Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szyszunia kontakt by miała z dwoma faflami, Figunią i Atoskiem , no chyba że siedziałaby sama w pokoju z Maćkiem
do weta jeżdżę kilka razy w tygodniu z Atoskiem , teraz jesteśmy u drugiego weta bo tam jest kardiolog
Atoskowi opiekę zapewniam choć te cholerne chorubska z niego wyjść nie bardzo chcą a mi serce pęka :placz::placz::placz:
ale jest też taka kwestia że ciocie i wujek zapewniają Atoskowi wszelkie leczenie w przypadku Szyszuni jeszcze karma by musiała być, bo jak zrozumiałam może tylko specjalistyczną jeść, tak?

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Olenka - ty jesteś wieeeelka kobieta:loveu::loveu::loveu: masz tyle roboty z kieleckim Atoskiem i jeszcze chcesz wziąć taką biedę:loveu::loveu::loveu::loveu:

To nie kobieta ! To anioł :cool3:

Posted

Tak,potrzebna jest specjalna karma wątroba + puszki. Nie bedziemy w stanie dostarczyc karmy,ale bedziemy przysyłac pieniązki.
Kto to jest Maciek? A jesli Szyszka nie zaakceptuje Twoich psów? Mas zjakis pomysł co wtedy zrobic? Czy sobie poradzisz?

Posted

z Atoskiem nie ma roboty to taki kochany i niekłopotliwy piesio tylko bardzo chory
Maciek to mój syn no gdyby gryzła moje psy to najwyżej pójdzie do pokoju córki ale to oddzielne wejście w domu i musiałabym latać przez ogród w sumie nie wiem czy się nie polubią oni wszyskich lubią Atosek ich ustawia a one zchodzą mu z drogi Szyszuni by nie ustawiał bo to sunia , Figunia to chodzące serduszko i kocha wszystkich więc tak naprawde nie wiem z kim by się nie dogadywała tu w domu
jest jeszcze Pepko ale on w domu nie mieszka , Pepko to chodząca demolka ale kochany piesek tylko że ma kłopoty ze zwieraczem takie na stałe więc mieszka w spiżarni tzn tam śpi a śpi jak nie demoluje a demoluje codziennie więc nie wiem kiedy ten głupek sypia:evil_lol:
jest jeszcze Maro ale on jest izolowany od wszystkich tylko mnie jeszcze poznaje i do mnie się nie rzuca , maro ma wielki kojec na ogrodzie i wielkie dwa pomieszczenia do swojej dyspozycji ale jak powiedział wet mam się przygotowywać:-( to stary i chory pies ale przeszedł ze mną kawał życia i póki nie cierpi będę się nim zajmować

Posted

Powiem tylko tyle, bardzo dziękujemy za okazane serce Szyszce. Nic więcej do głowy mi nie przychodzi.

To wielki, najpiękniejszy prezent świąteczny jaki kiedykolwiek ktoś komuś podarował.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Szyszunia jedzie w sobote do Olenka_f.
Boze Narodzenie to czas cudów,dom dla Szyszki jest tego przykładem. Dziekuje z całego serca, to najpiękniejszy prezent :-)

Supeeeeer ! :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:
:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Szyszunia jedzie w sobote do Olenka_f.
Boze Narodzenie to czas cudów,dom dla Szyszki jest tego przykładem. Dziekuje z całego serca, to najpiękniejszy prezent :-)

Super tak sie ciesze że się Szyszeczce udało, niech ma najpiękniejsze świeta

Posted

http://animalia.pl/choinka.php

Choinka 2007
Po raz kolejny organizujemy Świąteczną zbiórkę dla schronisk.
Ubierajcie choinki i wysyłajcie je przyjaciołom, a my za każdą obejrzaną przekażemy 10g karmy*.
Czy to mało? W zeszłym roku wysłaliście prawie 20 000 choinek, co dałoby 200kg karmy. Sądzimy, że uda się w tym roku wysłać przynajmniej dwa, trzy razy tyle pocztówek, co da około pół tony suchej karmy!

Zobacz efekty akcji z zeszłego roku: Choinka 2006

Aby ubrać choinkę i wysłać pocztówkę, kliknij tutaj!

Wysłaliście 6808 pocztówek!
Dzięki Wam przekażemy 31.68 kg karmy dla schronisk!*
Dziewczyny mam prośbę wchodźcie na tą stronę i rozsyłajcie choinki to nas nic nie kosztuje a pomaga naszym milusińskim. A jeszcze jedno rozsyłajcie tę stronę wszystkim znajomym niech i oni wysyłają choinki