Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam, jeszcze jedno śliczne zdjęcie Szyszuni.
Spójrzcie jaka kochana, jak dobrze, że nie musiała zostać w schronisku do końca swych dni.
:-(:-(:-(:-(

Posted

Olenko trzymaj się. Pożegnać bliską istotę jest bardzo trudno.Po jej stracie pozostaje przez jakiś czas ból i uczucie jakby jakaś cząstka nas również odeszła. Wielkie dzięki, że dałaś Szyszeczce miłość i poczucie , że jest wyjątkową , ważną dla Ciebie istotką. To bardzo ważne , że odeszła kochana a nie jak wiele psich serduszek w zimnym boksie zapomnianych przez świat. Jeszcze raz wielkie dzięki .Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

:placz::placz: Poryczalam sie... Oleńko- Naprawde jestes aniolem... Prawie nikt by nie wzial starego, chorego psa, ktorey nie mial przed soba dlugiego zycia, a ty zrobilas to... Podziwiam Cie! Ja by7m chyba tak nie mogla.. Balabym sie ja pokochac, a potem stracic.. Olenko- jestes cudowna... Szyszka npaewno patrzy na Ciebie, a nawet jest z toba...
Szysza [*][*] Dobrze, ze choc przez chwile czulas milosc czlowieka...

• 2 months later...
Posted

W dniu dzisiejszym zdecydowałam ujawnić sie na forum dogomanii i chciałabym wszystkim wyznać jak bardzo tęsknię za cudowną, uroczą, niezapomnianą Szyszunią. Poznałam ją dzięki Ani -dziękuję. Mieszkała u mnie zaledwie kilka dni przed wyjazdem do Oleńki. Te dni pozostawiły w sercu moim wzruszające wspomnienie o niedocenianej zapomnianej i odrzuconej wcześniej przez ludzi sunieczce. Dziękuję Oleńko za serce które jej okazałaś i że walczyłaś o nią do końca. Moją piękną kochaną Szyszunię.

Posted

Anovip, dziękuję Ci bardzo za przypomnienie nam o Szyszuni. W nawale codziennych problemów i spraw za szybko zapomina się o tych, którzy odeszli... Szyszuniu, brakuje nam Ciebie...

• 4 months later...
  • 4 months later...