Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biała zamieszkala w Gliwicach u Pani Agnieszki i Jej Rodziny, w tym z 2-letnim DA Chico.
Biała wobec Chico zachowała się wzorowo, ale chłopak jest nieco o nią zazdrosny i na dzień dobry na nią nawarczał.
Jesteśmy jednak dobrej myśli, że wszystko sie ułoży.
A oto mail od Pani Agnieszki z dziś:
Witam Pani Malgosiu przesylam tylko te pare zdjec poniewaz nasza niunia nie opuszcza mnie na krok i strasznie ciezko jesz mi ja fotografowac. Obiecuje ze na pewno wysle w przyszlym tygodniu jeszcze jakies zdjecia bo na spacerach bedzie mi latwiej oraz bede informowac jak sprawy nasze sie tocza. Pozdrawiam goraco Aga

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny mail od Pani Agnieszki:
Pani Malgosiu ciesze sie strasznie ze moje dwa szczesia sie zaakceptowaly.Bialka jest tak cudowna ze zainicjowala wspolna zabawe i szalala jak mlody szczeniak. Jestem przeogromnie szczesliwa ze udalo mi sie to chociaz troszeczke uwiecznic na zjeciach ktore wysylam do pani.Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje ze bialeczka sprawi kolejny cud i napewno sie spotkamy przy adopcji jeszcze jakiegos pieska. postarm sie z calych moich sil pomoc tym cudom naszego swiata i znalesc dom kilku z nim. pozdrawiam goraco.

Posted

Ta właścicielka jest super kobietą. Będzie pomagać.
Na zdjeciu sa takie same DA - gdyby nie sutki, nie wiedzialabym która to Białka, :evil_lol:

Posted

Doda_ napisał(a):
Jak dlugo Bialka czekala na domek? bo niewiem.. :oops:

6-stego stycznia Gonia założyła jej wątek, więc co najmniej (5 miesięcy)!!!

Posted

Do tych 5 miesięcy na Dogo dodajcie jeszcze 7 kolejnych, kiedy Białka siedziała w schronie....Czyli razem, Białka spĘdziła w schronie cały okrągły rok...Dobrze, że ma domek.

Posted

JagnaP napisał(a):
Do tych 5 miesięcy na Dogo dodajcie jeszcze 7 kolejnych, kiedy Białka siedziała w schronie....Czyli razem, Białka spĘdziła w schronie cały okrągły rok...Dobrze, że ma domek.

Dokładnie...
A przedtem rodziła, rodziła, rodziła, zamknięta w komórce, głodna i opuszczona...

Ten rok w schronie to były wakacje.

Teraz jest w raju :loveu::multi::loveu:

Posted

Aarionne napisał(a):
Goniu - to jest po prostu boskie! No napatrzeć sie nie mogę :) Jakie słodziaki - normalnie niesamowite zdjęcie!

Podpisuję się pod Twoimi słowami ;)

Gonia....myślę, że już chyba możesz usunąć sobie bannerek Białeczki z podpisu :cool3:

Posted

Jest cudowna biega po podworku z Chico i szczeka na wszystkich sasiadow daje im do zrozumienia ze teraz ona tuja rzadzi!!!
Chico zakochany oddal jej swoja kosc. Nie potrafie wstawic zdjecia ale wysle ja do pani Gosi i ona napewno je wystawi. Pozdrawiam Was Goraco

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Jest cudowna biega po podworku z Chico i szczeka na wszystkich sasiadow daje im do zrozumienia ze teraz ona tuja rzadzi!!!
Chico zakochany oddal jej swoja kosc. Nie potrafie wstawic zdjecia ale wysle ja do pani Gosi i ona napewno je wystawi. Pozdrawiam Was Goraco

Witamy serdecznie :multi: I czekamy na wszelkie wieści dotyczące Białeczki. I oczywiście na zdjęcia :)