Psiutka380 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jak ładnie na zdjęciu wyszła księżniczka Szyszunia. Quote
Celina12 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Szyszuniu..biegaj szczęśliwa tam za TM..pozdrów tam nasze pieski...:-( Oleńko-trzymaj się.... Quote
Psiutka380 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Tak, Szyszuniu bądź tam szczęśliwa. ['] Quote
Szyszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Znalazłam, jeszcze jedno śliczne zdjęcie Szyszuni. Spójrzcie jaka kochana, jak dobrze, że nie musiała zostać w schronisku do końca swych dni. :-(:-(:-(:-( Quote
Neris Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Już miała takie okrągłe brzunio, malunia kochana Szyszka... Quote
magdawi Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Olenko trzymaj się. Pożegnać bliską istotę jest bardzo trudno.Po jej stracie pozostaje przez jakiś czas ból i uczucie jakby jakaś cząstka nas również odeszła. Wielkie dzięki, że dałaś Szyszeczce miłość i poczucie , że jest wyjątkową , ważną dla Ciebie istotką. To bardzo ważne , że odeszła kochana a nie jak wiele psich serduszek w zimnym boksie zapomnianych przez świat. Jeszcze raz wielkie dzięki .Pozdrawiam. Quote
Dinka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :placz::placz: Poryczalam sie... Oleńko- Naprawde jestes aniolem... Prawie nikt by nie wzial starego, chorego psa, ktorey nie mial przed soba dlugiego zycia, a ty zrobilas to... Podziwiam Cie! Ja by7m chyba tak nie mogla.. Balabym sie ja pokochac, a potem stracic.. Olenko- jestes cudowna... Szyszka npaewno patrzy na Ciebie, a nawet jest z toba... Szysza [*][*] Dobrze, ze choc przez chwile czulas milosc czlowieka... Quote
Szyszka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A ja znalazłam filmik z Szysią. Kochana sunia :placz: http://www.wrzuta.pl/film/kHXhBphpPD/mov04552 I tu na spacerku: http://www.wrzuta.pl/film/1laNbMmO8d/mov04638 Quote
Dinka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Olenko Ona jest z toba iwec nie musisz tesknic ... Szysza [*] Dalyscie sobie dwa miesiace szczescia... Ty uszczesliwilas ja, a ona Ciebie... Quote
anovip1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 W dniu dzisiejszym zdecydowałam ujawnić sie na forum dogomanii i chciałabym wszystkim wyznać jak bardzo tęsknię za cudowną, uroczą, niezapomnianą Szyszunią. Poznałam ją dzięki Ani -dziękuję. Mieszkała u mnie zaledwie kilka dni przed wyjazdem do Oleńki. Te dni pozostawiły w sercu moim wzruszające wspomnienie o niedocenianej zapomnianej i odrzuconej wcześniej przez ludzi sunieczce. Dziękuję Oleńko za serce które jej okazałaś i że walczyłaś o nią do końca. Moją piękną kochaną Szyszunię. Quote
maggiejan Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Anovip, dziękuję Ci bardzo za przypomnienie nam o Szyszuni. W nawale codziennych problemów i spraw za szybko zapomina się o tych, którzy odeszli... Szyszuniu, brakuje nam Ciebie... Quote
olenka_f Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 oj nie tej dziewczynki to ja już nigdy nie zapomnę :-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10310995#post10310995 Quote
anovip1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 :-( :-( :-( [FONT=Palatino Linotype]Szyszuniu[/FONT] :-( :-( :-( Quote
Niewiasta_21 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Ja także pamiętam. Biegaj szczęśliwa po tęczowych łąkach... Quote
olenka_f Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Sunia która zabrała kawałek serca ze sobą:-( Quote
Recommended Posts