Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słuchajcie czy argentino w potrzebie maja jakiś opiekunów na dogo? bo wypatrzylam na stronce jednego schronu takowa sunieczke

ja je podziwiam tylko z daleka niestety bo wszytsko co duże i gładkowłose jest dla mnie piekne;)a biale i pręgowane najbardziej;)

przepiekne psy

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo napisał(a):
słuchajcie czy argentino w potrzebie maja jakiś opiekunów na dogo? bo wypatrzylam na stronce jednego schronu takowa sunieczke

ja je podziwiam tylko z daleka niestety bo wszytsko co duże i gładkowłose jest dla mnie piekne;)a biale i pręgowane najbardziej;)

przepiekne psy

wstaw link do tego schronu.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

A my dzisiaj bylismy poplywac. Niestety mam tylko dwa zdjecia bo mi aparat padl . Chico w wodzie czuje sie jak ryba z Biala gorzej trzeba ja namawiac ale nic na sile.

A teraz ciekawostka.
Mamy gosci czyli moich tesciow ktorzy maja sunie wielkosci sredniej torebki. hi hi hi.
Puszczamy psiaki na przemian ale wczorej poszli faceci naszej rodziny na spacer i wzieli Chico i Niki (sunia tesciow). Na polach biegali bez smyczy i Chico nawet na nia nie zwracal uwagi powachal i biegal dalej nie wiem jak Biala ale mysle ze tez nic jej by nie zrobila tylko Niki na nia warczy.Postaram sie zrobic zdjecia i to uwiecznic:loveu:

Posted

Bo pewnie nie wiedzą czy to pies, czy .... mysz? albo jakoweś inne zwierzę, bo na pewno nie może być to pies :diabloti: :evil_lol:

Super zdjęcia te w wodzie :loveu::loveu::loveu: Moje za chiny do wody nie wejdą, ani jedno ani drugie :roll:

Posted

aga, wniosek jest taki że możesz adoptować maleńką sunie!!!
zdjęcia super!
jak wam się udało znaleźć takie odludzie latem nad jeziorkiem żeby psiaki wykąpać?

Posted

agaga21 napisał(a):
aga, wniosek jest taki że możesz adoptować maleńką sunie!!!
zdjęcia super!
jak wam się udało znaleźć takie odludzie latem nad jeziorkiem żeby psiaki wykąpać?

Tak, tak, ja myślę, że nawet ze dwie sunie, albo sunię i pieska :cool3:
Białasy pewnie by ich nawet nie zauważyły :eviltong: :evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Taka wode mamy z 300metrow za naszym domem dzisiaj nam sie udalo bo jest poniedzialek wiec wszyscy w pracy a my zrobilismy sobie wolne :evil_lol:

Jak tak można ????? :crazyeye: W lipcu brać wolne? :mad: Leniuchy :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A co to za biała zjawa na środku zdjęcia :evil_lol:? I bynajmniej nie mam na myśli niejakich DA :diabloti:. Toż tam jakieś dziwne stwory w tym jeziorze mieszkają i psy unoszą :evil_lol:.

Posted

maciaszek napisał(a):
A co to za biała zjawa na środku zdjęcia :evil_lol:? I bynajmniej nie mam na myśli niejakich DA :diabloti:. Toż tam jakieś dziwne stwory w tym jeziorze mieszkają i psy unoszą :evil_lol:.

Tia, potwory z loch ness :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):

Ta biala zjawa to moj TZ:evil_lol:

Posted

Biedna Bialeczka ma wrzoda na galce ocznej. Myslalam ze to zapalenie spojowki i podawalam jej atecorin ale po paru dniach stosowania nie bylo poprawy wiec pojechalysmy dzisiaj do weta. Biedna musialo ja to bolec dostaje Naclof przeciwbolowo,gentamicin i Fibs za dziesiec dni kontrola juz na wieczor Bialeczka miala cale oczko otwarte.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Biedna Bialeczka ma wrzoda na galce ocznej. Myslalam ze to zapalenie spojowki i podawalam jej atecorin ale po paru dniach stosowania nie bylo poprawy wiec pojechalysmy dzisiaj do weta. Biedna musialo ja to bolec dostaje Naclof przeciwbolowo,gentamicin i Fibs za dziesiec dni kontrola juz na wieczor Bialeczka miala cale oczko otwarte.

Ojej, biedactwo kochane :-(

Posted

Ona jest nie mozliwa odnosze wrazenie ze mi caly czas dziekuje za to oko. Jest taka przytulanka wchodzi mi na kolana i caly czas mnie lize chce sie przytulac tak jakby mi dziekowala ze juz ja przynajmniej nie boli. Moja sliczna biala krowka:loveu: