Qeeriefire Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 jutro jak dam radę to wyślę, a teraz podnoszę ! ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zagłosuję jak dojdę do tego jak ;) Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Zagłosuję jak dojdę do tego jak ;) Wystarczy wysłać e-mail na adres: [email protected] lub [email protected] W treści należy podać "Głosuję na Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Kaliszu, imię nazwisko, nr telefonu" - tylko tyle! :) Quote
muzzy Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Również wysłane. Bez numeru telefonu, bo na stronie tego nie wymagają. Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Iza i Avanti, dzięki! [quote name='muzzy']Również wysłane. Bez numeru telefonu, bo na stronie tego nie wymagają. Słuszna uwaga, dzięki, zmienię w pierwszym poście. :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Bonsai']Wystarczy wysłać e-mail na adres: [email protected] lub [email protected] W treści należy podać "Głosuję na Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Kaliszu, imię nazwisko, nr telefonu" - tylko tyle! :) Ja dziś trochę niekumata bo znowu problemy z Bianą , ale jakoś mi to poszło :) zagłosowałam . Pewnie teraz provident zasypie mnie telefonami ;) ale niech to dla psów będę mile odpowiadać że dziękuję za propozycję ;) Quote
Elka_Ka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Wysłane. Też będę mile odpowiadać... aż do roztrzygnięcia konkursu :diabloti: Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 mk999 napisał(a):Wysłane i udostępnione na fb Super! :loveu: Quote
anetta Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zagłosowane. Nie udostępniam bo ja niefejsbukowa :eviltong::evil_lol: ale! roześlę po rodzince:p Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 anetta napisał(a):Zagłosowane. Nie udostępniam bo ja niefejsbukowa :eviltong::evil_lol: ale! roześlę po rodzince:p Dziękujemy!!! :) :) :) Każdy rodzaj rozesłania wici jest na wagę złota. ;) Quote
AgaG Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 zagłosowałam i zachęcam innych, by głosowali, aby darowiznę otrzymały bezdomne psy ze schroniska Quote
Olena84 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Czyli mam wyslac na adres [email protected] maila z trescia: Schronisko dla zwierząt – adopcja czworonogów "Do serca przytul psa i kota", imie, nazwisko i tel? Juz widze, ze tak;), glosuje Quote
Bonsai Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Dziękuję wszystkim. :loveu: Mam nadzieję, że się uda... Chcielibyśmy zrobić geriatrię... Quote
Recommended Posts