ab-agnieszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Moje kochane cioteczki Biala juz byla tak brudna z tej sadzy a przeciez na nich widac wszystko wiec zrobilismy kapiel w wannie:lol: Mojego Tz jak zwykle niema bo siedzi w swojej ojczyznie wiec zabralam sie do tego sama. Zawsze Biala kapana byla pod prysznicem w domku dla gosci bo wieksza wygoda ale dzisiaj stwierdzilam ze zaszalejemy i poszla do wanny. No czego ja sie moglam po niej spodziewac? Biala jak ja wtarmosilam (bo juz nie wiem ile wazy dowiemy sie tego w poniedzialek ale gdzies kolo 50kg) tak stala jak slup:evil_lol: Wymylam ja cala a Chico stal kolo niej oczywiscie i calowal jej nos. A teraz pare fotek po kapieli. Chico dopiro jutro wieczorem bo sily mi jakos opadly:evil_lol::eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 GoniaP napisał(a):Aguś, ja wiem, że już Ci dziękowałam, ale zrobię to raz jeszcze... Diękuję, że dałaś Białej nowe, jakże cudowne życie :loveu: Goniu to ja Ci dziekuje za zaufanie i wiare. To dzieki Tobie jestem tym szczesciarzem ktory moze sie cieszyc Biala:loveu: Cudem ktory ma pelne zaufanie do mnie i moge z nia robic wszystko bo ufa mi w kazdej sytuacji :loveu: Quote
Aarionne Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 http://img220.imageshack.us/img220/2286/bild064pr6.jpg Nie wierzę, normalnie nie wierzę... To jest coś nieprawdopodobnego wręcz! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 http://img220.imageshack.us/img220/2286/bild064pr6.jpg - no naprawdę nie da się powiedzieć więcej niż :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zazdroszczę Białej stojącej jak słup soli, w wannie. Bazyl się wierci, kręci, kombinuje jakby tu wyjść. Jęczy, wzdycha i błagalne spojrzenia puszcza :evil_lol:. Quote
maciaszek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 http://img152.imageshack.us/img152/8197/bild081nz2.jpg - jakie cielaczki słodkie :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
Aarionne Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 http://img150.imageshack.us/img150/5695/bild078qi1.jpg Tutaj Biała przypomina trochę Bukę z Muminków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Aarionne']http://img150.imageshack.us/img150/5695/bild078qi1.jpg Tutaj Biała przypomina trochę Bukę z Muminków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Swietne porownanie:lol::lol::lol: A tu spiaca Biala pod stolem ledwo sie juz miesci potrzeba diety i wiecej ruchu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jak ona tam wlazła ??? :crazyeye: A jak wstała to pewnie razem ze stolikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Nie wstala ze stolikiem:lol: Najpier wie kladzie kolo stolika a pozniej sie wierci i wierci tak sie dostaje pod stolik. Jak chce wwyjsc to rozklada sie jak zaba i wyglada to tak jak czolgajaca sie rozjechana zaba:loveu::lol::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ha ha ha :evil_lol:, a to dobre :diabloti: Super zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cos nas dzisiaj spanie dopadlo Ja napewno jestem przemeczona a Biala to niewiem. Przespalysmy godzinke razem na tej malej kanapie. Ona w polowie spala na mnie. Ja wstalam na tak zwanego jednego papieroska przed spaniem:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Aga, widzę, że dopasowałaś kolorystycznie kanapę do umaszczenia psiaczków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdybyś wzięła kocyki i podusie, Biała mogłaby się wtopić w kanapę (jak kameleon :diabloti:) i udawać, że jej tam nie ma ... :cool3: A gdzie był Chico w tym czasie, nie tęsknił za swoją drugą połówką? :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Chico nas ma w nosie i spi naprzeciwko ale przy kominku pewnie stwierdzil ze mu tam wygodniej i cieplej:evil_lol: Bo my to zimne kobiety jestesmy:evil_lol: Quote
GoniaP Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 No nie!! Biała na kanapie :crazyeye: A gdzie mąż Białej??? :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 GoniaP napisał(a):No nie!! Biała na kanapie :crazyeye: A gdzie mąż Białej??? :diabloti: Gonia poszedl dorzucic do ognia zeby nam cieplej w tylki bylo :eviltong::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Agus dopasowalam psy do koloru kanapy:eviltong::evil_lol: [SIZE=2]Dobra dobra, już ja swoje wiem :cool3: :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 agnieszka32 napisał(a):Aga, widzę, że dopasowałaś kolorystycznie kanapę do umaszczenia psiaczków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdybyś wzięła kocyki i podusie, Biała mogłaby się wtopić w kanapę (jak kameleon :diabloti:) i udawać, że jej tam nie ma ... :cool3: A gdzie był Chico w tym czasie, nie tęsknił za swoją drugą połówką? :loveu: Agus dopasowalam psy do koloru kanapy:eviltong::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cioteczki ostatnia fota i zmykam spac mam slaby dzien dzisiaj Quote
rufusowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ale super foteczki :loveu: szczegolnie to jak leżą obok siebie zetknięte pyszczkami :loveu: gdyby nie obroża to pomyslałabym ze jedno lezy przy lustrze :evil_lol: miło na nie popatrzec :loveu: Quote
andzia69 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Chico nas ma w nosie i spi naprzeciwko ale przy kominku pewnie stwierdzil ze mu tam wygodniej i cieplej:evil_lol: Bo my to zimne kobiety jestesmy:evil_lol: cały facet:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Toż to idealna kanapa na 2 białasy! A pańcia na dywaniku na podłodze, przed kominkiem, skoro zmarzluch :evil_lol:. Quote
Aarionne Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 maciaszek napisał(a):Toż to idealna kanapa na 2 białasy! A pańcia na dywaniku na podłodze, przed kominkiem, skoro zmarzluch :evil_lol:. O, o, o! Maciaszku, z ust mi to wyjęłaś :D Quote
ab-agnieszka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 maciaszek napisał(a):Toż to idealna kanapa na 2 białasy! A pańcia na dywaniku na podłodze, przed kominkiem, skoro zmarzluch :evil_lol:. Cioteczka Maciaszkowa ze ja wczesniej na to nie wpadlam:evil_lol: Quote
Recommended Posts