Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miała życie pełne udręk i ciąż, aż wreszcie stała sie nieużyteczna. Wyrzucili ją. Błąkała się, i wyniszczona trafiła do schroniska...
Ma około 6 lat... Nie przypomina już szkieletu jakim była. Jest oazą łagodności, jest piękna... Nie ma domu i traci nadzieję...
Biała....

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Jak rozumiem jest oazą łagodności wobec ludzi, którzy jej pomagają. Jaka jest wobec innych zwierzaków, jeśli była szansa to sprawdzić?[/quote] Tego nie wiem, ale sie dowiem... Wiem natomiast że dla ludzi, w tym dzieci, jest uległa i kochana.

Posted

Otóż Białka jest w schronie od 7 miesięcy...
Ma około 5 lat.
Dogaduje się z psami, ale z sukami bywa różnie.
Teraz chodzi w kubraku, bo bardzo, bardzo marznie :-(

Posted

[quote name='dona20']Sunia jest po prostu sliczna.Szkoda żeby taki pies marnował sie w schronisku.A ma ona jakieś ogłoszenia oprócz allegro?[/quote] Nie ma,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Posted

[quote name='maciaszek']
Bardzo ładna aukcja! :)
[/quote]

Dziękuję.
I już nawet 2 obserwatorów sie pojawiło :lol:

Napisałam w aukcji, że Białka przed wydaniem zostanie wysterylizowana. Chyba dobrze zrobiłam...? :roll:

Posted

[quote name='Kasia']Dziękuję.
I już nawet 2 obserwatorów sie pojawiło :lol:

Napisałam w aukcji, że Białka przed wydaniem zostanie wysterylizowana. Chyba dobrze zrobiłam...? :roll:[/quote]
Dziękuję Kasiu!!
Oczywiście, że dobrze zrobiłaś :)