Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiadasz, że na kolanka Ci wchodzi? I żyjesz jeszcze ;)? Jak mnie raz Bazyl na kolana się wpakował to... jakoś tak ciężko mi było :evil_lol:.

Mam nadzieję, że oko szybko się zagoi, w wrzód paskudny pójdzie precz!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Powiadasz, że na kolanka Ci wchodzi? I żyjesz jeszcze ;)? Jak mnie raz Bazyl na kolana się wpakował to... jakoś tak ciężko mi było :evil_lol:.

Mam nadzieję, że oko szybko się zagoi, w wrzód paskudny pójdzie precz!

Ledwo dycham no ale coz zdawalam sobie sprawe ze psiaki nie waza po 15kg i do torebki sie nie zmieszcza :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Aga, migaj migaj, bo coś się ostatnio opuściłaś w obfoceniu Białasków :mad: (bierz przykład z Alicji, ta jak robi zdjęcia, to od razu hurtowo, kilkaset sztuk na raz :eviltong::evil_lol:). A Ty się obijasz i masz już efekt - co niektóre ciotki :eviltong: mają kłopoty z odróżnieniem Białasków - raz widzą coś między nogami, raz nie .... :evil_lol:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Ha ha ha . Mam aparat od Agi do jutra wiec bede im migac po oczach ile sie da.:eviltong:

no to nareszcie psy pokażą jakie miny potrafią strzelać :diabloti:Ozzy czasem już jak ja biore w łapy aparat spinkala do Kuby pod biurko :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']Aga, migaj migaj, bo coś się ostatnio opuściłaś w obfoceniu Białasków :mad: (bierz przykład z Alicji, ta jak robi zdjęcia, to od razu hurtowo, kilkaset sztuk na raz :eviltong::evil_lol:). A Ty się obijasz i masz już efekt - co niektóre ciotki :eviltong: mają kłopoty z odróżnieniem Białasków - raz widzą coś między nogami, raz nie .... :evil_lol:

:mad:ty mi sie tu ciotka nie nabijaj ,bo ja w temacie Tary jeszcze nie powiedziałam STOP :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o ja cie ....ale Chico ma karczycho :loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):
przepiękne bestyjki!!!:loveu:

A jakie brudaski :evil_lol:
Dzisiaj caly dzien lalo. Spaly grzecznie w domku a pozniej szalenstwo na dworze a jutro kapiel. Mam nadzieje ze Biala mi nie ucieknie z wanny jak ostatnio.:evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
musze ksiezniczke wziasc na rece co nie jest takie latwe bo ona broni sie wszystkimi czteryma lapami:cool3:

no nie mów że dajesz radę! przecież ona waży więcej niż ty!:evil_lol:

Posted

Biala nie wazy wiecej niz ja :eviltong:
Musze ja wsadzic do wanny a pozniej sama do niej wejsc i ja kapac bo inaczej nie da rady. Na poczatku stala jak slup soli a teraz probuje mi uciekac. Ostatnio zwiala mi jak byla cala w pianie ociekajaca woda.:evil_lol: