olenka_f Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Szyszunia kontakt by miała z dwoma faflami, Figunią i Atoskiem , no chyba że siedziałaby sama w pokoju z Maćkiem do weta jeżdżę kilka razy w tygodniu z Atoskiem , teraz jesteśmy u drugiego weta bo tam jest kardiolog Atoskowi opiekę zapewniam choć te cholerne chorubska z niego wyjść nie bardzo chcą a mi serce pęka :placz::placz::placz: ale jest też taka kwestia że ciocie i wujek zapewniają Atoskowi wszelkie leczenie w przypadku Szyszuni jeszcze karma by musiała być, bo jak zrozumiałam może tylko specjalistyczną jeść, tak? Quote
Ayia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 dla szyszki dostalismy tez nowiutki materacyk! za ktory serdecznie dziekujemy! napewno jej sie przyda :loveu: Quote
andzia69 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Olenka - ty jesteś wieeeelka kobieta:loveu::loveu::loveu: masz tyle roboty z kieleckim Atoskiem i jeszcze chcesz wziąć taką biedę:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Inkaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 andzia69 napisał(a):Olenka - ty jesteś wieeeelka kobieta:loveu::loveu::loveu: masz tyle roboty z kieleckim Atoskiem i jeszcze chcesz wziąć taką biedę:loveu::loveu::loveu::loveu: To nie kobieta ! To anioł :cool3: Quote
Niewiasta_21 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Tak,potrzebna jest specjalna karma wątroba + puszki. Nie bedziemy w stanie dostarczyc karmy,ale bedziemy przysyłac pieniązki. Kto to jest Maciek? A jesli Szyszka nie zaakceptuje Twoich psów? Mas zjakis pomysł co wtedy zrobic? Czy sobie poradzisz? Quote
olenka_f Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 z Atoskiem nie ma roboty to taki kochany i niekłopotliwy piesio tylko bardzo chory Maciek to mój syn no gdyby gryzła moje psy to najwyżej pójdzie do pokoju córki ale to oddzielne wejście w domu i musiałabym latać przez ogród w sumie nie wiem czy się nie polubią oni wszyskich lubią Atosek ich ustawia a one zchodzą mu z drogi Szyszuni by nie ustawiał bo to sunia , Figunia to chodzące serduszko i kocha wszystkich więc tak naprawde nie wiem z kim by się nie dogadywała tu w domu jest jeszcze Pepko ale on w domu nie mieszka , Pepko to chodząca demolka ale kochany piesek tylko że ma kłopoty ze zwieraczem takie na stałe więc mieszka w spiżarni tzn tam śpi a śpi jak nie demoluje a demoluje codziennie więc nie wiem kiedy ten głupek sypia:evil_lol: jest jeszcze Maro ale on jest izolowany od wszystkich tylko mnie jeszcze poznaje i do mnie się nie rzuca , maro ma wielki kojec na ogrodzie i wielkie dwa pomieszczenia do swojej dyspozycji ale jak powiedział wet mam się przygotowywać:-( to stary i chory pies ale przeszedł ze mną kawał życia i póki nie cierpi będę się nim zajmować Quote
katya Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Bardzo sie cieszę. Ciotki, nie zastanawiac sie, tylko wiezc Szyszkę, dla niej każdy dzień sie liczy!!! Quote
ewatonieja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 bezzwłocznie nie można marnowac dnia,bo każdy dzien w schronisku skraca Szyszce życie :placz: Quote
hanka456 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Gdy czytam, to co robicie dla nie znanej Wam praktycznie suni, to po raz pierwszy w życiu, nie wiem co napisać. Quote
Niewiasta_21 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Olenka Bóg Ci napewno wynagrodzi za to co robisz dla tych psiaków. Jestes Aniołem :-) Wiec jak,czy Szyszunia ma sie pakowac? Jesli tak to prosze o numer telefonu na pw. Quote
ocelot Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Na bieżąco prosimy o informacje, dobrze? Quote
olenka_f Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 może się uda że Święta w domu spędzi:lol: Quote
ada_1994 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Trzymam kciuki! Oby Szyszka spędziła święta w domu. Quote
tyqryskowa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja również bardzo mocno trzymam kciuki za Szyszeczkę ;) Quote
hanka456 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Powiem tylko tyle, bardzo dziękujemy za okazane serce Szyszce. Nic więcej do głowy mi nie przychodzi. To wielki, najpiękniejszy prezent świąteczny jaki kiedykolwiek ktoś komuś podarował. Quote
Niewiasta_21 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Szyszunia jedzie w sobote do Olenka_f. Boze Narodzenie to czas cudów,dom dla Szyszki jest tego przykładem. Dziekuje z całego serca, to najpiękniejszy prezent :-) Quote
maggiejan Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kochana Szyszka... Kochana Oleńka...:Rose::Rose::Rose: Quote
Inkaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Szyszunia jedzie w sobote do Olenka_f. Boze Narodzenie to czas cudów,dom dla Szyszki jest tego przykładem. Dziekuje z całego serca, to najpiękniejszy prezent :-) Supeeeeer ! :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Ayia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :sweetCyb::laola::sweetCyb: Jejku jak super!!! Quote
sonica Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jednak istnieją jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie:) Quote
tyqryskowa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Szyszunia jedzie w sobote do Olenka_f. Boze Narodzenie to czas cudów,dom dla Szyszki jest tego przykładem. Dziekuje z całego serca, to najpiękniejszy prezent :-) Super tak sie ciesze że się Szyszeczce udało, niech ma najpiękniejsze świeta Quote
sonica Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://animalia.pl/choinka.php Choinka 2007 Po raz kolejny organizujemy Świąteczną zbiórkę dla schronisk. Ubierajcie choinki i wysyłajcie je przyjaciołom, a my za każdą obejrzaną przekażemy 10g karmy*. Czy to mało? W zeszłym roku wysłaliście prawie 20 000 choinek, co dałoby 200kg karmy. Sądzimy, że uda się w tym roku wysłać przynajmniej dwa, trzy razy tyle pocztówek, co da około pół tony suchej karmy! Zobacz efekty akcji z zeszłego roku: Choinka 2006 Aby ubrać choinkę i wysłać pocztówkę, kliknij tutaj! Wysłaliście 6808 pocztówek! Dzięki Wam przekażemy 31.68 kg karmy dla schronisk!* Dziewczyny mam prośbę wchodźcie na tą stronę i rozsyłajcie choinki to nas nic nie kosztuje a pomaga naszym milusińskim. A jeszcze jedno rozsyłajcie tę stronę wszystkim znajomym niech i oni wysyłają choinki Quote
pusia2405 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 oleńko, jesteś odważna i wspaniała!!! Quote
szajbus Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Kamień spadł mi z serca. jestem pewna, ze otoczona opieka i miłością, której na pewno jje nie zabraknie zaskoczy lekarzy długością zycia. I tak ma byc! Quote
Recommended Posts