Jump to content
Dogomania

Mini maleńka ratlerkowata 6 mies sunia- teraz w Wawie/ m a dom.

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Argat napisał(a):
W Mini zakochałam się od razu i teraz mi nie daje spokoju, a ja od dłużeszgo już czasu myśle wzięciu jakiegoś malutkiego psa na tymczas. Tylko że cały czas mam wątpliwości co do mojego okropnie zazdrosnego jamniora :shake:

To zależy od płci jamniora. Jesli to facet , to nie powinien nic Mini zrobić!!!!:lol:

Posted

Malenka mała MINI szuka szubko domku!
Jest bardzo zimno, a ona chce się ogrzać!!!
Chce wtulić się do swojej pani lub pana i grzać ciłko w nowym domku!

Posted

Dudziaczek przecież pisze w pierwszym poście,że Mini uwielbia towarzystwo innych psów i zachęca psiaki do zabawy:razz:
A pierszeństwo sterylki ma ciężarna Nana, u której trzeba zrobic sterylkę aborycjną:cool3:

Posted

Jeszcze nie tak dawno wszyscy poszukiwali małych piesków, teraz , jak jest maleństwo, to chętnych nie ma:shake:.

Dziękujemy za propozycję DT halbiny:loveu:. Na razie zrobiło się cieplej, ale jak znowu się ochłodzi , a domku dalej nie będzie, to chętnie skorzystamy.

Posted

a do naszej Mini nikt nie zajrzał cały dzień:shake:
Byłyśmy dzis u ślicznotki i troszke na siłe wyciągnęłyśmy ją z budki, są takie zdjęcia przy człowieku.Znacznie więcej ma Ewelinka

Posted

ALLEGRO MA!!!!!!
Cierpliwosci!!! Mini jest na działce zaledwie kilka dni, a jest taka ładna ,że na pewno w końcu ktoś się nią zainteresuje no i dobrze , że w razie czego ma zaoferowany DT:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...