ab-agnieszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Biala jest cudowna!!! Dzisiaj przyszla sasiadka ze swoja dwu letnia corka troche sie balam o jej reakcje tym bardziej ze swiata po za soba nie widzimy !!!! No i do konca to nie znam jej reakcji na pewne sytuacje Biala do niej podesza i ja wylizala:multi: oczywiscie cala sytuacja byla pod kontrola!!! Biala byla na smyczy(ktora uwielbia) Jak widzi smycz to wie ze jest spacer!!! Jest strasznie oddana i wdziedzna. Teraz spi na swoi kocyku i swojej podusi i chrapie!!!! i nawet nie wie ze o niej mowa!!! Quote
Doda_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bialka jest cudowna :loveu: Ten jej facet tez :loveu: Quote
rufusowa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ale słodziutka jest :loveu: i te ich serduszka na noskach :loveu: gratuluje tak wspaniałej adopcji :Rose: Quote
ab-agnieszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 DZIEKUJE SLICZNIE SAMA JESTEM PRZESZCZESLIWA:loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Ziutka']Co tam słychać u Białeczki ??? :loveu: BIALKA MA SIE SUPER :multi: PRZYBRALA NA WADZE 4 KG SZALEJA Z CHICO I STRASZA PRZECHODZACYCH KOLO NAS LUDZI STRASZNIE NA NICH SZCZEKAJAC;) Quote
ab-agnieszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='GoniaP']Tęsknimy za zdjęciami...... ZARAZ JAKIES ZROBIE I PRZESLE NA TWOJA POCZTE ;) Quote
maciaszek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ab-agnieszko, nie chcesz 3 doga ???? Kochani, dog argentyński w potrzebie !!!! Jeśli ludzie go oddadzą, to 3 raz trafi do schroniska i na pewno tego nie przeżyje... (już raz był dokarmiany na siłę :-( ). http://www.dogomania.pl/forum/showth...5#post10375705 Ratujcie !!!!!!!!! P.S. A zwróciliście uwagę na to jaką uległą pozę przyjęła Białka? Quote
GoniaP Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Przepraszam za off! Potrzebujemy pomocy! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=389620337 Quote
ab-agnieszka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='maciaszek']Ab-agnieszko, nie chcesz 3 doga ???? Kochani, dog argentyński w potrzebie !!!! Jeśli ludzie go oddadzą, to 3 raz trafi do schroniska i na pewno tego nie przeżyje... (już raz był dokarmiany na siłę :-( ). http://www.dogomania.pl/forum/showth...5#post10375705 Ratujcie !!!!!!!!! P.S. A zwróciliście uwagę na to jaką uległą pozę przyjęła Białka? Ja z ogromna checia zaadoptowalabym jeszcze jednego doga ale moj Chico nie zaakceptuje samca i to jest pewne na 100% Niewiem jak Bialka ale tak sie zgrali ze soba z Chico i gonia wszystko co sie rusza po naszym podworku. Ale obiecuje cos pomyslec popytam znajomych. Quote
ab-agnieszka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='GoniaP'] Bialeczka podniosla swoj lepek. Chcialam uchwycic moment jak spia razem z Chico. A spia jak swoje kopie identycznie Jeden nasladuje drugiego we wszystkim naprawde jest to trudne do uchwycenia gdyz obydwoje to wulkany energii!!!!! Sa cudni!!! Tego sie nie da opisac!!! To trzeba zobaczyc na zywo!!! Quote
maciaszek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę... Chciałabym mieć domek z ogrodem i dwa takie białasy :loveu:. Quote
Aarionne Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Oj, maciaszku, nie zapedzaj się, wiesz jaki Bazyl ma stosunek do innych psów (suk też)... :) Quote
Ziutka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Liczymy na jakieś weekendowe foteczki białasków :loveu: ;) Quote
ab-agnieszka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 BEDA NAPEWNO OBIECUJE ALE W PIERWSZEJ KOLEJNOSCI TRAFIA DO GOSI: :lol::lol::lol: Quote
Aarionne Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dzisiaj ukazał się numer "Przyjaciela Psa" z opisaną historią Białeczki :) Polecam, wszak sama go pisałam ;) Quote
GoniaP Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Lecę kupić. Komu wysłać nowe zdjęcia Białeczki nadesłane przez Agnieszkę? Nie mam czasu wstawić :( Quote
Doda_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 GoniaP napisał(a):Lecę kupić. Komu wysłać nowe zdjęcia Białeczki nadesłane przez Agnieszkę? Nie mam czasu wstawić :( Mi, będę wstawiac, [email protected] Quote
Doda_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dostałam, już zaraz będę wstawiać. Goniu mozesz do mnie wysyłac. Albo niech agnieszka do mnie wysyła. Quote
Recommended Posts