dzodzo Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 szukam kogoś kto umi szyc;) i uszyje na zamówienie dwa pokrowce na fotele(proste, chodzi mi w zasadzie o obszycie elastycznego materiału gumką), ja jestem antytalentem w tej dziedzinie kłaki mojej dobermanicy sa wszedzie i jak ktos przychodzi to nie ma czystego fotela;)a stare pokrowce zniszczyla doszczetnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psolubna Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 wykonanie stronki www lub sklepu internetowego. Cały dochód będzie przeznaczony dla tej malamutki: [URL]http://forum.alaskan.malamut.org/viewtopic.php?t=6751&postdays=0&postorder=asc&start=0[/URL] Pilnie potrzebujemy pomocy dla niej.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrzesien-1 Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Warszawa,nowy Wilanów.Blisko komunikacji miejskiej. Od 15lipca potrzebujemy pomocy do 90letniej pani. Praca codziennie tylko rano ok godz 7-7.15 max 2godziny.Możliwe,że tylko 2tygodnie,zależy czy opiekunka wróci ze zwolnienia lek. Typowo pielęgnacyjne zajęcia,umycie,zmiana pieluchy,pościeli,podanie śniadania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVA2406 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 (edited) ............. Edited November 17, 2013 by EVA2406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knicks Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 [B]oferuję wyprowadzanie psów na terenie Konstantynowa Łódzkiego i Łodzi oraz domowy psi hotel-bezpieczny, ogrodzony teren, tor agility, proszę o PW w sprawie spacerów i hotelu[/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karilka Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Potrzebuje przetłumaczyć CV na jeżyk FRANCUSKI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modliszka84 Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 [quote name='Karilka']Potrzebuje przetłumaczyć CV na jeżyk FRANCUSKI[/QUOTE] Mamy taką osobę :) Napisz do niej maila - Asia [email][email protected][/email] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVA2406 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Zamówię wykonanie wizytówek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basia Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 A ja poszukuję dekoratora wnętrz, który poprzez net pomógł by mi dobrać zasłony do pokoju gościnnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egradska Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Tlumacza j. angielskiego, ktory moglby dokumenty przetlumaczyc (wierzytelnie), prosze o kontakt. Uslugi poszukuja moi znajomi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexterka Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 szukam kogoś kto robi ładne banerki. W zamian przekażę pieniążki na wskazanego psiaka. proszę o info na PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doris66 Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Kto robi ogłoszenia dla psiaków? Pilnie potrzebuje kupić dwa pakiety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tucha Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 [B]wykonam[/B] etui/saszetki z filcu w różnych kolorach z różnymi wzorami wg uznania osoby kupującej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexterka Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 [quote name='tucha'][B]wykonam[/B] etui/saszetki z filcu w różnych kolorach z różnymi wzorami wg uznania osoby kupującej :)[/QUOTE] a masz gdzieś zdjęcia wykonanych prac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodzice Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 (edited) a ja chciałam zamówić sylwetkę teriera tybetańskiego z wełny czesankowej z której zrobiłabym sobie zawieszke do numerka startowego na wystawy coś w tym stylu tylko bardziej płaskie [url]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6_LyTIEObaCJfWMHMEhOPKzSqfPzP27Nd9z7U7orWyOXrmY4jUw[/url] Edited November 19, 2013 by rodzice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosiapk Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 [quote name='doris66']Kto robi ogłoszenia dla psiaków? Pilnie potrzebuje kupić dwa pakiety.[/QUOTE] Tłumaczenia tekstów z jęz. angieslkiego, ewentualnie korepetycji/leksji udzielę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tucha Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 [quote name='dexterka']a masz gdzieś zdjęcia wykonanych prac?[/QUOTE] trochę prac mam wstawionych tutaj: [url]http://www.photoblog.pl/tusia7/161077009/24.html[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffi2 Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Poszukuję konsultantki Avonu, oraz fryzjerki w Warszawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agusiazet Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Potrzebna mi osoba, która zrobi mi ładny banerek dla pieska na dogomanię:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikaEla Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 (edited) nieaktualne) Edited January 8, 2014 by Nikaragua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma1984 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Rozliczenia roczne Pit robi ktos ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
as_ko Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Szukam kogoś kto uszyje mi niedrogo poszewki na poduszki takie jak na zdjęciu w kolorze czerwonym, beżowym i fioletowym, niekoniecznie z aksamitu: [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=5e475b2d2ef0c941][IMG]http://images62.fotosik.pl/586/5e475b2d2ef0c941m.jpg[/IMG][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 [quote name='Puma1984']Rozliczenia roczne Pit robi ktos ?[/QUOTE] Ludwa robi, jak zawsze [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250281-PITY-roczne-do-25-04-na-Viv%C4%99-%29[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffi2 Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 (edited) Potrzebuję pilnie [B]porady prawnej[/B] - mailowej, telefonicznej, cokolwiek. [SIZE=1][I](dotyczącej oszustwa pieniężnego w płatnej szkole)[/I][/SIZE] Edited March 26, 2014 by baffi2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bric-a-brac Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Poszukuję osoby pracującej w kiosku / saloniku prasowym, bądź zarządcy / posiadacza tego typu działalności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts