maciaszek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Biała rzeczywiście ma coś z Buki :loveu:. Quote
ab-agnieszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A moje grubasy spia dalej tak samo juz mi sie nieche robic im zdjec, Ile razy mozna robic to samo:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Można, a nawet TRZEBA!!!!:mad: Ja chcę więcej, więcej i więcej zdjęć dwóch kochanych białych słodkich tłuścioszków :eviltong: :loveu: ŚLICZNOŚCI :loveu::loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ab-agnieszka napisał(a): A tak Bialasy spaly dzisiaj:loveu: No coś pięknego :loveu: Quote
maciaszek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A one nie marzną? Bo Bazyli to by szybko uciekł do domu, na kanapkę i pod kocyk najlepiej ;). Quote
ab-agnieszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 maciaszek napisał(a):A one nie marzną? Bo Bazyli to by szybko uciekł do domu, na kanapkę i pod kocyk najlepiej ;). A oni grzali sie na sloneczku:lol: Quote
agnieszka32 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Piękne są :loveu::loveu::loveu: Łapią pierwsze promyki marcowego słoneczka, tylko żeby piegów nie dostały :evil_lol: Ile ja bym dała, żeby tak moje dwa urwisy sobie poleżały na trawce :p zamiast sukcesywnie kopać dół za dołem w poszukiwaniu krecików:mad: Agnieszka, one zawsze są takie spokojne??? Czy też stać je też na małe szaleństwo :diabloti: Quote
andzia69 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Aga - u ciebie słoneczko to i psiaki grzeją sie na trawce...a u nas leje i piździ- jak na dworcu w Kielcach:evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Chico ma pocharatany nos przez Biala. Mieli sprzeczke malzenska i dostal po nosie:evil_lol: Quote
maciaszek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Mieli sprzeczke malzenska i dostal po nosie:evil_lol:A o co im poszło? Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 maciaszek napisał(a):A o co im poszło? jak to w małżeństwie - jedno robi za dwoje:evil_lol: a drugie się opiernicza!:evil_lol::evil_lol: Quote
GoniaP Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Chico ma pocharatany nos przez Biala. Mieli sprzeczke malzenska i dostal po nosie:evil_lol: Nie wierzę :crazyeye: Biała dała popalić Chikusiowi??? Oj, chyba chłopak mocno przeskrobał!! Quote
ab-agnieszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja bawilam sie z Chico pileczka a Biala sie do mnie przymilala bo jej biegac to sie niechce. Jak probowalam wyciagnac pilke z pyska Chico to niechcaco ugryzl mnie palec zapiszczalam bo mnie zabolalo a ona wykonala atak:evil_lol: dziabla go w nos. Chico tak na nia nawarczal ze schowala sie za mna.:evil_lol:Tak byla steskniona za pancia ze stanela w mojej obronie. Quote
ab-agnieszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Na allegroj jest aukcja z sunia z hodowli Chico. DOG ARGENTYŃSKI (590642930) - Aukcje internetowe Allegro Quote
maciaszek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jak patrzę na takie fotki to aż tęsknię za takim małym, białym ciaptakiem.... :). Quote
rufusowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Na allegroj jest aukcja z sunia z hodowli Chico. DOG ARGENTYŃSKI (590642930) - Aukcje internetowe Allegro a co to za hodowla, ze mogą wystawiać na allegro? związek nie zabrania? :hmmmm: Quote
ab-agnieszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 rufusowa napisał(a):a co to za hodowla, ze mogą wystawiać na allegro? związek nie zabrania? :hmmmm: A tego to ja nie wiem ale jakbylismy ogladac Chico i sie takjakby zapisac na niego to akurat byly dwie babki ze zwiazku bo maluchy byly tatulowane. to jest ich strona internetowa. HOLINKOWO - hodowla psow rasowych Quote
rufusowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 rozumiem podobno niektore organizacje zezwalają na ogłaszanie na allegro psiaki fajowe :loveu: tylko strone mogliby zmienić, bo generalnie odstrasza :evil_lol: Quote
maciaszek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ab-agnieszka napisał(a):a moje bialasy tylko spiaAle za to jak cudnie! :loveu: Quote
Recommended Posts