Tengusia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 no i czego sie tak rozkladasz :roll: http://img22.imageshack.us/img22/8539/bild008m.jpg Quote
Aarionne Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jakieś takie bieluchne, czyżby po wiosennej kąpieli? :cool3: Quote
rufusowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Chico chyba zrzucił troche? wygląda bardzo ładnie :loveu: a Białka śmieszna na pleckach i fafelki takie powichrowane :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Wiosna przyszla to i Chico na wadze mniej ma o jakis siedem kilo:razz: Teraz wazy 51,5kg Biedak Biala nie wiem ile wazy . Mamy termin na czwartek na badania. Nie wiem co mam robic? Biala wyglada super. Szkoda mi jej ciac dalej. Cycochy ktore jej zostaly w niczym nie przeszkadzaja. Mysle zeby nie ciac reszty. Quote
Aarionne Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ale po co właściwie maja być usunięte te drugie cycuchy? Są jakieś przesłanki zdrowotne? Bo jeśli nie to ja bym dała jej spokój! Quote
agnieszka32 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jakie one są cudowne :loveu::loveu::loveu: P.S. Agnieszka, ja też bez potrzeby bym jej nie ciachała, przecież to nie jest malutki zabieg :-( Quote
maciaszek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Aarionne napisał(a):Ale po co właściwie maja być usunięte te drugie cycuchy? Są jakieś przesłanki zdrowotne? Bo jeśli nie to ja bym dała jej spokój!No właśnie. Popieram w całej rozciągłości. Quote
rufusowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 faktycznie cycoszki po tym poprzednim zabiegu wcale a wcale nie rzucają się w oczy... Białka wygląda super i jesli uznasz ze nie ma potrzeby ciąć, będę się bardzo cieszyć :loveu: Chico sporo zrzucił i teraz wygląda znacznie lepiej - widać zarys mięśni :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 o tylko ze tam na tych cycochach jest guz ale on nie rosnie i jak sobie ja przypomne zaraz po zabiegu to mi sie jej tak szkoda robi. Zobaczymy co wet nam powie. Tamtem guz nie byl zlosliwy ale jak ten? Jesli trzeba bedzie go usunac to przy okazjite dwa ostatnie cycochy tez utniemy. Quote
maciaszek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ab-agnieszka napisał(a):o tylko ze tam na tych cycochach jest guz Hmmm, to skoro jest guz to chyba lepiej usunąć. Quote
ab-agnieszka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Plany nam sie pomieszaly i nie bylismy u weta. ale za to kolezanka Aga zrobila nam fotki. Quote
akucha Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Boże, jakie piekne te białaski!!!! Zdrówka suni życzę, bo szczęście już ma. Quote
Aarionne Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ja chciałam się tylko nieśmiało pochwalić, że dzisiaj stałam się opiekunką prawie-białaski, trochę innej niż Białka i Chico, ale co tam, pokażę ją :evil_lol: Milagros jest mini-goldenkiem :loveu: W poście druga od góry :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/10530672-post12.html Quote
ab-agnieszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Aarionne']Ja chciałam się tylko nieśmiało pochwalić, że dzisiaj stałam się opiekunką prawie-białaski, trochę innej niż Białka i Chico, ale co tam, pokażę ją :evil_lol: Milagros jest mini-goldenkiem :loveu: W poście druga od góry :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/10530672-post12.html Jest przepiekna. Zaadoptowalas ja? Quote
ab-agnieszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ale cudnie. Dodaj jakies zdjecia. Pliss Tu na watku Bialej Quote
Aarionne Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Jest przepiekna. Zaadoptowalas ja? Tak, właśnie dzisiaj. Jest słodka, ale jeszcze przestraszona, chociaż ma zadatki na cwaniarę :evil_lol: Ciekawe ile czasu potrzebuje - tydzień, miesiąc? Po miesiącu będzie już królową, jestem pewna :cool1: Quote
maciaszek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Aarionne napisał(a):Tak, właśnie dzisiaj. Jest słodka, ale jeszcze przestraszona, chociaż ma zadatki na cwaniarę :evil_lol: Ciekawe ile czasu potrzebuje - tydzień, miesiąc? Po miesiącu będzie już królową, jestem pewna :cool1:Po pierwsze gratulacje :) !!! Po drugie - załóż jej fotobloga, najwyższa pora! Quote
Aarionne Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 maciaszek napisał(a):Po pierwsze gratulacje :) !!! Po drugie - załóż jej fotobloga, najwyższa pora! Dziękuję! Taki mam zamiar, ale jeszcze dzisiaj nie będę jej stresować aparatem. Dam jej trochę odetchnąć, przywyknąć, później będziemy gwiazdorzyć :lol: Teraz śpi, ciiii... Quote
Aarionne Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Ale cudnie. Dodaj jakies zdjecia. Pliss Tu na watku Bialej Tutaj jest jej starsze zdjęcie, z forum konińskiego schroniska. Jak założę małej fotobloga to zaproszę Was na pewno :lol: Milka ma śliczny różowy nosek :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ale jest Cudna :loveu: Sama slodycz.:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Opalanie cycochow Bialej. Dzisiaj nasmarowalam ja kremem z filtrem 15 bo sloneczko tak grzalo ze balam sie ze zabardzo sie jej spieka. A Chico na nia patrzal i zastanawial sie o co jej chodzi? Quote
ab-agnieszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ona tak lezy caly dzien. Zmienia tylko miejsca aby byc w sloncu. Juz te cycochy sa zaczerwienione. Zawsze byly ale teraz bardziej. Quote
maciaszek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Opalanie cycochow Bialej. Dzisiaj nasmarowalam ja kremem z filtrem 15 bo sloneczko tak grzalo ze balam sie ze zabardzo sie jej spieka.A to ona tak długo leżeć :crazyeye:? Tzn. w takiej pozycji. Quote
Recommended Posts