Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie trać ciapiusiu kochany nigdy nadzieji, co pisane , to pisane. Super Szyszka, super dama ma dom dzięki ludziom, ich możliwościom i odruchom serca. Dziękujemy za to wszystkim, którzy kierują się współodczuwaniem, dzięki temu Szyszka ma dom i jestem tego pewna Lubek również już niedługo.

A dla Amila wywalczymy budę i już.

Posted

Jestem pewna, ze ona w domowych pieleszach i odpowiedniej opiece nas zaskoczy. Czuje przez skóre, ze ta psina zostanie z nami dłużej. I oby tak było!
Jednak gdyby miało dojść do tego najgorszego to będzie czuła sie kochana, a to najważniejsze.
Chyle z pokorą głowę przed domkiem Szyszki, bo żadne słowa nie są w stanie wyrazić tego co czuję.

Posted

czy ten dom to juz do konca, na stale czy dt? jesli na stale, to zmiana tytulu obowiazuje, tak czy siak, ciesze sie bardzo, cuda sie zdarzaja. ja jestem za slaba psychicznie, przywiazalabym sie, a potem bym tylko beczala.

Posted

irysek napisał(a):
czy ten dom to juz do konca, na stale czy dt? jesli na stale, to zmiana tytulu obowiazuje, tak czy siak, ciesze sie bardzo, cuda sie zdarzaja. ja jestem za slaba psychicznie, przywiazalabym sie, a potem bym tylko beczala.

dom na stałe
ja też będę beczeć ale tu przecież nie o mnie chodzi tylko o Szyszunie

Posted

szajbus napisał(a):
Jestem pewna, ze ona w domowych pieleszach i odpowiedniej opiece nas zaskoczy. Czuje przez skóre, ze ta psina zostanie z nami dłużej.

Mnie też tak się wydaje ! ;) Oby zostało jej 6 lat życia zamiast 6 miesięcy ;).

Posted

olenka_f napisał(a):
dom na stałe
ja też będę beczeć ale tu przecież nie o mnie chodzi tylko o Szyszunie

Nie ma co beczeć, będzie dobrze :lol:
I oby było jak najdłużej.
Pozdrowienia dla Szyszki i jej nowej opiekunki:multi:

Posted

Sesja zdięciowa Szyszuni:
" class="ipsImage" alt="">

[IMG]http://images29.fotosik.pl/129/c637e035f6bcadc4.jpg" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">

Szyszunia jutro z rana wyrusza po nowe zycie,trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze poszlo.
Iwonka,dziekuje za wszystko,zreszta Ty wiesz :-)

Posted

Historia Szyszuni jest jak bajka...
Ta sunia, taka biedna i schorowana, miała tyle szczęścia w swym nieszczęściu...
Tyle wspaniałych Cioć zrobiło dla niej tak wiele...
Pięknie kłaniamy się tym kochanym Ciociom, a Szyszuni życzymy jak najwięcej zdrówka, tak żeby mogła jeszcze sie pocieszyć życiem w prawdziwym domku...
Pozdrawiamy Wszystkich
kasia i krzysiek

Posted

przyjechały, wcale ze mną nie chciały posiedzieć nic zjeść i sobie poszły Gdańsk zwiedzać, jakby było co :mad::mad::mad::mad::mad:
Syszka ma zęby na wszystko co się rusza , wlała Atosowi , po wyjściu dziewczyn pospacerowała po domu oblazła wszystkie kąty, zjadła , pospała , zwiedziła ogród, zapoznała się z Maro i o dziwo lubią się , na ogrodzie oprowadzała ją Figa , boi się bokserów bo to skoczne stworzenia ale one mało zwracają na nią uwagi , dokucza jej Sandra no ale to długo nie potrwa bo Sandrunia ma swój domek , myślę że będzie dobrze bo na łóżku wylegują się wszyscy razem tylko Szyszka jeszcze kładzie się na uboczu