ab-agnieszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A dzisiaj bialasy tak spia jak zwykle w tych samych pozycjach:loveu: Quote
Ziutka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ab-agnieszka napisał(a):A dzisiaj bialasy tak spia jak zwykle w tych samych pozycjach:loveu: Aga...możesz wstawiać ich foty cały czas i zawsze jestem pod wrażeniem :cool3: uwielbiam patrzeć na Białą i Chico - one się tak kochają, że ojj :loveu: Quote
maciaszek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Poduszkę pod główkę to sobie niezbyt wygodną wybrała... Chyba powinna przejść szkolenie w tym temacie u Bazyla :evil_lol:. Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 widze ze bialaski na dobre pokochaly domowe pielesze :loveu::loveu::loveu: Quote
Aarionne Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Biała za dużo przy kominku leży - dopiero co ją kąpałaś, a już taka okopcona :lol: Co oczywiście nie zmienia faktu, że jest prześliczna :loveu: Quote
agnieszka32 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ha ha ha, Biała płonie z miłości do Chico :evil_lol: Fantastyczne fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :lol: tez o niewybrednej Białce pomyslałam...no chocby Chico jest na pewno wygodniejszy pod glowę :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Pare dni nas nie bylo na watku ale u nas bez zmian wszystko po staremu i jak zawsze w tych samych pozycjach:evil_lol::loveu: Quote
maciaszek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 I jak zawsze WIELKA, wciąż ujmująca, MIŁOŚĆ :loveu:. Quote
ab-agnieszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tylko na chwilke zasiadlamna dogomani i co moja ksiezniczka robi? Poszla spac sama. Tak sie przyzwyczaila do kanapy ze mnie z niej zrzuca.:evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 POTRZEBNA POMOC PILNIE !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/nakarm-przygarnij-2-szczeniaki-5-tygodniowe-w-wielkiej-potrzebie-dt-pilnie-131457/ Quote
maciaszek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Tak sie przyzwyczaila do kanapy ze mnie z niej zrzuca.:evil_lol: Czyli argentyński standard :diabloti:. Quote
Koperek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Wtrącę się do wątku:p i oprócz potwierdzenia pięknej adopcji ślicznej dziewczynki:loveu: mam pytanko:oops: Gdzie kupiłaś agnieszka te panele do ogrodzenia na powyższej fotce, plus oczywiście cały osprzęt- słupki, wkręty, czy jakieś zapinki?? I ile cię kosztowały? Quote
ab-agnieszka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Koperek napisał(a):Wtrącę się do wątku:p i oprócz potwierdzenia pięknej adopcji ślicznej dziewczynki:loveu: mam pytanko:oops: Gdzie kupiłaś agnieszka te panele do ogrodzenia na powyższej fotce, plus oczywiście cały osprzęt- słupki, wkręty, czy jakieś zapinki?? I ile cię kosztowały? To znajomy TZ-a nam zalatwil ale juz nie ma do tego dojscia. Plot ma dlugosc ok 70 metrow Quote
Tengusia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 piekne te twoje psy oj piekne :loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Tengusia napisał(a):piekne te twoje psy oj piekne :loveu::loveu::loveu: Oj dziekuje ale tez jestem tego zdania:evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Tengusia napisał(a):piekne te twoje psy oj piekne :loveu::loveu::loveu: W zupełności się z Tobą zgadzam :loveu: Quote
agnieszka32 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Super zdjęcie :loveu: Biała piękność, a w tle tylko :cool3:.....biel :evil_lol: Buziaczki dla śliczności :loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 agnieszka32 napisał(a):Super zdjęcie :loveu: Biała piękność, a w tle tylko :cool3:.....biel :evil_lol: Buziaczki dla śliczności :loveu::loveu::loveu: Juz ja wycalowalam od Ciebie ale Chico tez troche dostal bo byl zazdrosny:eviltong::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
rufusowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ale cudnie wyglądają na śniegu :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 No to reszta z sesji na sniegu:lol: Quote
Recommended Posts