Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
hmmm - miałam wrazenie jakby Biała zaraz miała zgnieść biedną babcię:evil_lol:

czy one sa ciut za grube czy mają tylko "mocną kość"?:diabloti:

Andzia Bialasy nie sa za Grube :evil_lol:
To babcia jest za bardzo wychudzona i tak to potem wyglada na zdjeciach:lol:

Posted

[FONT=Verdana]Białasy za grube???? :-o Jestem oburzona...:roll::eviltong:;)[/FONT]
[FONT=Verdana]Przecież to są najwspanialsi fotomodele, miss i mister dogo :loveu:– mają nienaganne figury ...[/FONT]
[FONT=Verdana]Prawie jak moja Sarunia :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='agaga21']czikuś to ma talię osy a białeczka-jak to kobitka, lekko zaokrąglona tam gdzie trzeba:eviltong::evil_lol:

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]To zupełnie jak w moim stadzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='maciaszek']Jakieś dość statyczne te zabawy [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]:evil_lol:.
[/FONT][/FONT]
no właśnie tez o tym pomyślałam...wydaje mi się że tak jak agnieszka32 zmusza swoje psy do pozowania ze niby się bawią tak i tu ab-agnieszka próbowała ukryć ze jej białasy to druga w kolejności największa para leniwców na dogo:razz:

Posted

agaga21 napisał(a):
no właśnie tez o tym pomyślałam...wydaje mi się że tak jak agnieszka32 zmusza swoje psy do pozowania ze niby się bawią tak i tu ab-agnieszka próbowała ukryć ze jej białasy to druga w kolejności największa para leniwców na dogo:razz:

Nieprawda:eviltong:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
.....bo to pierwsza w kolejnosci para leniwców na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O Ty jak mozesz.:mad:
Biala przeciez cos robi codziennie.. Opala cycki to juz jakies zajecie niz same lezenie:eviltong: Wiec na pierwszym miejscu sa Twoje leniuchy:eviltong::lol::evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
Cudne leniuchy.
Tylko mam pytanie... Dlaczego pańcia się z nimi tam nie wygrzewa, ha?!

[FONT=Verdana]Bo pańcia pewnie bardzo zaganiana jest – jeździ, psiaki po domkach rozwozi, zabiera, znów rozwozi ... :evil_lol: ech, kobitka z ikrą :diabloti:[/FONT]