weszka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :-( żadne słowa nie oddadzą tego co czuje Edyta, rodzina, psie stadko :-( Ciężko zrozumieć dlaczego odchodzą tacy wspaniali ludzie, którzy tu na ziemi mieli jeszcze tyle do zrobienia, byli tacy potrzebni... Nie mogę pomóc inaczej jak łącząc się w smutku. Przelałam też drobne pieniążki. Quote
MalgosMalgos Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Bardzo wspolczuje i lacze sie z Wami w zalobie.. Wola Boska jest czasem niezrozumiala.. Quote
Beata J. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ciężko znaleźć słowa otuchy w takiej chwili.... Ciężko uwierzyć, że Dobry Bóg tak by chciał.... http://agnieszka.mariusz.wrzuta.pl/audio/uMKlxb4hGQ/mijam_jak_deszcz Quote
baffi2 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mam nadzieję że odwiedzacie Edytkę i pomagacie jej? :-( Quote
Volt Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 baffi2 napisał(a):Mam nadzieję że odwiedzacie Edytkę i pomagacie jej? :-( Tak, dzis bylem u p.Edytki od 9:50 do 18.... Quote
kakadu Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 czy ona jakos daje sobie rade...? nawet sobie nie chce wyobrazac co teraz przezywa...:-( Quote
madziorna Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Volt napisał(a):Tak, dzis bylem u p.Edytki od 9:50 do 18.... Tomku, naprawdę jesteś wielki... :calus: Quote
Volt Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 UeMka napisał(a):Kto będzie jutro u p. Edytki? Jak to kto? ja ;) Quote
Charly Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dziekujemy Tomku. Dziekujemu Twojemu Ojcu. Dobrze ze jestescie:-( Quote
Margo05 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Edytko, pamiętaj, nie jesteś sama. Nie zastąpimy Ci Włodka, ale będziemy przy Tobie. Tak jak i On. Quote
AguśSosnowiec Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 P. Edytko jestesmy i przytulamy Panią wszyscy.... Quote
Basia1968 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 My jako kochająca się wielka rodzina - my wszyscy miłośnicy zwierząt - jesteśmy z Panią, będziemy Panią wspierać w każdej chwili. Mimo, że jesteśmy daleko od Pani, to nasze serca zawsze są bliziutko. Quote
BajkaB Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dziękuję Wam Wszystkim..Bez Was nie dałabym nigdy rady.Wspaniałe słowa,wiersze,utwory.. Powinnam napisać duzo więcej,ale jeszcze nie mogę,jeszcze za cieżko..Tęsknota mnie zabija..Psiaki ratują mnie przed obłędem,a przyjaciele,tacy ja Wy pomagają przetrwać.. Dziekuję Quote
Charly Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Kochana pani Edyta. Jak to dobrze, ze ma Pani takich wspaniałych ludzi teraz przy sobie. I to kochane stadko Myslami zawsze przy WAS Quote
WILCZUREK Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Kocham Cię Edytko, jestem przy Tobie i czuwam! Bądź silna. Dla Piesów i Kici. No i tak jak powiedziałem - mleko i sio! spać! Do Ogonów! One czekają.... I pamiętaj o tej gwiazdce, o której Ci mówiłem... Ona codziennie zaświeci - JUŻ TAM świeci - dla Ciebie; widzisz? Tak jak tamta druga świeci dla mnie.... Quote
tomcug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Czytam wszystkie posty, jestem cały czas myślami i sercem, ale nie potrafię pisać... Wybacz Edytko... Quote
Bila Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 tomcug napisał(a):Czytam wszystkie posty, jestem cały czas myślami i sercem, ale nie potrafię pisać... Wybacz Edytko... To tak jak ja. Wątek psów Edyty zaczęłam czytać od czasu, jak zaadoptowali z Włodkiem Bonę, to był chyba 2005 rok. To wątek z Owczarka, na to forum też wchodzę, nie piszę, ale czytam. I strasznie mi trudno wyobrazić sobie całą rodzinę bez Włodka:-(:-(:-( Quote
rwpb Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 "Śpieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą." Tylko dlaczego aż tak szybko? Też zaglądałem na ten wątek i Was podziwiałem. Edytko, na załamuj się. Pomyśl, że psy Ciebie potrzebują teraz jeszcze więcej. Quote
Mi. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 dopiero teraz przeczytalam caly watek... Pani Edytko jestesmy z Tobą... wszystko będzie dobrze... Quote
iwa77 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pani Edyto ! Proszę przyjąć moje najszczersze wyrazy współczucia i żalu. Jest mi bardzo przykro i myślami jestem z Panią. Quote
Recommended Posts