Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Ogłoszenia jak najbardziej mile widziane. Radio miało zrobic ogłoszenie i tez pozostało bez echa. Kontakt na mnie: Ania 503-557-378 lub 604-172-408

A mogłabyś mi powiedzieć jakie radio ? Chętnie do nich zadzwonie i przypomnę o suczce :diabloti:

Posted

Rozmawiałam z radziem Łodź, Odsyłali mnie od jednego dziennikarza do drugiego, aż jeden, ktory miał zdecydować o tym czy pójdzie informacjha na antenie, "powiedział tak: proszę mnie przekonać, że jej temat jest ważniejszy do dzieci, co są dozywiane na takiej a takiej ulicy", po tym co mu powiedzialam powiedział: pomyslę i zdecyduję. Nie odzdzwonil, czyli zdecydował na nie. Pani z Piotrkowa nie miała sprzętu do nagrywania, aby zrobić to przez telefon. Podesłałyśmy jej link do Szyszki, przejrzała wątek i nawet się na nim zalogowała, ale nie dała sygnału czy puściła ogłoszenie, czy nie.

Ale mam jeszcze nadzieję, że coś dobrego się wydarzy. Zbliża się Boże Narodzenie w schronisku. Czekamy.

Posted

Czy naprawdę nikt z kochających psy dogomaniaków nie ma kawałka wolnej przestrzeni w swoim domu, aby przygarnąć na, prawdopodobnie, ostatnie półroku życia - umierającą, malutką suczkę? Jak to możliwe?:shake::placz:

Posted

Wierzyć się nie chce. To pewnie tylko pół roku życia tego biednego pieska.
I do tego jest taka malutka. Gdyby to był dog, to można by może zrozumieć, że nikt nie ma miejsca, ale takie chucherko...:placz:

Posted

Tak zwani medialni ludzie, z którymi rozmawiałam zaczynali mnie traktować jak oszlałą dziwaczkę, co dla psa co i tak "zdechnie" szuka domu. Bo i po co. Nie mogli tego zrozumieć. To dla nich za trudne. Telewizja TVN nie robi żadnych interwencji. Pytalam odmowili.

Posted

Mentalność niektórych ludzi przeraża. Czy nie jest istotą człowieczeństwa szacunek dla uczuć innych, zrozumienie dla bólu, chęć pomocy potrzebującemu? Skazywanie na cierpienie niewinnych, obojętność wobec nich to więcej niż znieczulica, to emocjonalne upośledzenie.

Posted

W przeciągu godz. powinnam wiedzieć, czy Super Express będzie chciał umieścic reportaż o Szyszce. Jesli oczywiście Was to interesuje. Proszę o jakiś tel kontaktowy, żebym mogła podać, jeśli dziennikarz się zgodzi. Mogę prosić jeszcze Radio Piotrków, ale chyba Łódź byłaby lepsza.

Posted

Oczywiście, interesuje nas to bardzo, bardzo. Telefon kontaktowy do Niewiasta_21 604 172 408, Ania chyba najbardziej przeżywa z nas wszystkich los Szyszki.

Ewentualnie do mnie 602 457 408