Helga72 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Gratulacje ; Jesteście naprawdę wielkie :loveu:Cuda się zdarzają trzeba tylko wierzyć i być razem i działać razem:loveu: a jeśli juz o cudach mowa to Moriaaa może rzucisz faje co :mad::angryy: Jako Naczelna musisz prowadzić zdrowy tryb życia i świecić przykładem ;):eviltong: Quote
Czarodziejka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja również gratuluję i szczery szacunek za wytrwałość, niezłomność i silną motywację. Boksy piękne :loveu: Quote
nika28 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dziewczyny, macie może jakiegoś chętnego na jamnika ? :oops: U mnie na osiedlu błąka się czarny mix jamnika, już długo. Nie chce żeby w zimę siedział na dworzu. Tak mi go żal :-(. Jego wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/bezdomny-czarny-mix-jamnika-lodz-110646/ Quote
katya Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='nika28']Dziewczyny, macie może jakiegoś chętnego na jamnika ? :oops: U mnie na osiedlu błąka się czarny mix jamnika, już długo. Nie chce żeby w zimę siedział na dworzu. Tak mi go żal :-(. Jego wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/bezdomny-czarny-mix-jamnika-lodz-110646/ W tej chwili nikogo chętnego nie mamy, ale wiem z doświadczenia, że o niego powinny się urywać telefony... Mamy natomiast Fundacyjnego podrzutka... Falco Quote
agata51 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ale tu cisza! Nic to, przypomnę moją Liweńkę. Suńka jest teraz w DT u Moniki. Zapraszam na wątek Livii. http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-przywiazali-malenstwo-do-lancucha-sliczna-suczka-szuka-domku-125108/ Quote
malagos Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wiele udanych adopcji, wielu sukcesów w pracy fundacji i życiu osobistym dla Was wszystkich! Dobrego roku 2009 ! :multi: :multi: Quote
nata od jadzi Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 oj, przyda się Małgosiu. oby ten rok przyniósł nam wszystkim jeszcze więcej satysfakcji z naszej "pracy"! Quote
szajbus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 U nas błąka się ( prawdopodobnie wyrzucony) młody psiak. Na moje oko mix z czarnym collie. Przynajmniej pysk ma taki wydłużony. Psiak jest bardzo ufny, młodziutki , lgnie do ludzi i innych psów, uwielbia zabawy, jest delikatny. Nie mam go gdzie upchnąć. Jak ktoś byłby chętny to proszę o kontakt na pw Quote
szajbus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 NIe, w Brzezinach. Własciwie piersią nie przypomina collie, ale z pysia. jest naprawde kochany psiak i muszę mu intensywnie cos znaleźć zanim nie padnie ofiarą jakiegoś debila, jest taki ufny i radosny, ze serce pęka. Quote
szajbus Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nika, on pewnie za zapachem moich suczek przyszedł do mnie na klatke 2 razy wieczorem, oświetlenie jest do bani, więc fotek nie zrobiłam, ale dowiedziałam się, ze w ciagu dnia zaczął przychodzić na śniadanie na podwórko po drugiej stronie ulicy, do pani, która karmi koty, więc może uda mi sie namierzyć w ciagu dnia i go obfocic.Pania od kotów wyposazyłam w sucha karme i puszki. Jak tylko uda się zrobic fotki to na va bank zrobie. Quote
Moriaaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 huhu ha huhu ha nasza zima zła!:evil_lol: Ostatnio bardzo rzadko bywamy na dogo, ale niestety uniemożliwia nam to masa zajęć związanych z naszymi zwierzami. Sporo się pozmieniało. Co u nas w nowym roku? Działamy! I nie zapeszając wszystko idzie tak jak powinno. Postawiliśmy przede wszystkim na przemyślaną, dobrze zorganizowaną pomoc na wysokim poziomie. Więc jeśli już zwierz trafia w nasze progi, niczego mu nie zabraknie :) Udało nam się nawiązać ścisła współpracę z dwoma hotelami, które dysponują ogrzewanymi boksami o wysokim standardzie. Mamy również 4 niezawodne domy tymczasowe- Marta, Monika, Kalinka, Iwonka, Edytka-DZIĘKUJEMY!!! Nawiązaliśmy również ścisłą współpracę z zawodowym psim behawiorystą, który zawsze służy pomocą w sytuacjach wyjątkowo skrzywdzonych zwierząt. No i mamy Dom Tymczasowy Fundacji. Od wiosny poza boksami zewnętrznymi, którymi dysponujemy już teraz, jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli, rozpocznie się budowa boksów wewnętrznych, które będą służyły jako izolatka, dla psów chorych, wymagających wyjątkowej opieki. Teraz w takim przypadkach korzystamy z lecznic oferujących hospitalizację zwierząt. Przedstawie może naszych nowych podopiecznych, z których większość nie ma wątków na dogo, ich historie są opisane na naszej stronie i foum, jak będzie czas przekleimy na dogo ;) BOGUSIA DARA FISKUS GINA LIVKA IZABELLA MARS i SNICKERS LIZA RASTA SAMANTA CD w następnym poście ;) Quote
Moriaaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 RONJA TWIX GACEK PESTKA GAPCIA BIRMA GEIGER GROSZEK ROFFI RESZKA SHERRY No więc DZIAŁAMY i oby tak dalej! ;-) Quote
Moriaaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 W nowych domach!!!:) Pączuś Ptyś Happy Grom Rita['] Falco Lunka Bajka MisiekII Staś Paprotka Panda Pestka Bazyl Pedro Mróweczka Żelka Prada Miruś Tora Zula Zuzia Ursa Pusia Wanillia Murzynek Quote
malagos Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 To rewelacja, działajcie dalej! :multi: a widzę u Was i jamniorki pod opieką :cool3: Quote
jola od jadzi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Małgosiu,nawet ptactwa mamy pełno, gołąbki, sroczki, no i oczywiście skowronek:evil_lol: Quote
nata od jadzi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 miałyśmy też przez chwilkę trędowatą sroczkę, ale nie udało jej się uratować... :-( a Kaja nie umi liczyć do czterech :P Quote
szajbus Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Gratuluje sukcesów. Im więcej takich ludzi, takich fundacji tym większe szanse będą miały te niechciane, wyrzucane, katowane i zapomniane zwierzęta. I pomyśleć, że jak jeden człowiek nawali, zawiedzie zwierzaka to inny musi to "naprawić". Szkoda tylko, że tych co naprawiają jest wciąż za mało do potrzeb w naszym kraju. Quote
Patia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Szukam osoby , która odwiedzi domek Łodzi Dąbrowie , państwo chcą adoptować ode mnie szczeniaczka z działek . Quote
Moriaaa Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Patia, ja siedzę 60 km od Łodzi, ale może dziewczyny dadzą radę pomóc. Chyba, że wizyta może być w piątek, jeśli to nie takie pilne. NASI KOLEJNI PODOPIECZNI! POZIOMKA VEL SPRĘŻYNKA JAMNISIA NIUNIA MARUDA Jeszcze mamy w szpitalu dwa nowe kotki, zdjęcia później. W NOWYCH DOMACH :) Reszka..znalazła dom aż w Szwajcarii!!!! GAPCIA znalazła dom w Łodzi GACEK znalazł dom w Łodzi PESTKA znalazła dom pod Warszawą Quote
nika28 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-czarna-sunia-w-typie-amstaffa-dt-ds-na-cito-lodz-129476/ Błagam, może to nie jest 100% amstafka, ale coś z amstafa pewnie ma... Jutro ma zostać zawieziona na Marmurową... Błagam o DT... :placz: Quote
malagos Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Co słychac u Was? Jakieś adopcje, ruszyło cos? Quote
wanda szostek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czy ktoś z Was może mi pomóc. Chodzi o sprawdzenie domku w Jabłonnej Lackiej. Sprawa bardzo pilna, bo dom chce po nią przyjechać po niedzieli. Ja nie mam takiego połączenia, żeby potem był powrotny Quote
Moriaaa Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Malagosiu, nowości w poście 986 :cool3: Ale dodatkowo W NOWYCH DOMACH MARS LIZA Kilka dni temu trafiła do nas kolejna psia bida, już bezpieczny w hotelu, jak obfocimy pokażemy ;) Wanda...my jesteśmy wszyscy w Łodzi. Do Jabłonnej Lackiej mamy ponad 270 km. Niestety nikogo z tamtych okolic nie znam:shake: Quote
Recommended Posts