Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje kochane cioteczki Biala juz byla tak brudna z tej sadzy a przeciez na nich widac wszystko wiec zrobilismy kapiel w wannie:lol:
Mojego Tz jak zwykle niema bo siedzi w swojej ojczyznie wiec zabralam sie do tego sama. Zawsze Biala kapana byla pod prysznicem w domku dla gosci bo wieksza wygoda ale dzisiaj stwierdzilam ze zaszalejemy i poszla do wanny. No czego ja sie moglam po niej spodziewac?
Biala jak ja wtarmosilam (bo juz nie wiem ile wazy dowiemy sie tego w poniedzialek ale gdzies kolo 50kg) tak stala jak slup:evil_lol:
Wymylam ja cala a Chico stal kolo niej oczywiscie i calowal jej nos. A teraz pare fotek po kapieli. Chico dopiro jutro wieczorem bo sily mi jakos opadly:evil_lol::eviltong:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Aguś, ja wiem, że już Ci dziękowałam, ale zrobię to raz jeszcze... Diękuję, że dałaś Białej nowe, jakże cudowne życie :loveu:

Goniu to ja Ci dziekuje za zaufanie i wiare.
To dzieki Tobie jestem tym szczesciarzem ktory moze sie cieszyc Biala:loveu:
Cudem ktory ma pelne zaufanie do mnie i moge z nia robic wszystko bo ufa mi w kazdej sytuacji :loveu:

Posted

Nie wstala ze stolikiem:lol:
Najpier wie kladzie kolo stolika a pozniej sie wierci i wierci tak sie dostaje pod stolik. Jak chce wwyjsc to rozklada sie jak zaba i wyglada to tak jak czolgajaca sie rozjechana zaba:loveu::lol::evil_lol:

Posted

Cos nas dzisiaj spanie dopadlo
Ja napewno jestem przemeczona a Biala to niewiem.
Przespalysmy godzinke razem na tej malej kanapie. Ona w polowie spala na mnie.
Ja wstalam na tak zwanego jednego papieroska przed spaniem:evil_lol:

Posted

Aga, widzę, że dopasowałaś kolorystycznie kanapę do umaszczenia psiaczków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gdybyś wzięła kocyki i podusie, Biała mogłaby się wtopić w kanapę (jak kameleon :diabloti:) i udawać, że jej tam nie ma ... :cool3:

A gdzie był Chico w tym czasie, nie tęsknił za swoją drugą połówką? :loveu:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Aga, widzę, że dopasowałaś kolorystycznie kanapę do umaszczenia psiaczków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gdybyś wzięła kocyki i podusie, Biała mogłaby się wtopić w kanapę (jak kameleon :diabloti:) i udawać, że jej tam nie ma ... :cool3:

A gdzie był Chico w tym czasie, nie tęsknił za swoją drugą połówką? :loveu:

Agus dopasowalam psy do koloru kanapy:eviltong::evil_lol:

Posted

ale super foteczki :loveu: szczegolnie to jak leżą obok siebie zetknięte pyszczkami :loveu: gdyby nie obroża to pomyslałabym ze jedno lezy przy lustrze :evil_lol:

miło na nie popatrzec :loveu:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Chico nas ma w nosie i spi naprzeciwko ale przy kominku pewnie stwierdzil ze mu tam wygodniej i cieplej:evil_lol:
Bo my to zimne kobiety jestesmy:evil_lol:

cały facet:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
Toż to idealna kanapa na 2 białasy!
A pańcia na dywaniku na podłodze, przed kominkiem, skoro zmarzluch :evil_lol:.

O, o, o! Maciaszku, z ust mi to wyjęłaś :D