ab-agnieszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ksiezniczka patrzy przez okienko i nie wolno jej przeszkadzac bo jest niezadowolona poniewaz przypadkiem moze umknac jej oczom cos waznego a ona wszystko musi widziec:evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nie ma tendencji do przeskakiwania na siedzenia? Stabilnie siedzi w bagażniku? Jakie miny mają przejeżdżający ludzie ;)?? Quote
ab-agnieszka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Siedzi w bagazniku i patrzy. Ludzie zazwyczaj pokazuja na nia palcem:evil_lol: Chico nie umie usiedziec na tylku tylko biega po bagazniku Quote
ab-agnieszka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dzisiaj przyszla paczka z obrozami Diody sa na odblaskowym pasku i mrugaja na czerwono a nie jak na zdjeciach na bialo Quote
maciaszek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Psiaki zdają się być zadowolone z nowego nabytku :). A odblaskowych obroży dołączają swoje odblaskowe oczy :evil_lol:. Quote
ab-agnieszka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 no i ich kolor jakos zszarzal zamiast Bialasow mam Szarasow:evil_lol: Chyba pora na kapiel:oops: Quote
Aarionne Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Tak sobie pomyślałam, że takie świecidełka na szyję to najbardziej lubiłyby małe dziewczynki. Dlatego uważam, że Białeczka jest wniebowzięta nową bizuterią :) W końcu ona też jest taką małą dziewunią :) Quote
ab-agnieszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='ab-agnieszka'] W tamtym roku nasz Mikolaj stal cale Swieta i nic mu sie nie stalo!! Chico go nawet nie opsikal:evil_lol: Nadszedl niestety dzien kiedy Chico dorosl i przestal wierzyc w Swietego Mikolaja:-( Dzisiejszego dnia Chico stwierdzil ze Mikolaj jest nam nie potrzebny a nawet zawadza wiec zrobil sobie z niego zabawke:shake: Spuscil z niego powietrze i zjadl jego pol czapki.!!!! i Quote
maciaszek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Nadszedl niestety dzien kiedy Chico dorosl i przestal wierzyc w Swietego Mikolaja:-( Dzisiejszego dnia Chico stwierdzil ze Mikolaj jest nam nie potrzebny a nawet zawadza wiec zrobil sobie z niego zabawke:shake: Spuscil z niego powietrze i zjadl jego pol czapki.!!!! iI nie masz zdjęć uwieczniających to jakże ważne wydarzenie ??? :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 maciaszek napisał(a):I nie masz zdjęć uwieczniających to jakże ważne wydarzenie ??? :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niestety nie mam. Ja bylam w pracy a w domu byla moja ciocia ktora widziala to przez okno ale nie wyszla bo sie go boi. Jak Mikolaj juz lezal na trawie to Chico wytargal swoja i od Bialej koldre i polozyl kolo Mikolaja. Jak wrocilam i to zobaczylam to myslalam ze go udusze.Mikolaj wygladal jakby byl naprany i za i poszedl spac:evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Biala no daj buzi nie bac taka! Nie nie nie! Nie podchodz bo ugryze (udaje niedostepna):evil_lol: No dobra smakowalo:loveu: Quote
maciaszek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A po czym Biała tak sobie nochal wylizuje? I co tam jeszcze jest, że Chico taki wpatrzony? ;) Quote
ab-agnieszka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 maciaszek napisał(a):A po czym Biała tak sobie nochal wylizuje? I co tam jeszcze jest, że Chico taki wpatrzony? ;) No dobra przyznam sie:eviltong: Karmilam ich zoltym serem z ziolami:lol: Quote
maciaszek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ab-agnieszka napisał(a):No dobra przyznam sie:eviltong: Karmilam ich zoltym serem z ziolami:lol:Fiu, fiu, fiu... Te to mają życie :loveu:. Quote
ab-agnieszka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dzisiaj wieczorem poszlismy z TZ na niby spacer czyli chodzilismy po polach i troche po lesie. Brrry zimno jak szlag na polach i do tego deszcz. Zalozylismy im diodowe obroze ktore u Chico sprawdzaja sie swietnie. Chico jest puszczany luzem Biala niestety nie zewzglegu ze nam ucieka a ze bylo juz ciemno wiec szla kolo mnie na smyczy.Pogoda taka jak na calym Slasku wiec jest na polach lekka mgla i deszcz. Chico nie bylo widac choc bialy i zazwczaj zawsze go widac. Czerwone migajace diody widac bylo z daleka naprawde swietna rzecz. Ze wzgledu iz obroza Bialki jest na nia za duza wiec stwierdzilam ze podarujemy ja Bazylemu od cioteczki Maciaszkowej. Bazylek dostanie prezencik pod choinke:eviltong::tree1: Quote
maciaszek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Ze wzgledu iz obroza Bialki jest na nia za duza wiec stwierdzilam ze podarujemy ja Bazylemu od cioteczki Maciaszkowej. Bazylek dostanie prezencik pod choinke:eviltong::tree1:Aaaaa to oto chodziło z tym adresem do przesyłki :lol: :mad: :lol: :loveu:. Quote
ab-agnieszka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To zdjecie zrobilam im z domu przez szybe nie jest za bardzo wyrazne te moje dwa bialasy nie moga byc oddzielnie, Jesli Biala siedzi na trawie to Chico tak stanie zeby jej dotykac a dzisiaj to doslownie na nia wlazl:razz: Quote
maciaszek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To się nazywa miłość :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
Ziutka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A Białeczka jaka wpatrzona w Agę :cool3: :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Ziutka']A Białeczka jaka wpatrzona w Agę :cool3: :loveu: Bo ona ma oczy nawet w tylku:evil_lol: wszedzie mnie wypatrzy nawet jak chce im zrobic zdjecia z ukrycia bo takie sa najlepsze to ja niewiem jak ona to robi ze zawsze sie obroci i mnie zobaczy:loveu: cioteczki kochane zajrzyjcie na ten watek. http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-zdominowany-brzuch-kark-pod-pacha-cale-we-krwi-sincach-pomoz-mu-127621/ Quote
Ziutka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='ab-agnieszka'] cioteczki kochane zajrzyjcie na ten watek. http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-zdominowany-brzuch-kark-pod-pacha-cale-we-krwi-sincach-pomoz-mu-127621/ Już zaglądałam i się wpisałam jak tylko Justysia go założyła - wielka psia tragedia :-( Quote
ab-agnieszka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ziutka napisał(a):Już zaglądałam i się wpisałam jak tylko Justysia go założyła - wielka psia tragedia :-( Wiem kochana widzialam ze juz tam jestes:shake: Quote
rufusowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 spokojnych Świąt...radości i zdrowia dla Ciebie i Twoich najbliższych...i jak najmniej psich tragedii Quote
ab-agnieszka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bo oni leza tylko w jednej pozycji:lol: Quote
Recommended Posts