rozi Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Szukam inteligentnej osoby do pozyskiwania ofert nieruchomości. Miejsce zamieszkania obojętne. Quote
devoner Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 6 godzin temu, rozi napisał: Szukam inteligentnej osoby do pozyskiwania ofert nieruchomości. Miejsce zamieszkania obojętne. coś więcej? Quote
rozi Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 O 2016-02-12o19:49, devoner napisał: coś więcej? Znajoma szuka, ja firmuję ze względu na moją obecność na Dogo. Pół godziny roboty dziennie, więc i pieniążki nieduże, ale zawsze jakiś piesek będzie miał na jedzenie, czy co tam. Quote
Madie Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Nadal szukam korepetytora/korepetytorki z języka francuskiego:) Poza tym chciałabym wymienić dwa zamki w sukienkach i podszyć dwie spódnice. Wszystko w Warszawie/Piasecznie. Quote
sunia2000 Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 nie wiem gdzie mogłabym to wrzucić więc tu wrzuce:) Ktoś chętny na przygarnięcie paczki na bazarek?Głownie ciuchy, troche książek i pierdółek:) jak ktoś chętny to prosze o priv Quote
Aldrumka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 12 godzin temu, sunia2000 napisał: nie wiem gdzie mogłabym to wrzucić więc tu wrzuce:) Ktoś chętny na przygarnięcie paczki na bazarek?Głownie ciuchy, troche książek i pierdółek:) jak ktoś chętny to prosze o priv chyba lepiej umieścić na PODARUJĘ, ale możesz tez napisać do Kejciu i Ziutki może będą chcialy Quote
bric-a-brac Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Szukam kogoś kto umie rysować i trochę siedzi w grafice komputerowej. Potrzebna mi seria tematycznych obrazków/grafik, nie wyszukana w sieci, ale zrobiona od podstaw pod konkretną tematykę, kreatywnie :) Kasa na wskazany zwierzęcy cel. PW Quote
ULKA12 Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Szukam kogoś kto zrobi mi ogłoszenia psów, które u mnie przebywają w DT. Najlepiej jakiś pakiet ogłoszeń w tym utworzenie wydarzenia na FB. Oczywiście odpłatnie. Quote
Chesti Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Małopolska i Śląsk - mogę zrobić ładne zdjęcia psiaków/kociaków w potrzebie. Sesja za free lub za datek dla innych zwierzaków, dla mnie ewentualne koszty paliwa gdyby było daleko. Sprawa do dogadania. 1 Quote
Jaaga Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Szukam kogoś z woj. sląskiego, kto potrafi zrobić niedużą budkę jak dla psa, alez grubego drewna, najlepiej z wejściem obitym blaszana listwą ( dla dwóch domowych nutrii). Quote
rozi Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Potrzebuję odpocząć, wyjechać na kilka dni gdzieś w ładne miejsce. Teraz, czyli marzec. Najchętniej nieduży, ogrzewany domek z kominkiem wynajmę, nad morzem, ale niekoniecznie, stosunkowo niedaleko Warszawy, jakieś max 300km powiedzmy, żeby Kula się nie umęczyła podróżą. Może być i pokój w gospodarstwie, byle z tarasem/balkonem, łazienką, i gospodarze do sensu. 1 Quote
rozi Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Dnia 2019-03-21 o 17:20, rozi napisał: Potrzebuję odpocząć, wyjechać na kilka dni gdzieś w ładne miejsce. Teraz, czyli marzec. Najchętniej nieduży, ogrzewany domek z kominkiem wynajmę, nad morzem, ale niekoniecznie, stosunkowo niedaleko Warszawy, jakieś max 300km powiedzmy, żeby Kula się nie umęczyła podróżą. Może być i pokój w gospodarstwie, byle z tarasem/balkonem, łazienką, i gospodarze do sensu. Na okres wakacyjny też aktualne pytanie, tylko żeby nie było miliona much :) Quote
NikaEla Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Dnia 26.04.2019 o 17:53, rozi napisał: Na okres wakacyjny też aktualne pytanie, tylko żeby nie było miliona much :) byłam i polecam: 1.Sasino http://www.sasino.turystyka-online.pl/domki-letniskowe,50672.html 2. czarny Młyn https://www.fajnewczasy.pl/noclegi/czarny_mlyn/domki_letniskowe/48979 Quote
rozi Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 3 minuty temu, NikaEla napisał: byłam i polecam: 1.Sasino http://www.sasino.turystyka-online.pl/domki-letniskowe,50672.html 2. czarny Młyn https://www.fajnewczasy.pl/noclegi/czarny_mlyn/domki_letniskowe/48979 Bardzo dziękuję :) Dla mnie raczej ta druga oferta, bo w pierwszej jak się trafi po sąsiedzku kilkoro dzieci... Quote
NikaEla Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 godzinę temu, rozi napisał: Bardzo dziękuję :) Dla mnie raczej ta druga oferta, bo w pierwszej jak się trafi po sąsiedzku kilkoro dzieci... w obu ofertach wynajmuje się cały domek. W Sasinie są 2 domki na posesji, w Czarnym Młynie jeden. Do morza w oby przypadkach jest około 5km lasem i drogą , w Sasinie jest pusta szeroka plaża Quote
rozi Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 10 godzin temu, NikaEla napisał: w obu ofertach wynajmuje się cały domek. W Sasinie są 2 domki na posesji, w Czarnym Młynie jeden. Do morza w oby przypadkach jest około 5km lasem i drogą , w Sasinie jest pusta szeroka plaża O to mi chodziło właśnie, w Sasinie dwa i plac zabaw Quote
TZmestudio Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Szukam osoby z maszyną do szycia i z umiejętnością jej używania. Nic bardzo skomplikowanego. Quote
Poker Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Dnia 6.08.2019 o 13:28, TZmestudio napisał: Szukam osoby z maszyną do szycia i z umiejętnością jej używania. Nic bardzo skomplikowanego. Napisz do themagda z Warszawy. Quote
themagda Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 tak themagda ma maszynę , posługuje sie nią ma też overlock który sie ostatnio zacina bo niebył czyszczony i oliwony od 3 lat , musze sie za niego wziąć i jeśli nie jest to zlecenie uszycia 300 płaszczy to pomogę nieodpłatnie. Quote
annbyy Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Oferuje zrobienie ogłoszeń dla psów i kotów za syboliczną sume. kontakt prv Quote
kiyoshi Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Kochani. PRZYJME FANTY na bazarek. W sumie wszystko poza biżuteria. Byle stan był w miarę dobry. Dla Kubusia--byłego podopiecznego z przytuliska który co prawda ma dom ale jest bardzo chory i wymaga długotrwałego i drogiego leczenia :((((( PS zwrócę koszty wysylki Quote
rozi Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Pilnie potrzebny kumaty elektryk na Targówku w Warszawie. Podłączenie kuchenki indukcyjnej. Quote
Recommended Posts