GoniaP Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Nic się nie zmienia... A ta babeczka napisała mi maila, że nadal ja chcą, ale się jakoś nie odzywa. Quote
GoniaP Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 No właśnie :( Ci zainteresowani Państwo mają przyjechać zobaczyć Białą w niedzielę za tydzień... Ale oni mają psa DA (wykastrowanego) a Pani Wanda twierdzi, że ona nie zgodzi się z innym zwierzęciem... Sama nie wiem co o tym myśleć - ja po prostu nie znam rasy :shake: Quote
JagnaP Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Hmm...nir chce sie wtrącać w sprawy Pani Wandy, wierzę, że chce dla psów jak najlepiej, ale czy te zasady, to nie jest lekka przesada? Do wynajmowanego mieszkania nie, do innego psa nie.....a już rok w schronie. Zdgodzę się z odmową wydania psa, jeśli nie zgadza się z drugim, ale jeśli się zgadzają, to w czym problem? Dalej zresztą nie mogę zrozumieć odmowy adopcji Białki do dzidy....I coś czuję, że Białka w tym stanie rzeczy jeszcze długo nie wyjdzie ze schronu.....a im dalej tym trudniej. Quote
Aarionne Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Słuchajcie, dodałam Białeczkę do ogłoszeń w najnowszym "Przyjacielu Psie", w kioskach będzie za tydzień. Może ktoś ją zauważy... Quote
GoniaP Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Aarionne napisał(a):Słuchajcie, dodałam Białeczkę do ogłoszeń w najnowszym "Przyjacielu Psie", w kioskach będzie za tydzień. Może ktoś ją zauważy... Dziękuję Aarionne... Biała niedługo idzie na operację. Pojawiły sie guzy przysutkowe :-( Quote
Aarionne Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Spokojnie, moja Niunia jednego guza miała przez 10 lat, po 10 zaczął jej rosnąć więc go usunęliśmy i absolutnie nic jej po tym nie było. Nie martw się Goniu, Biała jest jeszcze w miarę młoda i silna. Moja Kora miała operację jak miała jakieś 13-14 lat... Przy okazji będzie można sunię wysterylizować... Oczywiscie nie bagatelizuję problemu, ale nie popadajmy w rozpacz :) Quote
Ziutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Goniu...podaj mi numer telefonu do siebie bo gdzieś zapodziałam a pewna Pani chce zadzwonić w sprawie Białeczki :cool3: Quote
ewatonieja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 czemu tu tak cicho? co z tym domkiem? :razz: Quote
Ziutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ewatonieja napisał(a):czemu tu tak cicho? co z tym domkiem? :razz: Pewnie pani nie zadzwoniła :shake: albo już sama nie wiem................:roll: Quote
Doda_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 GoniaP napisał(a):Dziękuję Aarionne... Biała niedługo idzie na operację. Pojawiły sie guzy przysutkowe :-( Będzie dobrze ;) Sara - onka (porzucona błąkała sie w mojej okolicy, znalazłam ją) miała az 2 guzy na brzuchu, przeszła operację kilka miesięcy temu, sterylizacja też byla. Ma ok. 6 lat. Będzie DOBRZE! :) Quote
Weronia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 jutro Pani przyjedzie po sunię:) fajnie:) nareszcie Quote
GoniaP Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Weronia napisał(a):jutro Pani przyjedzie po sunię:) fajnie:) nareszcie Nie jutro Weronia... Biała właśnie jest w drodze do domu! Quote
Weronia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 GoniaP napisał(a):Nie jutro Weronia... Biała właśnie jest w drodze do domu! no jak to??? Wczoraj rozmawiałam z P.Wandą i powiedziała, że Pani miała przyjechać w sobotę, ale zmieniła na jutro... czyli na niedzielę Quote
Ziutka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 GoniaP napisał(a):Nie uwierzycie!! Biała ma dom!!! Kto? Co? Jak? Skąd? Pisz Goniu wsio co wiesz :multi: Ale się cieszę :multi: :loveu: :multi: :loveu: :drink1::drink1: Quote
andzia69 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 GoniaP napisał(a):Nie uwierzycie!! Biała ma dom!!! nie wierzę...ale się cieszę!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
dzodzo Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 wreszcie!!!! tak długo ten watek czekał na szcześliwy finał:multi: Quote
Recommended Posts