ab-agnieszka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Witam ponownie przeczytalam forum o mojej Bialeczce od dechy do dechy jestem pod wrazeniem ze moglam zabrac moja mala niunie do siebie bez zadnego problemu. nie przeszlam zadnych wizyt przed adopcyjnych. Z pania Gosia rozmawialam zaledwie kilka razy. Z pania Wandzia doslownie chyba z cztery. To ona do mnie zadzwonila z przesunieciem mojej wizyty w schronisku na kolejny tydzien musze przyznac ze jestem ogromna szczesciara ze bez zadnych problemow dostalam BALECZKE. Pozdrawiam Was goraco.:multi::multi::multi: Quote
GoniaP Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Witam ponownie przeczytalam forum o mojej Bialeczce od dechy do dechy jestem pod wrazeniem ze moglam zabrac moja mala niunie do siebie bez zadnego problemu. nie przeszlam zadnych wizyt przed adopcyjnych. Z pania Gosia rozmawialam zaledwie kilka razy. Z pania Wandzia doslownie chyba z cztery. To ona do mnie zadzwonila z przesunieciem mojej wizyty w schronisku na kolejny tydzien musze przyznac ze jestem ogromna szczesciara ze bez zadnych problemow dostalam BALECZKE. Pozdrawiam Was goraco.:multi::multi::multi: Ale wypelniała Pani ankietę i wysyłała zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wiem wiem. zakochalam sie wniej jak zobaczylam ja na internecie tak przez zwykly przypadek (a moze nie byl to zwykly przypadek? to tak mialo byc) zobaczylam ja poznym wieczorem i pol nocy nie moglam spac jak czlowiek moze byc tak okrutny! przechodzi wszelkie pojecie. Gdy jechalam po nia caly czas o niej myslalam czy bedzie bardzo sie bala jak bardzo duzo okrucienstwa przeszla. Gdy dojechalam na miejsce i weszlam do jej boksu serce scisnelo mi sie do gardla poplakalam sie jak maly dzieciak a ona podeszla do mnie taka jeszcze obolala i wylizala wszystkie moje lzy. w drodze do domu caly czas lezala bardzo spokojnie na swojej kanapie na swiom kocyku i swojej podusi.od czasu do czasu podnosila sie i lizala mnie po uchu i szyji. teraz przez te pare dni musze stwierdzic ze bardzo lubi jezdzic autem przykleja nos do szyby i sie rozglada. Nasze wycieczki narazie ograniczaja sie do jazdy do weterynarza ale czekaja nas jeszcze weekendy wypady na ryby plywanie na stawie spanie w namiocie itd... zasmakuje spokoju zabawy a to bardzo lubi. dzisiaj silowalysmy sie na reczniki zniszczyla dwa hi hi hi ale bylo fajnie wrocil jej apetyt i chyba jest juz spokojna chociaz sa momenty ze jak ja niespodziewanie dotkne to zadrzy. napewno potrzebujemy czasu az stanie sie tak do konca ufna. pozdrawiam Was goraco Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :loveu::loveu:pełen relax , pełna swoboda ....cudownie :loveu: Quote
GoniaP Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 ab-agnieszka napisał(a): Gdy jechalam po nia caly czas o niej myslalam czy bedzie bardzo sie bala jak bardzo duzo okrucienstwa przeszla. Gdy dojechalam na miejsce i weszlam do jej boksu serce scisnelo mi sie do gardla poplakalam sie jak maly dzieciak a ona podeszla do mnie taka jeszcze obolala i wylizala wszystkie moje lzy. Pani Wanda mi opowiadała... Dzięki Pani Biala dostała szansę od losu. I mam nadzieję, że będzie żyła jeszcze długo i szczęśliwie, i że zapomni o gehennie jaką przeszła. Quote
Aarionne Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jak widze te zdjecia to aż mi sie łzy cisną do oczu... Jak ona pragnie być kochana - mała biała myszka. No dobra, nie taka mała :) Quote
Doda_ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 jejku jakie śliczne psy :loveu: Ehh... nie wiem która to bialka :oops::oops::oops: Quote
Tengusia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Doda_ napisał(a):jejku jakie śliczne psy :loveu: Ehh... nie wiem która to bialka :oops::oops::oops: mam ten sam problem :eviltong: Quote
Aarionne Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Tengusia napisał(a):mam ten sam problem :eviltong: A ja wiem :eviltong: Oczywiście ta, która jest bardziej spragniona pieszczot :) Zresztą na pierwszym zdjęciu widać jej czerwoną obróżkę, a na drugim wyciągnięte cycuchy :) Mylę się? Quote
ab-agnieszka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 To ja i moja BIALECZKA. Moj maly CUD!!!! Bialeczka jest mimo swoich przejsc bardzo ufna i spokojna. Podczas jedzenia moglam spokojnie zabrac jej miske aby podrzucic dokladke. Moge ja glaskac calowac i tulic podczas jedzenia Moze jesc z Chico razem bez warczenia i zagladania sobie w miski. nie chowa jedzenia podobno taki miala nawyk (nie musi ma pd dostatkiem) Wraca do formy jest bojowa do sasiadow i ich zwierzat. Biega szczeka i je je je i je co mnie ogromnie cieszy sprawila nam ogromne szczescie i kazdy jej buziak raduje nas okropnie JEST CUDOWNA!!!!!!!!!! Quote
maciaszek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jaka piękna miłość :loveu: :loveu: :loveu:. Agnieszko - WIELKIE DZIĘKUJEMY !!!!!!!!! Quote
ab-agnieszka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Bialeczka to dar od Boga to ja powinnam dziekowac ze moze byc z nami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 agnieszko :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Bialka ma NAJWSPANIALSZY domek pod słońcem! :loveu: Quote
Aarionne Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No ja nie mogę - co kolejne zdjęcie to lepsze :) Ukochaj ją Agnieszko od nas wszystkich! :) Quote
Tengusia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ja poprosze taki domek z ogrodkiem :diabloti: a to cos dla milosnikow DA http://www.youtube.com/watch?v=2mpYolJmdlE&feature=related :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dzisiaj o 21-wszej mija tydzien odkad Bialeczka jest moja! Ale ten czas leci.:loveu::multi: Quote
maciaszek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 A skąd masz drugiego DA? W jakim jest wieku? I skąd w ogóle zamiłowani do DA? :) Może załóż im galerię (przy okazji zapraszam do galerii mojego białasa)?! Quote
ab-agnieszka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='maciaszek']A skąd masz drugiego DA? W jakim jest wieku? I skąd w ogóle zamiłowani do DA? :) Może załóż im galerię (przy okazji zapraszam do galerii mojego białasa)?! Piekny ten Twoj bialas! Chico pochodzi z hodowli za krakowem i w lipcu bedzie mial dwa lata. Zainteresowalismy sie ta rasa bo jest piekna i wyglad psa odstrasza. Chico jest poukladany ale za duzo przytulac sie nie lubi woli za to zabawy silowe bieganie. napewno dadam dzisiaj jego zdjecia do galerii. pozdr Quote
GoniaP Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Wiecie co jest najpiękniejsze w tym wszystkim? Biala przeżyła gehennę, potem długo czekała w schronisku na wybawienie, ale teraz wiem, że Agnieszka sprawi, że zapomni o smutkach życia i wynagrodzi jej każdą doznaną krzywdę... Niestety nie wszystkim psiakom wyrwanym z koszmaru się to udaje... Quote
Recommended Posts