Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Mozemy jutro jakiegos grilla rozpalic:evil_lol:

to musiałabym rano zapytać TZta czy ma jakieś plany względem mojej osoby :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']To zebys za dlugo nie siedziala i czekala az ktos Cie zaprosi to ja Cie zapraszam :eviltong:

:bigcool::bigcool::bigcool:

tylko ze ja tak musialabym z pustymi lapkami przyjechac bo sklepy pozamykane i nic nie kupie

Posted

;)Oczywiscie jesli zapakujesz je do walizki :eviltong:
Bedziemy musieli ustalic jakie psiaki o ktorej biegaja po podworku a ktore w tym czasie beda siedzialy w kojcu.
Alicja i Tengusia przyjechaly oczywiscie z aparatami i zrobily przeogromna sesje zdjeciowa.
Grill byl fajny szkoda ze tak szybko musialysmy sie pozegnac ale juz jestesmy wstepnie umowione na nastepny.;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziecie mieć deja vu bo foty będą podobne :evil_lol:

Białasy są KOFFANE :loveu::loveu::loveu:Ozzy przy nich w domku taki maleńki :oops:

Żałujcie Ciotki ze nie dojechałyście :razz:

Aga , oczywiście ze następny grill będzie ;)

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziecie mieć deja vu bo foty będą podobne :evil_lol:

Białasy są KOFFANE :loveu::loveu::loveu:Ozzy przy nich w domku taki maleńki :oops:

Żałujcie Ciotki ze nie dojechałyście :razz:

Aga , oczywiście ze następny grill będzie ;)

mam dokladnie to samo uczucie jakbym w domu jakies miniaturki miala :roflt:

grill byl supcio, jedzonko pycha, pieski urocze, Chico budzi respekt jest naprawde pieknym psem, a Bialka strasznie calusna bestia nic tylko rozdaje buziaki na prawo i lewo hihihi ... foty wstawie jutro teraz uciekam juz spac :p

Posted

Jeśli Alicja fotki robiła, to przez trzy dni będziemy oglądać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Na następnego grilla się wpisuję, proszę mnie w grafiku uwzględnić, nawet sama dojadę :evil_lol: