Jump to content
Dogomania

Mini maleńka ratlerkowata 6 mies sunia- teraz w Wawie/ m a dom.

Recommended Posts

Posted

Mam na myśli dziewczynę z Wa-wy, która chciała adaptować Mini, prosiłam ja o kontakt telefoniczny i na razie sie nie odezwała:shake:

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta, juz sie Fiona odezwala, ze znow mam cos wozic... :-)
Sobota, chociaz w piatek moze sie duzo rzeczy wydarzyc, wiec wole na telefon..

Posted

weszka napisał(a):
He he to chyba ja Cię troszkę wsypałam ;) bo przeczytałam na transportowym że jedziesz tą trasą. Kochana cioteczka :)

Ale Fiona tez wie, ze ta trasa czesto jezdze :-)

Posted

O super:loveu:, to ja się głowię , co z transportem, a tu juz jakieś ustalenia:lol:.
Jayo , byłoby fantastycznie, jakbyś mogła sunię zabrać!:loveu:

Posted

Rozmawiałam z jayo,zabierze sunieczkę w sobotę, albo trochę później:multi:.

Jayo, bardzo dziękujemy, bo przecież to juz kolejny psiak, który dzięki Tobie ląduje w stolicy:iloveyou::iloveyou::iloveyou:.

Posted

erka napisał(a):
Rozmawiałam z jayo,zabierze sunieczkę w sobotę, albo trochę później:multi:.

Jayo, bardzo dziękujemy, bo przecież to juz kolejny psiak, który dzięki Tobie ląduje w stolicy:iloveyou::iloveyou::iloveyou:.

sama juz nie wiem czy to dobrze z ta stolica.....
ale domek to domek - pochodzneie nie ma takiego znaczenia :-))

Posted

Pchły i robale wypędzone. Niestety wogóle nie mamy domów tymczasowych, z tym jest największy problem. U p.Ani juz więcej wepchnąć się nie da , u mnie Tunia i muszę zabrać dzisiaj do siebie dwa szczeniory z działki.:shake:

Posted

chyba nici z domku dla Mini w stolicy:mad: Jayo sunię przekazalam i ...erka zadzwonila, ze to babsko co mialo wziasc sunie nie odbiera telefonow:placz::placz::placz:

Sunia wyląduje na chwilowym tymczasie....nie wiem co będzie jak to babsko nie odbierze malej, albo się okaże jakas nieodpowiedzialną osobą...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...