GoniaP Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Miała życie pełne udręk i ciąż, aż wreszcie stała sie nieużyteczna. Wyrzucili ją. Błąkała się, i wyniszczona trafiła do schroniska... Ma około 6 lat... Nie przypomina już szkieletu jakim była. Jest oazą łagodności, jest piękna... Nie ma domu i traci nadzieję... Biała.... Quote
majqa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jak rozumiem jest oazą łagodności wobec ludzi, którzy jej pomagają. Jaka jest wobec innych zwierzaków, jeśli była szansa to sprawdzić? Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='majqa']Jak rozumiem jest oazą łagodności wobec ludzi, którzy jej pomagają. Jaka jest wobec innych zwierzaków, jeśli była szansa to sprawdzić?[/quote] Tego nie wiem, ale sie dowiem... Wiem natomiast że dla ludzi, w tym dzieci, jest uległa i kochana. Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 parę miesięcy... ale dokładnie Ci nie powiem. Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Otóż Białka jest w schronie od 7 miesięcy... Ma około 5 lat. Dogaduje się z psami, ale z sukami bywa różnie. Teraz chodzi w kubraku, bo bardzo, bardzo marznie :-( Quote
majqa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Oh Ty Bido, dobrze, że chociaż kubraczek jest...Oby domek się znalazł jak najszybciej. Jesteś taka piękna...:-( Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jeśli jest potrzeba zrobienia allegro to służę pomocą. Ino więcej zdjęć by się przydało... Quote
marmara_19 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 kurcze, jakie cudo.. pies marzenie.. ahhh po raz kolejny zaluje, ze nie mam stabilnosci finansowej... oby jakis milosnik rasy sie nia zaopiekowal..:( Quote
maciaszek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Biedna Białka... :(. Ja nie wiem co to się dzieje, że coraz więcej DA trafia do schronisk. Tragedia jakaś :(. Pomysł z Allegro bardzo dobry! Jest szansa na więcej zdjęć? Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Poproszę jeszcze o namiry jakie mam podać w aukcji. Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Jutro rano zrobie wyróżnioną aukcję ;)[/quote] Dzięki :) :) Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dałam znać GameBoy...może Ona cosik poradzi :-( Quote
dona20 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Sunia jest po prostu sliczna.Szkoda żeby taki pies marnował sie w schronisku.A ma ona jakieś ogłoszenia oprócz allegro? Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='dona20']Sunia jest po prostu sliczna.Szkoda żeby taki pies marnował sie w schronisku.A ma ona jakieś ogłoszenia oprócz allegro?[/quote] Nie ma,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Quote
maciaszek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='margo001']A może by ją na molosy wrzucic ?[/quote]Dobry pomysł! Choć tam słabe zainteresowanie schroniskowymi dogami, ale może akurat ktoś się zainteresuje... Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Wyróżniona aukcja Białki na allegro... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294779438 Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='maciaszek'] Bardzo ładna aukcja! :) [/quote] Dziękuję. I już nawet 2 obserwatorów sie pojawiło :lol: Napisałam w aukcji, że Białka przed wydaniem zostanie wysterylizowana. Chyba dobrze zrobiłam...? :roll: Quote
GoniaP Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Kasia']Dziękuję. I już nawet 2 obserwatorów sie pojawiło :lol: Napisałam w aukcji, że Białka przed wydaniem zostanie wysterylizowana. Chyba dobrze zrobiłam...? :roll:[/quote] Dziękuję Kasiu!! Oczywiście, że dobrze zrobiłaś :) Quote
Recommended Posts