa od Murki i sama do Tarnowa zawiozla :shake: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No, cioteczki - to piatek, a nie weekend. A wy co? Juz len was ogarnal. Ani tu nie hopacie, ani u Coli :shake: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Chodzone miałam. Ciekawe, co tam u Brutuska słychać????? Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Moze dzis choc obiadek dostal, zeby przed goscmi ladnie wypadlo :shake: Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a): Ciekawe, co tam u Brutuska słychać????? nie mamy już Brutuska :placz::placz::placz::placz::placz: wywieźli nazad - do tego tarnowa :placz::placz: nie mamy NIC do hopania :placz: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Moze w Tarnowie jada sie choc kolacyjke, jak myslisz? Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kinga napisał(a):nie mamy już Brutuska :placz::placz::placz::placz::placz: wywieźli nazad - do tego tarnowa :placz::placz: nie mamy NIC do hopania :placz: Kinga, glowa do gory. Przenosimy sie do Coli :evil_lol: ... razem mlodzi przyjaciele, choc droga dluga i sliska.... Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 JAK TO? ZABRALI a NAS nie spytali???? Nie-do-pomyślenia! Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='samoglow']Kinga, glowa do gory. Przenosimy sie do Coli :evil_lol: ... razem mlodzi przyjaciele, choc droga dluga i sliska.... Cola Colą, w poniedziałek zabieram sie za jakiegoś koszalinskiego psa - i spróbujcie mi wtedy w godzinach pracy oddawać się Nauce i Zbiorom Sztuki... :mad::mad: Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):JAK TO? ZABRALI a NAS nie spytali???? Nie-do-pomyślenia! od początku byłyśmy persona non grata :shake: SAMI go sobie znaleźli SAMI wywieźli do Murki SAMI wywieźli od Murki... NIKT nam nawet nie podziękował :placz: i nikt nie nazwał Aniołami :niewiem: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='kinga']Cola Colą, w poniedziałek zabieram sie za jakiegoś koszalinskiego psa - i spróbujcie mi wtedy w godzinach pracy oddawać się Nauce i Zbiorom Sztuki... :mad::mad: A co? mamy moze hopac? Hej Mariolu, moze oglosimy przetarg na nasze hopanie, bo kolejka sie ustawia :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Camarro! Czekamy na wyjaśnienia i objaśnienia i wiadomości i ZDJĘCIA. Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kinga napisał(a):od początku byłyśmy persona non grata :shake: SAMI go sobie znaleźli SAMI wywieźli do Murki SAMI wywieźli od Murki... NIKT nam nawet nie podziękował :placz: i nikt nie nazwał Aniołami :niewiem: Ani nie podkreslil, ze to dzieki nam Brutus znalazl dom! Bo niby kto tak artystycznie hopal???!!!!:mad::mad: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 samoglow napisał(a):A co? mamy moze hopac? Hej Mariolu, moze oglosimy przetarg na nasze hopanie, bo kolejka sie ustawia :evil_lol: Raczej zróbmy Licytację. Na nasze wybitnie inteligentne, urocze, dowcipne HOPANIE. Quote
Recommended Posts