luka1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 a ja przypomnę o jak pieknym psie sie tu mowi. Quote
Ziutka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Białeczko...no i gdzie ten Twój domek :roll: ??? Gonia, czy jakieś telefony w sprawie Białki są ? Quote
GoniaP Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Ziutka napisał(a):Białeczko...no i gdzie ten Twój domek :roll: ??? Gonia, czy jakieś telefony w sprawie Białki są ? ZERO :placz::placz::placz: Quote
Ziutka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 GoniaP napisał(a):ZERO :placz::placz::placz: Oszz....qrde no :shake: A gdzie Ona jest ogłaszana ??? Quote
kaLOlina Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nic u Bialki sie nie dzieje nic sie nie zmainia:( Quote
luka1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A ja bym zmieniła jej imię. Pies niezwykły a imię ma takie jakoś prostackie.:cool1: Najlepiej na literę "S". W/g Ziutki to skutkuje :evil_lol: Quote
Aarionne Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Może Viva? A, na "S"... hmm... Sarmacja? :/ Quote
Aarionne Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Oj, maciaszkowa - jedna Ziuta, druga Stefa :evil_lol: Szczerze ciekawa jestem co bedzie nastepne - Zdzicha? Zenona? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Aarionne napisał(a):Oj, maciaszkowa - jedna Ziuta, druga Stefa :evil_lol: Szczerze ciekawa jestem co bedzie nastepne - Zdzicha? Zenona? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:No co! Chcieliście na "s" to jest na "s" :eviltong:. A Zenka, swoją drogą, bardzo intrygujące, bardzo... Do przemyślenia :evil_lol: Quote
dzida12 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :shake::shake:to czy Biała znajdzie dom nie zależy od imienia...:-( to zależy czy na tym świecie jeszcze jest ktoś kto zasługuje na jej miłość, na jej wierność. to czy ktoś zmienie jej imie myśle że nie zmieni niczego . przykro mi ze to sie tak wszystko potoczyło....miało być inaczej. ja cały czas szukam miejsca dla Białej ale jest bardzo ciezko... Quote
GoniaP Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Wczoraj widziałam Białą... Bardzo się do mnie przymilała, bardzo chciałaby już mieć swoją własną kanapę... Quote
ewatonieja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Białka Wciąz Szuka Domu, Nie Spodziewałabym Się Ze Tyle To Bedzie Trwało Domku Odezwij Się!!! Quote
GoniaP Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Nikt jej nie chce, bo ma strasznie powyciągane cycuszki :placz: takie prawie do ziemi :placz: No więc po co komu taki pies?? Przecież by go na ulicy wytykali :placz: Quote
GoniaP Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Miałam dziś telefon w sprawie Białej... Wzruszający,,, Zobaczymy co dalej z tego wyniknie... Quote
Ziutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 GoniaP napisał(a):Miałam dziś telefon w sprawie Białej... Wzruszający,,, Zobaczymy co dalej z tego wyniknie... To ja po cichutku trzymam :kciuki: i czekamy na dalsze rozwinięcie sprawy :razz: Goniu...a możesz coś więcej napisać ? Quote
GoniaP Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Jesteśmy umówione na telefon w poniedziałek dopiero... Quote
maciaszek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 GoniaP napisał(a):Miałam dziś telefon w sprawie Białej... Wzruszający,,, Zobaczymy co dalej z tego wyniknie... Trzymam kciuki i czekam, jak wszyscy, na wieści... Quote
Aarionne Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Biedny wrzucony do studni Tobi, którego miałam w podpisie, znalazł tydzień temu dom. Białej też się uda i też czekam niecierpliwie na wieści. Quote
Recommended Posts