Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
A Ty je puszczasz w lesie? Nie uciekają?

Kasienka ja ich nigdy w zyciu nie puszczam samych. Chico slucha TZ mnie juz troche gorzej.Chico raz mi sie puscil za sarna i wrocil po pol godzinie. Przezylam horror. Juz widzial go biegajacego po jakiej wsi wrocil po pol godzinie wykonczonego nawet TZ z megafonem przyjechal do lasu.
Chico uwielbia biegac po polu ale w lesie jest zapiety na smyczy. A ze pancia wymyslila sobie bieganie przed praca dla zabicia stresu to psiaki tez musza:cool3: ale sa zapiete na lince.Biegac to one sobie moga ale po posesji.

Posted

a ona nie ma od słonka piegów?

pytam serio...bo moja juz na wiosne wygląda jak.....eee...nawet nie wiem do czego to przyrównać ale jest cała w piegach :evil_lol:

a co będzie w lato :roll:

• 2 weeks later...
Posted

ab-agnieszka napisał(a):

Pierwszego czerwca minal rok jak ta Biala krolewna jest u nas.:multi::loveu::loveu:
Dopiero rok??? :crazyeye: A mnie wydaje się jakby lata świetlne już minęły... Nigdy nie zapomnę tych nerwów o Białą... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='GoniaP']Dopiero rok??? :crazyeye: A mnie wydaje się jakby lata świetlne już minęły... Nigdy nie zapomnę tych nerwów o Białą... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Twoich nerwow czy moich?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rufusowa']Wszystkiego najlepszego z okazji roczku :loveu::loveu:

i samych wspaniałych chwil :loveu:

Dziekujemy cioteczko slicznie:loveu:

[quote name='maciaszek']I żeby Białka nie chorowała! :loveu:

Kasiu sama sobie tego zycze:loveu:

A tak spia moje Bialasy jak ich pancia siedzi przed kom.:evil_lol:

Posted

Ha, widzę, iż Twoje białasy mają nawet możliwość skorzystania z masaży. Masaży żwirkowych ;). I chętnie z tego korzystają.
A tak poważnie - to często tak leżą? Wygodnie im tak?