Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie :( Ci zainteresowani Państwo mają przyjechać zobaczyć Białą w niedzielę za tydzień... Ale oni mają psa DA (wykastrowanego) a Pani Wanda twierdzi, że ona nie zgodzi się z innym zwierzęciem... Sama nie wiem co o tym myśleć - ja po prostu nie znam rasy :shake:

Posted

Hmm...nir chce sie wtrącać w sprawy Pani Wandy, wierzę, że chce dla psów jak najlepiej, ale czy te zasady, to nie jest lekka przesada? Do wynajmowanego mieszkania nie, do innego psa nie.....a już rok w schronie.
Zdgodzę się z odmową wydania psa, jeśli nie zgadza się z drugim, ale jeśli się zgadzają, to w czym problem?
Dalej zresztą nie mogę zrozumieć odmowy adopcji Białki do dzidy....I coś czuję, że Białka w tym stanie rzeczy jeszcze długo nie wyjdzie ze schronu.....a im dalej tym trudniej.

Posted

Aarionne napisał(a):
Słuchajcie, dodałam Białeczkę do ogłoszeń w najnowszym "Przyjacielu Psie", w kioskach będzie za tydzień. Może ktoś ją zauważy...
Dziękuję Aarionne... Biała niedługo idzie na operację. Pojawiły sie guzy przysutkowe :-(

Posted

Spokojnie, moja Niunia jednego guza miała przez 10 lat, po 10 zaczął jej rosnąć więc go usunęliśmy i absolutnie nic jej po tym nie było. Nie martw się Goniu, Biała jest jeszcze w miarę młoda i silna. Moja Kora miała operację jak miała jakieś 13-14 lat...
Przy okazji będzie można sunię wysterylizować...

Oczywiscie nie bagatelizuję problemu, ale nie popadajmy w rozpacz :)

Posted

ewatonieja napisał(a):
czemu tu tak cicho? co z tym domkiem? :razz:

Pewnie pani nie zadzwoniła :shake: albo już sama nie wiem................:roll:

Posted

GoniaP napisał(a):
Dziękuję Aarionne... Biała niedługo idzie na operację. Pojawiły sie guzy przysutkowe :-(

Będzie dobrze ;)
Sara - onka (porzucona błąkała sie w mojej okolicy, znalazłam ją) miała az 2 guzy na brzuchu, przeszła operację kilka miesięcy temu, sterylizacja też byla.
Ma ok. 6 lat.

Będzie DOBRZE! :)

• 2 weeks later...
Posted

GoniaP napisał(a):
Nie jutro Weronia... Biała właśnie jest w drodze do domu!

no jak to??? Wczoraj rozmawiałam z P.Wandą i powiedziała, że Pani miała przyjechać w sobotę, ale zmieniła na jutro... czyli na niedzielę

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie uwierzycie!! Biała ma dom!!!

Kto? Co? Jak? Skąd?
Pisz Goniu wsio co wiesz :multi:
Ale się cieszę :multi: :loveu: :multi: :loveu: :drink1::drink1: