Szyszka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ja dzisiaj jestem najszczęśliwsza na świecie. Po pierwsze dowiedziałam się dopiero co że Szyszka dostałą szansę i będzię miała swoją przystań i tak jak mówi Ania to musi być świąteczny cud. :multi: Pamiętam jak rozmawiałyśmy, że sunia jest bez szans na adopcję. A tu znalazła się osoba pełna ciepła i o wielkim sercu, która chce dać jej troszkę radości na schyłek jej życia. Bardzo, bardzo dziękuję. A drug radość to juz taka moja prywatna, dziś Felek zrobiłam dwa razy, dwa pięne balaski. Co po ostatnich problemach wielki sukces. przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać. Jak już tak radośnie jest. Quote
aneta_zyleta Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :multi::multi::multi:na takie zakonczenie czekaja wszystkie psy w schroniskach... Quote
hanka456 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Historia Szyszki, jest niesamowita, dopoki nie wyjedziemy, do konca chyba w nią nie uwierzę. Quote
ewatonieja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 czas nagli Szyszka nie wychodzi z budy nie wita się jest osowiała :shake: Quote
olenka_f Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 smutna sunia ale ona nie cierpi prawda? co muszę przygotować dla niej bo nie zapominajmy że to okres świąt i nic nie kupię muszę mieć wszystko wcześniej Quote
ewatonieja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 na pewno cierpi nie ma swojego człowieka :placz: boze kiedy widze te smutne oczy, łzy mi same lecą, a pielegniarze sie na mnie patrza jak na debila :shake: Quote
Niewiasta_21 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Szyszunia juz w srode bedzie w domku :-) Nasza niezawodna Iwonka przetrzyma ją do soboty zanim nie wyruszymy. W srode pojedziemy z nia jeszcze do weterynarza,zrobimy usg i postaramy sie zrobic do soboty badania krwi. Kochana Szyszka ....juz niedługo skarbie. Olenka...hmmm...co Szyszce potrzeba? Karma narazie bedzie,puszki bedzie miała,obrózke i smyczke tez dostanie oraz materacyk. Brakuje miseczek i serca pełnego miłosci dla Szyszki :-) Quote
Szyszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Szyszka był w niebowzieta jak ją ANia głaskała. Quote
olenka_f Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 mi chodziło właśnie o karmę czy będzie miała na czas świąt, miski mam , dobrze że ma materacyk bo mi atosek już wszystko załatwił i tego mam braki straszne Atosek strasznie jest chory:-( Quote
andzia69 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 olenka_f napisał(a):mi chodziło właśnie o karmę czy będzie miała na czas świąt, miski mam , dobrze że ma materacyk bo mi atosek już wszystko załatwił i tego mam braki straszne Atosek strasznie jest chory:-( wiem, ze Atosek jest bardzo chory...ale ma ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dziewczyny...Olence trzeba pomóc finansowo!!!! Wystawiajcie bazarki i co tylko się da....ja nie wiem skad ta kobieta-aniol ma tyle sily:loveu: Atos - jego watek jest tutaj - zobaczcie z czym ona się zmaga - poczytajcie tylko statnie strony:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94136&page=46 A jak przeczytacie to wystawiajcie cegielki...proszę!!!! Ja tylko caly czas mam nadzieję, ze Szyszka nie ma guza jednak, tylko chorą wątrobę po jedzeniu schroniskowym... Quote
Niewiasta_21 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Na Szyszke sa zrobione bazarki i jeszcze bede rzeczy wystawiac,ale wszystko tak po mału idzie. Cegiełki tez sa. Postaramy sie jakos pomóc Olence,ronimy co mozemy. Quote
Szyszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 SZyszko jutro już środa i wyjdziesz z tego koszmaru. Quote
maggiejan Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Olenki w żadnym wypadku nie można zostawić samej z problemami, jakie bedą z Szyszką. Olenka daję miłość, troskę i dom, a my musimy dać dość pieniędzy, aby Szyszka miała wygodne życie (karma, wet). Może ogłaszać na wątku jakie są wpłaty, wydatki i potrzeby, żeby móc reagować na bieżąco? Quote
mira gapa i kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dobra dziewczyny! Jestem najszczęśliwsza na świecie!!!!:multi: Szyszunia będzie miała miłośc i opiekę! Powiedzcie mi proszę czy ma już specjalistyczną karmę ...jeśli nie to zafunduję ślicznotce niezbędne jej papu! Mieszkam w Krakowie ale może da się to jakoś załatwic przez neta! OLENKA!!!! TO CUDOWNIE ŻE SĄ TACY LUDZIE JAK TY!!!!! DZIĘKUJĘ ZA SZCZĘŚCIE DLA SZYSZUNI!!!!!Pomogę ile sie da!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 mira gapa i kasia napisał(a):Dobra dziewczyny! Jestem najszczęśliwsza na świecie!!!!:multi: Szyszunia będzie miała miłośc i opiekę! Powiedzcie mi proszę czy ma już specjalistyczną karmę ...jeśli nie to zafunduję ślicznotce niezbędne jej papu! Mieszkam w Krakowie ale może da się to jakoś załatwic przez neta! OLENKA!!!! TO CUDOWNIE ŻE SĄ TACY LUDZIE JAK TY!!!!! DZIĘKUJĘ ZA SZCZĘŚCIE DLA SZYSZUNI!!!!!Pomogę ile sie da!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: na pewno przez neta da sie załatwic! dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Bylibysmy wdzieczny za taka podarowaną karme. Pieniazki wciaz zbieramy ale to wszystko bedzie mało,bo niestety wszystko takie drogie :-( Tak zrobie na watku szyszki takie rozliczenie ile wpłyneło za co i na co poszło :-) Quote
Kar0la Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 O rany dopiero przeczytałam, że Szyszka będzie miala dom, a teraz doczytałam, że u Oleńki. Suuuper. Strasznie się cieszę. Oleńka. :loveu::Rose::Rose: Ciekawe czy spodoba się Fidze? Quote
Szyszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ANiu, ja mam takie pytanie czy jeśli Szyszka jutro zwolni budę jest szansa na wyciągnięcie do niej Amila. Natalia wstawiła film na jego wątek, wygląda na to, że jest w boksie z agresywnymi psami. Błagam pomóżcie. Quote
Niewiasta_21 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Zrobimy co bedziemy mogły,moze sie uda. Szyszuniu ostatnia noc w budzie..... Quote
Szyszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ostatnia noc. Wytrzymaj! A jutro.............:multi: Quote
pusia2405 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A dzisiaj niespodzianka dla suńci:multi: Quote
Recommended Posts