Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dzisiaj jestem najszczęśliwsza na świecie.
Po pierwsze dowiedziałam się dopiero co że Szyszka dostałą szansę i będzię miała swoją przystań i tak jak mówi Ania to musi być świąteczny cud. :multi: Pamiętam jak rozmawiałyśmy, że sunia jest bez szans na adopcję. A tu znalazła się osoba pełna ciepła i o wielkim sercu, która chce dać jej troszkę radości na schyłek jej życia. Bardzo, bardzo dziękuję.

A drug radość to juz taka moja prywatna, dziś Felek zrobiłam dwa razy, dwa pięne balaski. Co po ostatnich problemach wielki sukces.
przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać. Jak już tak radośnie jest.

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szyszunia juz w srode bedzie w domku :-) Nasza niezawodna Iwonka przetrzyma ją do soboty zanim nie wyruszymy. W srode pojedziemy z nia jeszcze do weterynarza,zrobimy usg i postaramy sie zrobic do soboty badania krwi. Kochana Szyszka ....juz niedługo skarbie.

Olenka...hmmm...co Szyszce potrzeba? Karma narazie bedzie,puszki bedzie miała,obrózke i smyczke tez dostanie oraz materacyk. Brakuje miseczek i serca pełnego miłosci dla Szyszki :-)

Posted

mi chodziło właśnie o karmę czy będzie miała na czas świąt, miski mam , dobrze że ma materacyk bo mi atosek już wszystko załatwił i tego mam braki straszne
Atosek strasznie jest chory:-(

Posted

olenka_f napisał(a):
mi chodziło właśnie o karmę czy będzie miała na czas świąt, miski mam , dobrze że ma materacyk bo mi atosek już wszystko załatwił i tego mam braki straszne
Atosek strasznie jest chory:-(

wiem, ze Atosek jest bardzo chory...ale ma ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziewczyny...Olence trzeba pomóc finansowo!!!! Wystawiajcie bazarki i co tylko się da....ja nie wiem skad ta kobieta-aniol ma tyle sily:loveu:

Atos - jego watek jest tutaj - zobaczcie z czym ona się zmaga - poczytajcie tylko statnie strony:-(

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94136&page=46

A jak przeczytacie to wystawiajcie cegielki...proszę!!!!

Ja tylko caly czas mam nadzieję, ze Szyszka nie ma guza jednak, tylko chorą wątrobę po jedzeniu schroniskowym...

Posted

Olenki w żadnym wypadku nie można zostawić samej z problemami, jakie bedą z Szyszką. Olenka daję miłość, troskę i dom, a my musimy dać dość pieniędzy, aby Szyszka miała wygodne życie (karma, wet). Może ogłaszać na wątku jakie są wpłaty, wydatki i potrzeby, żeby móc reagować na bieżąco?

Posted

Dobra dziewczyny! Jestem najszczęśliwsza na świecie!!!!:multi: Szyszunia będzie miała miłośc i opiekę! Powiedzcie mi proszę czy ma już specjalistyczną karmę ...jeśli nie to zafunduję ślicznotce niezbędne jej papu! Mieszkam w Krakowie ale może da się to jakoś załatwic przez neta! OLENKA!!!! TO CUDOWNIE ŻE SĄ TACY LUDZIE JAK TY!!!!! DZIĘKUJĘ ZA SZCZĘŚCIE DLA SZYSZUNI!!!!!Pomogę ile sie da!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

mira gapa i kasia napisał(a):
Dobra dziewczyny! Jestem najszczęśliwsza na świecie!!!!:multi: Szyszunia będzie miała miłośc i opiekę! Powiedzcie mi proszę czy ma już specjalistyczną karmę ...jeśli nie to zafunduję ślicznotce niezbędne jej papu! Mieszkam w Krakowie ale może da się to jakoś załatwic przez neta! OLENKA!!!! TO CUDOWNIE ŻE SĄ TACY LUDZIE JAK TY!!!!! DZIĘKUJĘ ZA SZCZĘŚCIE DLA SZYSZUNI!!!!!Pomogę ile sie da!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

na pewno przez neta da sie załatwic! dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bylibysmy wdzieczny za taka podarowaną karme. Pieniazki wciaz zbieramy ale to wszystko bedzie mało,bo niestety wszystko takie drogie :-(
Tak zrobie na watku szyszki takie rozliczenie ile wpłyneło za co i na co poszło :-)

Posted

O rany dopiero przeczytałam, że Szyszka będzie miala dom, a teraz doczytałam, że u Oleńki. Suuuper. Strasznie się cieszę. Oleńka. :loveu::Rose::Rose:

Ciekawe czy spodoba się Fidze?

Posted

ANiu, ja mam takie pytanie czy jeśli Szyszka jutro zwolni budę jest szansa na wyciągnięcie do niej Amila. Natalia wstawiła film na jego wątek, wygląda na to, że jest w boksie z agresywnymi psami. Błagam pomóżcie.