GoniaP Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Biała zamieszkala w Gliwicach u Pani Agnieszki i Jej Rodziny, w tym z 2-letnim DA Chico. Biała wobec Chico zachowała się wzorowo, ale chłopak jest nieco o nią zazdrosny i na dzień dobry na nią nawarczał. Jesteśmy jednak dobrej myśli, że wszystko sie ułoży. A oto mail od Pani Agnieszki z dziś: Witam Pani Malgosiu przesylam tylko te pare zdjec poniewaz nasza niunia nie opuszcza mnie na krok i strasznie ciezko jesz mi ja fotografowac. Obiecuje ze na pewno wysle w przyszlym tygodniu jeszcze jakies zdjecia bo na spacerach bedzie mi latwiej oraz bede informowac jak sprawy nasze sie tocza. Pozdrawiam goraco Aga Quote
Doda_ Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Biala wygląda na szczęsliwą sunie.. GoniaP - a co z operacją? Quote
GoniaP Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Doda_ napisał(a):Biala wygląda na szczęsliwą sunie.. GoniaP - a co z operacją? Już szczęśliwie po... Trwała 2 h - wszystko usunięte... Quote
GoniaP Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Kolejny mail od Pani Agnieszki: Pani Malgosiu ciesze sie strasznie ze moje dwa szczesia sie zaakceptowaly.Bialka jest tak cudowna ze zainicjowala wspolna zabawe i szalala jak mlody szczeniak. Jestem przeogromnie szczesliwa ze udalo mi sie to chociaz troszeczke uwiecznic na zjeciach ktore wysylam do pani.Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje ze bialeczka sprawi kolejny cud i napewno sie spotkamy przy adopcji jeszcze jakiegos pieska. postarm sie z calych moich sil pomoc tym cudom naszego swiata i znalesc dom kilku z nim. pozdrawiam goraco. Quote
Doda_ Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ta właścicielka jest super kobietą. Będzie pomagać. Na zdjeciu sa takie same DA - gdyby nie sutki, nie wiedzialabym która to Białka, :evil_lol: Quote
Ziutka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Długo czekałaś na ten dom....ale warto było :multi: :multi: :multi: Quote
maciaszek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Bardzo, bardzo się cieszę :)! Wygląda na to, że nowy dom Białej jest naprawdę wspaniały !!!! Mam nadzieję, że "maleńka" będzie tam zawsze szczęśliwa :)! Quote
Doda_ Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ziutka napisał(a):Długo czekałaś na ten dom....ale warto było :multi: :multi: :multi: Jak dlugo Bialka czekala na domek? bo niewiem.. :oops: Quote
Ziutka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Doda_ napisał(a):Jak dlugo Bialka czekala na domek? bo niewiem.. :oops: 6-stego stycznia Gonia założyła jej wątek, więc co najmniej (5 miesięcy)!!! Quote
JagnaP Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Do tych 5 miesięcy na Dogo dodajcie jeszcze 7 kolejnych, kiedy Białka siedziała w schronie....Czyli razem, Białka spĘdziła w schronie cały okrągły rok...Dobrze, że ma domek. Quote
GoniaP Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 JagnaP napisał(a):Do tych 5 miesięcy na Dogo dodajcie jeszcze 7 kolejnych, kiedy Białka siedziała w schronie....Czyli razem, Białka spĘdziła w schronie cały okrągły rok...Dobrze, że ma domek. Dokładnie... A przedtem rodziła, rodziła, rodziła, zamknięta w komórce, głodna i opuszczona... Ten rok w schronie to były wakacje. Teraz jest w raju :loveu::multi::loveu: Quote
Aarionne Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Wow - nie było mnie przez weekend, a tu takie wieści! Super! Bardzo się ciesze :) Quote
Aarionne Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Goniu - to jest po prostu boskie! No napatrzeć sie nie mogę :) Jakie słodziaki - normalnie niesamowite zdjęcie! Quote
Ziutka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Aarionne napisał(a):Goniu - to jest po prostu boskie! No napatrzeć sie nie mogę :) Jakie słodziaki - normalnie niesamowite zdjęcie! Podpisuję się pod Twoimi słowami ;) Gonia....myślę, że już chyba możesz usunąć sobie bannerek Białeczki z podpisu :cool3: Quote
maciaszek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Śliczne białe dywaniki :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:. Chciałabym kiedyś mieć domek i takie dywaniki... Quote
ab-agnieszka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jest cudowna biega po podworku z Chico i szczeka na wszystkich sasiadow daje im do zrozumienia ze teraz ona tuja rzadzi!!! Chico zakochany oddal jej swoja kosc. Nie potrafie wstawic zdjecia ale wysle ja do pani Gosi i ona napewno je wystawi. Pozdrawiam Was Goraco Quote
Aarionne Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Jest cudowna biega po podworku z Chico i szczeka na wszystkich sasiadow daje im do zrozumienia ze teraz ona tuja rzadzi!!! Chico zakochany oddal jej swoja kosc. Nie potrafie wstawic zdjecia ale wysle ja do pani Gosi i ona napewno je wystawi. Pozdrawiam Was Goraco Witamy serdecznie :multi: I czekamy na wszelkie wieści dotyczące Białeczki. I oczywiście na zdjęcia :) Quote
Doda_ Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Super ze wlascicielka Bialki sie odezwala!! :multi: No tez czekam na zdjecia :loveu: Quote
Recommended Posts