maciaszek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Powiadasz, że na kolanka Ci wchodzi? I żyjesz jeszcze ;)? Jak mnie raz Bazyl na kolana się wpakował to... jakoś tak ciężko mi było :evil_lol:. Mam nadzieję, że oko szybko się zagoi, w wrzód paskudny pójdzie precz! Quote
ab-agnieszka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 maciaszek napisał(a):Powiadasz, że na kolanka Ci wchodzi? I żyjesz jeszcze ;)? Jak mnie raz Bazyl na kolana się wpakował to... jakoś tak ciężko mi było :evil_lol:. Mam nadzieję, że oko szybko się zagoi, w wrzód paskudny pójdzie precz! Ledwo dycham no ale coz zdawalam sobie sprawe ze psiaki nie waza po 15kg i do torebki sie nie zmieszcza :evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 no to dobrze, ze się poprawiło kochana Białaska :loveu: Quote
maciaszek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 http://img232.imageshack.us/img232/4660/bild097.jpg - hehe, jak mina. Chyba troszkę zdezorientowany jest ;). Quote
agnieszka32 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='maciaszek']http://img232.imageshack.us/img232/4660/bild097.jpg - hehe, jak mina. Chyba troszkę zdezorientowany jest ;). Jakby Ci ktoś po oczach w nocy lampą dawał, to też byłabyś zdezorientowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aga, nareszcie zdjęcia Białasków kochanych :loveu::multi: Quote
ab-agnieszka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='maciaszek']http://img232.imageshack.us/img232/4660/bild097.jpg - hehe, jak mina. Chyba troszkę zdezorientowany jest ;). To jest Bialka. Myslalas ze to Chico czy tak Ci sie tylko napisalo?:eviltong: Quote
maciaszek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 To jest Białka?! To co na ma TAM między nogami?! Tak jej się skóra ułożyła? Quote
ab-agnieszka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 maciaszek napisał(a):To jest Białka?! To co na ma TAM między nogami?! Tak jej się skóra ułożyła? No :evil_lol: tak jej sie cycole ulozyly. Quote
Alicja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 http://img232.imageshack.us/img232/4660/bild097.jpg :mad: przestaniesz migać po oczach :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Alicja']http://img232.imageshack.us/img232/4660/bild097.jpg :mad: przestaniesz migać po oczach :diabloti: Ha ha ha . Mam aparat od Agi do jutra wiec bede im migac po oczach ile sie da.:eviltong: Quote
agnieszka32 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Aga, migaj migaj, bo coś się ostatnio opuściłaś w obfoceniu Białasków :mad: (bierz przykład z Alicji, ta jak robi zdjęcia, to od razu hurtowo, kilkaset sztuk na raz :eviltong::evil_lol:). A Ty się obijasz i masz już efekt - co niektóre ciotki :eviltong: mają kłopoty z odróżnieniem Białasków - raz widzą coś między nogami, raz nie .... :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Ha ha ha . Mam aparat od Agi do jutra wiec bede im migac po oczach ile sie da.:eviltong: no to nareszcie psy pokażą jakie miny potrafią strzelać :diabloti:Ozzy czasem już jak ja biore w łapy aparat spinkala do Kuby pod biurko :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='agnieszka32']Aga, migaj migaj, bo coś się ostatnio opuściłaś w obfoceniu Białasków :mad: (bierz przykład z Alicji, ta jak robi zdjęcia, to od razu hurtowo, kilkaset sztuk na raz :eviltong::evil_lol:). A Ty się obijasz i masz już efekt - co niektóre ciotki :eviltong: mają kłopoty z odróżnieniem Białasków - raz widzą coś między nogami, raz nie .... :evil_lol: :mad:ty mi sie tu ciotka nie nabijaj ,bo ja w temacie Tary jeszcze nie powiedziałam STOP :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o ja cie ....ale Chico ma karczycho :loveu: Quote
agnieszka32 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A jakie malutkie kosteczki obgryzają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, dla nich to pewnie na dwa "gryzy" :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 agaga21 napisał(a):przepiękne bestyjki!!!:loveu: A jakie brudaski :evil_lol: Dzisiaj caly dzien lalo. Spaly grzecznie w domku a pozniej szalenstwo na dworze a jutro kapiel. Mam nadzieje ze Biala mi nie ucieknie z wanny jak ostatnio.:evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ona sama wejdzie do wanny czy ją wnosisz?:razz::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 musze ksiezniczke wziasc na rece co nie jest takie latwe bo ona broni sie wszystkimi czteryma lapami:cool3: Quote
agaga21 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ab-agnieszka napisał(a):musze ksiezniczke wziasc na rece co nie jest takie latwe bo ona broni sie wszystkimi czteryma lapami:cool3: no nie mów że dajesz radę! przecież ona waży więcej niż ty!:evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Biala nie wazy wiecej niz ja :eviltong: Musze ja wsadzic do wanny a pozniej sama do niej wejsc i ja kapac bo inaczej nie da rady. Na poczatku stala jak slup soli a teraz probuje mi uciekac. Ostatnio zwiala mi jak byla cala w pianie ociekajaca woda.:evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 chyba trzeba zrobić zrzutke na podnośnik dla Cioteczki, bo kręgosłup pęknie i kto będzie jeździł w długie trasy? :roll::lol:;) Quote
Recommended Posts