GoniaP Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='ab-agnieszka'] Koty od sasiadki juz pogonila a na kolege warknela i postawila sierc na grzbiecie bo za blisko do mnie podszedl. Zaklimatyzowala sie swietnie a jest poltora tygodnia. Robi sie z niej mala bestia!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To kochaj ja mądrze, bo za chwilę nikt do Was nie przyjdzie! Quote
ab-agnieszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 GoniaP napisał(a):To kochaj ja mądrze, bo za chwilę nikt do Was nie przyjdzie! Wiem wiem ale psy maja to do siebie ze niektorych ludzi nie lubia chyba dla tego ze wyczuwaja ze oni tez nie darza ich jakas szczegolna sympatoa. Chico tez za nim nie przepada. on boi sie Chico a on o tym doskonale wie. Mysle ze Bialka tez to wyczula. Quote
ab-agnieszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 GoniaP napisał(a):Ależ z nich przystojna para :loveu: I jaka dobrana. Sa piekni!!! Quote
GoniaP Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 ab-agnieszka napisał(a):I jaka dobrana. Sa piekni!!! W sumie to nadal jestem w szoku, że tak to się wszystko poukładało. No i wzrusza mnie ta Twoja miłość do nich... Normalnie ta historia nadaje się na ksiązkę! Quote
ab-agnieszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='GoniaP']W sumie to nadal jestem w szoku, że tak to się wszystko poukładało. No i wzrusza mnie ta Twoja miłość do nich... Normalnie ta historia nadaje się na ksiązkę! Kochana na ksiazke to nadaje sie to co Wy z Pania Wanda robicie. Moje zachowanie jest calkowicie naturalne u Mnie w domu od dziecinstwa zawsze byl jakis psiak w domu czesc kupiona a druga to przyprowadzone do domu jakies cudowne kundelki albo przezemnie albo przez brata. Czlowiek jest wredna istota musi miec jakiegos zwierzaka w domu ktory go wzruszy i udobrucha. Quote
GoniaP Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='ab-agnieszka'] Czlowiek jest wredna istota musi miec jakiegos zwierzaka w domu ktory go wzruszy i udobrucha. Zapisuję tę sentencję w kominie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doda_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Bialka jest szczęśliwa w nowym domu wieć mozecie juz spokojnie usunać ją z podpisu :eviltong: Quote
rufusowa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='maciaszek']:mad: hmmm.... :mad: kurde...ale podpadłam :-( oczywiscie chciałam napisać ze nie można nie zostać fanem DA :evil_lol: Quote
rufusowa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Oj nie zgodzilabym sie z Twoja opinia. Bialeczka jest lagodna ale dla nas. Poczula swoje miejsce i nie popusci zadnemu przechodniowi a tym bardziej zwierzakowi. nie wiem jak by zareagowala na jakies obce zwierze na swoim podworku ale ciezko to widze. Koty od sasiadki juz pogonila a na kolege warknela i postawila sierc na grzbiecie bo za blisko do mnie podszedl. Zaklimatyzowala sie swietnie a jest poltora tygodnia. Robi sie z niej mala bestia!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś takiego! :crazyeye: nie da sobie w kasze dmuchać :diabloti:....a ja myslałam ze te psy są podobne do dogów niemieckich :roflt: Quote
rufusowa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 to przecudowna historia z happy endem :loveu: a teraz...im wiecej fotek tym lepiej :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Zdjecia Bialki i Chico beda w galerii czekam na publikacje nie bede Gonii wysylala zdjec napewno ma mase spraw na glowie.;););) Quote
GoniaP Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Zdjecia Bialki i Chico beda w galerii czekam na publikacje nie bede Gonii wysylala zdjec napewno ma mase spraw na glowie.;););) Ale jakiej galerii?? Gdzie?? Podaj link!! Aha, pozwoliłam sobie Was wstawić na stronę Emira... Nie pogniewacie się?? http://fundacja-emir.org/aktualnosci/WOLONTARIATPOZNAN/poznan.htm Quote
ab-agnieszka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 http://www.dogomania.pl/gallery/156/3/6103.html Jestesmy zaszczycone ze znalazysmy sie tam:loveu: Quote
GoniaP Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='ab-agnieszka']http://www.dogomania.pl/gallery/156/3/6103.html Jestesmy zaszczycone ze znalazysmy sie tam:loveu: Aga, link nie wchodzi :( Quote
ab-agnieszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Moze dlatego ze niema jeszcze publikacji czekam juz drugi dzien! Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Mozesz założyć foto bloga na dogomanii i tam wrzucać fotki ;) Quote
ab-agnieszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 dzisiaj Obchodzimy Dwa Tygodnie Bialeczki Jak Jest W Nowym Domku!!!! Quote
Doda_ Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Uwaga - kto zgadnie - która to bialka na awatarku?:diabloti: Agnieszko prosze nic nie mówic :cool3: Quote
ab-agnieszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 NIC NIE POWIEM!!!! SAMA NIE WIEM!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GoniaP Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='ab-agnieszka']NIC NIE POWIEM!!!! SAMA NIE WIEM!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja wiem... Quote
Doda_ Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Wiedzialam :multi: Gonia zmien swoj post, bo inni zgadna :mad: Quote
maciaszek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Po przyglądnięciu się raz jeszcze zdjęciom wrzuconym przez Agnieszkę, myślę, że Biała siedzi po lewej... Zgadłam? Quote
ab-agnieszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Zdjecia sa juz w galerii szkoda ze nie wszystkie zostaly opublikowane. Quote
Recommended Posts