szajbus Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Apel o pomoc w znalezieniu pieska PROSIMY O POMOC !!!!!!!!!!! W dniu 24 kwietna z łódzkiego schroniska został adoptowany przez mieszkańca Brzezin piesek ; czarny ,średniego wzrostu ,łapki i pyszczek od dołu brązowe . Niestety piesek nie był odpowiednio dopilnowany i uciekł z posesji. Piesek oddany był do schroniska po osobie zmarłej. Jest bardzo łagodny, samotny , zagubiony, wystraszony. Wszystkich którym los tego biednego maleństwa nie jest obojętny prosimy o pomoc w złapaniu pieska, ewentualnie informację gdzie przebywa. Kontakt telefoniczny : 886-303-309 Iwona [SIZE=5]603-954-019 Ania Taką obrożę ma na szyi. Informacja dla mieszkańców Brzezin Pies był widywany na : Osiedlu Kulczyńskiego Osiedlu Przedwiośnie Osiedlu Modrzewskiego ulice : Andersa Żeromskiego Fredry św. Anny Okrzei Sienkiewicza wczoraj 29 kwietnia koczował na Polnej Pies jest bardzo wypłoszony, głodny, spragniony i zdezorientowany. Prosimy o pomoc w poszukiwaniach __________________ Quote
malagos Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 malagos napisał(a):Pierwszym moim wrazeniem jest to, ze to jakaś lecznica pozbywała się ciał, zamiast utylizować, tylko na jednych zdjeciach, te pyski, otwarte, cierpiace-morbital powoduje zaśnięcie, inny jest wyglad uśpionego psa :-( czy coś w tej sprawie sią wyjaśnilo? Kiedyś widziałam tę informacje w Teleexpresie. Quote
bunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/forum/f28/czerwony-alarm-spanielka-staruszka-ropomacicze-ma-max-3dni-potem-lodz-dt-na-juz-144614/ Przy okazji pragnę podziękować za pomoc dla kociaka ze złamaną kością udową. Operacja się udała,kociątko zdrowieje w oczach i ma duże szanse na nowy, stały dom :cool3: Quote
joanna83 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Czy możecie mi napisać która z Was aktywnie działa w Fundacji? Mam pewną sprawę i nie wiem do kogo się zgłosić... Quote
Czarodziejka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jeśli to bardzo ważne i tajemnicze, to kliknij w mój podpis ;) Quote
joanna83 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Czarodziejka napisał(a):Jeśli to bardzo ważne i tajemnicze, to kliknij w mój podpis ;) Dzięki:) To nie tajemnica. Potrzebuję porady (w właściwie moja siostra, która mieszka w Łodzi i nie ma konta na dogo) w sprawie pewnego psiaka i chciałabym zwrócić się do konkretnej osoby, ale napiszę po prostu do wszystkich adresów na stronie ;) Quote
Recommended Posts