ewatonieja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, wszyscy - wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, życzę Wam dużo radości! :cool3: Quote
hanka456 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nowy Rok, nowe nadzieje, niech się spełnią te najgłębsze pragnienia. Quote
olenka_f Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 nie mamy karmy ani kasy na nią :shake: Szyszka czuje się nie źle ale zaczęło jej strasznie z pyska śmierdzieć więc chyba weta trzeba odwiedzić Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no i gdzie te deklaracje osob, ktore mialy pomoc finansowo???? przecież pisalam i prosilam, że Olenka ma u siebie sporo psow i zdrowych i chorych....:-(:-(:-( Quote
Niewiasta_21 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Troszke wpłyneło z bazarków,wiec zaraz zrobie przelew. Juz niedługo powinnam odebrac wieksza kase wiec zaraz przeleje pieniążki zeby Olenka miała na zapas. Karma powinna lada dzien dojsc. Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Troszke wpłyneło z bazarków,wiec zaraz zrobie przelew. Juz niedługo powinnam odebrac wieksza kase wiec zaraz przeleje pieniążki zeby Olenka miała na zapas. Karma powinna lada dzien dojsc. Super:loveu: Mam nadzieję, że i inni co się oferowali z pomocą pomogą.... Quote
pusia2405 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja na dzień dzisiejszy mogę tylko przypomnieć innym o pomocy finansowej dla suni:-(. Quote
olenka_f Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Celinka zaraz wstawi zdjęcia , jest takie jedno gdzie Szyszka siedzi na swoim posłanku i ma głowę schyloną - żeby Was nie zmyliło ona się nie wstydzi z tyłu za mną stanęła w tym momencie Nusia i Szyszka zębiska przygotowywała do ataku Quote
maggiejan Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Szyszka to pies zaczepno-obronny...:evil_lol: Wpłacę 50zł na Szyszkę i Atoska. Quote
Niewiasta_21 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Szyszunia :-) Moje sliczne :-) Quote
maggiejan Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Czy ten czerwony fotel to specjalnie dla Szyszki jest rozkładany...? Szyszka jak królowa.... Quote
dariaopole Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Szyszunia w pościeli :loveu: bosssko !!! Quote
olenka_f Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ten fotel to posłanko Maćka a Szyszka z nim sypia ;) Quote
hanka456 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Olenko, nie martw się przelew z Fundacji na karmę już wyszedł kilka dni temu, jutro zapytamy dostawcę jak się sprawy mają. Niewiasta jutro również robi przelew elektroniczny na większa sumę abyś mogła pójść do lekarza. Takie opóźnienia wynikają tylko z powodu tych dni świątecznych, bo Banki i Firmy nie wiedzą czy to święta , czy może już po świętach. A zdjęcia są przecudne, Bardzo dziękujemy. Quote
maggiejan Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 olenka_f napisał(a):ten fotel to posłanko Maćka a Szyszka z nim sypia ;) Jeśli i Maciek musi się tam zmieścić, to muszą się bardzo przytulać...;) Quote
olenka_f Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 boli ją bardzo, oddech ma tak śmierdzący że wytrzymać w domu nie idzie a ona chce na kolanach głowę trzymać :shake: w Gdańsku są chyba dwie całodobowe lecznice wg mnie jedna zła druda bardzo zła cholera nie wiem czekać do poniedziałku czy teraz gnać, podać jej p.bólowe jeśli tak to jakie nic nie wiem:shake: Quote
maggiejan Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Olenko, może masz zaufanego weta, do którego mogłabyś zadzwonić, niech on zdecyduje czy to bardzo poważne...? Quote
maggiejan Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Może coś nieodpowiedniego zjadła? Może podkradła komuś coś do jedzenia czego nie powinna? Quote
olenka_f Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 maggiejan napisał(a):Olenko, może masz zaufanego weta, do którego mogłabyś zadzwonić, niech on zdecyduje czy to bardzo poważne...? mam ale jest strasznie późno :oops: Quote
maggiejan Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 On nie zrozumie, że to może być zagrożenie życia? A jak go ładnie przeprosisz? Quote
olenka_f Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 maggiejan napisał(a):Może coś nieodpowiedniego zjadła? Może podkradła komuś coś do jedzenia czego nie powinna? ukradła kawał ciasta, ale po tym? aż tak? reszcie jedzenia nie ma szans skubnąć bardzo pilnuje Quote
Recommended Posts