Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
A dzisiaj bialasy tak spia jak zwykle w tych samych pozycjach:loveu:

Aga...możesz wstawiać ich foty cały czas i zawsze jestem pod wrażeniem :cool3: uwielbiam patrzeć na Białą i Chico - one się tak kochają, że ojj :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wtrącę się do wątku:p i oprócz potwierdzenia pięknej adopcji ślicznej dziewczynki:loveu: mam pytanko:oops: Gdzie kupiłaś agnieszka te panele do ogrodzenia na powyższej fotce, plus oczywiście cały osprzęt- słupki, wkręty, czy jakieś zapinki?? I ile cię kosztowały?

Posted

Koperek napisał(a):
Wtrącę się do wątku:p i oprócz potwierdzenia pięknej adopcji ślicznej dziewczynki:loveu: mam pytanko:oops: Gdzie kupiłaś agnieszka te panele do ogrodzenia na powyższej fotce, plus oczywiście cały osprzęt- słupki, wkręty, czy jakieś zapinki?? I ile cię kosztowały?

To znajomy TZ-a nam zalatwil ale juz nie ma do tego dojscia. Plot ma dlugosc ok 70 metrow

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Super zdjęcie :loveu:
Biała piękność, a w tle tylko :cool3:.....biel :evil_lol:
Buziaczki dla śliczności :loveu::loveu::loveu:

Juz ja wycalowalam od Ciebie ale Chico tez troche dostal bo byl zazdrosny:eviltong::evil_lol:

Posted

BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI
BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!!
to jego wątek:

okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23