Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie pomyślałam, że takie świecidełka na szyję to najbardziej lubiłyby małe dziewczynki. Dlatego uważam, że Białeczka jest wniebowzięta nową bizuterią :) W końcu ona też jest taką małą dziewunią :)

Posted

[quote name='ab-agnieszka']

W tamtym roku nasz Mikolaj stal cale Swieta i nic mu sie nie stalo!! Chico go nawet nie opsikal:evil_lol:
Nadszedl niestety dzien kiedy Chico dorosl i przestal wierzyc w Swietego Mikolaja:-(
Dzisiejszego dnia Chico stwierdzil ze Mikolaj jest nam nie potrzebny a nawet zawadza wiec zrobil sobie z niego zabawke:shake:
Spuscil z niego powietrze i zjadl jego pol czapki.!!!!
i

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Nadszedl niestety dzien kiedy Chico dorosl i przestal wierzyc w Swietego Mikolaja:-(
Dzisiejszego dnia Chico stwierdzil ze Mikolaj jest nam nie potrzebny a nawet zawadza wiec zrobil sobie z niego zabawke:shake:
Spuscil z niego powietrze i zjadl jego pol czapki.!!!!
i
I nie masz zdjęć uwieczniających to jakże ważne wydarzenie ??? :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
I nie masz zdjęć uwieczniających to jakże ważne wydarzenie ??? :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Niestety nie mam. Ja bylam w pracy a w domu byla moja ciocia ktora widziala to przez okno ale nie wyszla bo sie go boi.
Jak Mikolaj juz lezal na trawie to Chico wytargal swoja i od Bialej koldre i polozyl kolo Mikolaja. Jak wrocilam i to zobaczylam to myslalam ze go udusze.Mikolaj wygladal jakby byl naprany i za i poszedl spac:evil_lol:

Posted

Dzisiaj wieczorem poszlismy z TZ na niby spacer czyli chodzilismy po polach i troche po lesie. Brrry zimno jak szlag na polach i do tego deszcz. Zalozylismy im diodowe obroze ktore u Chico sprawdzaja sie swietnie. Chico jest puszczany luzem Biala niestety nie zewzglegu ze nam ucieka a ze bylo juz ciemno wiec szla kolo mnie na smyczy.Pogoda taka jak na calym Slasku wiec jest na polach lekka mgla i deszcz. Chico nie bylo widac choc bialy i zazwczaj zawsze go widac.
Czerwone migajace diody widac bylo z daleka naprawde swietna rzecz.
Ze wzgledu iz obroza Bialki jest na nia za duza wiec stwierdzilam ze podarujemy ja Bazylemu od cioteczki Maciaszkowej.
Bazylek dostanie prezencik pod choinke:eviltong::tree1:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ze wzgledu iz obroza Bialki jest na nia za duza wiec stwierdzilam ze podarujemy ja Bazylemu od cioteczki Maciaszkowej.
Bazylek dostanie prezencik pod choinke:eviltong::tree1:
Aaaaa to oto chodziło z tym adresem do przesyłki :lol: :mad: :lol: :loveu:.

Posted

To zdjecie zrobilam im z domu przez szybe nie jest za bardzo wyrazne te moje dwa bialasy nie moga byc oddzielnie,
Jesli Biala siedzi na trawie to Chico tak stanie zeby jej dotykac a dzisiaj to doslownie na nia wlazl:razz:

Posted

[quote name='Ziutka']A Białeczka jaka wpatrzona w Agę :cool3: :loveu:

Bo ona ma oczy nawet w tylku:evil_lol:
wszedzie mnie wypatrzy nawet jak chce im zrobic zdjecia z ukrycia bo takie sa najlepsze to ja niewiem jak ona to robi ze zawsze sie obroci i mnie zobaczy:loveu:
cioteczki kochane zajrzyjcie na ten watek.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-zdominowany-brzuch-kark-pod-pacha-cale-we-krwi-sincach-pomoz-mu-127621/

• 2 weeks later...