Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-( żadne słowa nie oddadzą tego co czuje Edyta, rodzina, psie stadko :-(
Ciężko zrozumieć dlaczego odchodzą tacy wspaniali ludzie, którzy tu na ziemi mieli jeszcze tyle do zrobienia, byli tacy potrzebni...
Nie mogę pomóc inaczej jak łącząc się w smutku. Przelałam też drobne pieniążki.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My jako kochająca się wielka rodzina - my wszyscy miłośnicy zwierząt - jesteśmy z Panią, będziemy Panią wspierać w każdej chwili. Mimo, że jesteśmy daleko od Pani, to nasze serca zawsze są bliziutko.

Posted

Dziękuję Wam Wszystkim..Bez Was nie dałabym nigdy rady.Wspaniałe słowa,wiersze,utwory..
Powinnam napisać duzo więcej,ale jeszcze nie mogę,jeszcze za cieżko..Tęsknota mnie zabija..Psiaki ratują mnie przed obłędem,a przyjaciele,tacy ja Wy pomagają przetrwać..
Dziekuję

Posted

Kocham Cię Edytko, jestem przy Tobie i czuwam! Bądź silna. Dla Piesów i Kici. No i tak jak powiedziałem - mleko i sio! spać! Do Ogonów! One czekają.... I pamiętaj o tej gwiazdce, o której Ci mówiłem... Ona codziennie zaświeci - JUŻ TAM świeci - dla Ciebie; widzisz? Tak jak tamta druga świeci dla mnie....

Posted

tomcug napisał(a):
Czytam wszystkie posty, jestem cały czas myślami i sercem, ale nie potrafię pisać... Wybacz Edytko...

To tak jak ja. Wątek psów Edyty zaczęłam czytać od czasu, jak zaadoptowali z Włodkiem Bonę, to był chyba 2005 rok. To wątek z Owczarka, na to forum też wchodzę, nie piszę, ale czytam. I strasznie mi trudno wyobrazić sobie całą rodzinę bez Włodka:-(:-(:-(

Posted

"Śpieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą." Tylko dlaczego aż tak szybko? Też zaglądałem na ten wątek i Was podziwiałem. Edytko, na załamuj się. Pomyśl, że psy Ciebie potrzebują teraz jeszcze więcej.