Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aarionne napisał(a):
Zaraz, zaraz, a gdzie są zdjęcia wigilijne? :mad: Co dostali Białeczka i Chicuś od św. Mikołaja??? :mad:

Ha ha ha nic nie dostali to i zdjec nie bylo:evil_lol:
A co oni mogliby dostac tego nie wiem. Przysmaki maja na okraglo moj TZ twierdzi ze dla nich Wigilia trwa caly rok:eviltong:

Posted

Aguś, nie pozostaje mi nic innego, tylko przytaknąć! Tak jak mają Chico i Biała, to chyba każdego psa marzenie :loveu: (Oprócz moich, bo moje są kanapowe ;) z wyboru);).

Posted

Cos Wam zdradze:evil_lol:
Wczoraj chcialam ugotowac kurczaczka z jarzynkami dla moich Bialasow ale nie dostalam kurczaczka wiec kupilam dwa duze golonka:evil_lol:
Wczoraj je troszeczke podgotowalam a pozniej wrzucilam do piekarnika z przyprawami. Z wywaru ugotowalam zupe dla bialaskow ktora zjedli cieplutka:evil_lol:
Dzisiaj siedzialam caly dzien w pracy zakichany remement.
Wracajac kupilam nam zapiekanki na szybko bo bylam glodna.
My jedlismy zapiekanki i dla bialasow podgrzalam w piekarniku te golonka.
A moj TZ stwierdzil ze jak to:angryy:
On je zapiekanki a psy golonko:angryy:
i wiecie co musialam zrobic:lol:
musiala ich podzielic:lol:
Tz zjadl jedno a Bialasy drugie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I do mnie tak: Tylko zeby sie nikt nie dowiedzial ze ja jem zapiekanki a psy golonko i ze ja zjadlem jedno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Myslalam ze padne:lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):

I do mnie tak: Tylko zeby sie nikt nie dowiedzial ze ja jem zapiekanki a psy golonko i ze ja zjadlem jedno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

zdradzaj nam więcej takich tajemnic :evil_lol:

Posted

No albo jeszcze gorzej:evil_lol:
Ale TZ nie siedzi na dogomani wiec nie wie:lol:

Czy ktos moze wytlumaczyc mi zachowanie moich bialasow:shake:
Maja kolderke w domu do lezenia i grzania tylko posiedzieli dzisiaj wieczorem dwie godziny i zaczeli drapac w drzwi zeby ich wypuscic na dwor:shake:
Tam jest tak zimno a oni niechca siedziec w domu.
Posiedza chwile i zmykaja.
Na dworze maja ocieplane budy z kocami koldrami i ostatnio przywiozlam siano i zamiast siedziec w domu to pchaja sie na te mrozy:shake:
Dziwne mam psy mutanty:evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
No albo jeszcze gorzej:evil_lol:
Ale TZ nie siedzi na dogomani wiec nie wie:lol:

Czy ktos moze wytlumaczyc mi zachowanie moich bialasow:shake:
Maja kolderke w domu do lezenia i grzania tylko posiedzieli dzisiaj wieczorem dwie godziny i zaczeli drapac w drzwi zeby ich wypuscic na dwor:shake:
Tam jest tak zimno a oni niechca siedziec w domu.
Posiedza chwile i zmykaja.
Na dworze maja ocieplane budy z kocami koldrami i ostatnio przywiozlam siano i zamiast siedziec w domu to pchaja sie na te mrozy:shake:
Dziwne mam psy mutanty:evil_lol:

Moja suńka też tak robi, ciągle siedzi w ogrodzie, musieliśmy jej kupić ocieplaną budę, tam jej włożyłam stare posłanko i takie specjalne posłanie dry vet, czy jakoś tam, które nie wchłania wody. I ona do tej budy znosi wszystkie swoje skarby i chowa się przed kąpielą :evil_lol: I godzinami potrafi tam leżeć - jeszcze ktoś pomyśli, że psa na mrozie trzymam :eviltong:

Ostatnio znalazła sobie nowe miejsce do leżenia - w wiatrołapie, gdzie jest naprawdę zimno, a ona tam leży na swoim legowisku, wystawia głowę przez takie małe drzwiczki dla psów i leży, czujna na każdy szelest na zewnątrz. A trzęsie się przy tym z zimna, chociaż otulam ją kilkoma kocami, zamiast leżeć przed kominkiem :shake:

Aga, za tymi naszymi psiakami to nie trafisz, kto wie, co im tam w głowach siedzi :diabloti: