saga_86 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mini została zabrana ze schroniska kieleckiego razem z Boksą, wcześniej błąkała sie w okolicach kielcekich Nowin przeganiana z miejsca na miejsce. Na prośbę znajomej Elwira wzięła ją na działke gdzie zawsze trzyamamy kilka psiaków w potrzebie. Jest taką ratlerkowato- sarenkową psinką:p I WYRAŹNIE JEST JEJ NA DZIAŁCE ZIMNO!!!taka malizna powinna być w taka pogodę w mieszkaniu, nawet tymczasowym!:razz: Mini jest bardzo zwiazana z Boksą, to dzięki niej zaczęła wychodzic z budki, widać,że uwielbia towarzystwo innych psów. Bardzo fajnei poszczekuje zachęcajac je do zabawy. Ma kilka miesięcy ok 6, waży ok 5 kg. Nieagresywna do ludzi, ale się ich boi. Pomóżcie, ona tam trzęsie sie cały czas z zimna:placz::placz::placz:
Argat Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Biedaczyna, coraz zimniej się robi :-( Ile ona może ważyć, w dziale "przygarne psa" jakaś pani szukała maleńkiej suczki, ale nie wiem czy to aktualne.
betel Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Na pierwszym zdjęciu Mini faktycznie wygląda jak malutka sarenka. Mini psinka bardzo mała, z zimna na działeczce drżała i prosiła z minką smutną: "Chcę do domu, zaraz, jutro" Kto posucha prośby Mini, da jej domek choćby w Gdyni? Kto zlituje sie nad psinką z taka śliczną, miłą minką??? Mini chop do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:
Argat Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='betel'] Mini psinka bardzo mała, z zimna na działeczce drżała i prosiła z minką smutną: "Chcę do domu, zaraz, jutro" Kto posucha prośby Mini, da jej domek choćby w Gdyni? Kto zlituje sie nad psinką z taka śliczną, miłą minką??? I jak tu nie zabrać do siebie Mini, skoro tak pięknie prosi? :lol: Ciepły domku- Mini czeka!
ewelinka_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Betel piękny wierszyk :loveu: czyżby kolejna malutka sunia zajmująca największą z bud? :evil_lol:
betel Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A to avator dla Mini :lol: ma już hiperłącze wystarczy wyciąć i wkleić do podpisu.
Argat Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='betel'] A to avator dla Mini :lol: ma już hiperłącze wystarczy wyciąć i wkleić do podpisu. Avatarek b. ładny, ale ja mi jak zwykle hiperłącze nie działa. :roll: Edit: już działa ;)
auraa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 napisz coś więcej. Ile może ważyć. Jak reaguje na koty? Czy może być w mieszkaniu?
Fiona.22 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mini jest śliczna i malutka...pewnie długo nie bedzie musiała na domek czekać...
betel Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Sago wypadła mi dziś Miśka od Potter , więc mogę zrobić Allegro Mini.:lol:Robić???? Ps. Coś sie stało z dwoma fotkami z jej wątku.:cool3:
saga_86 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Auraa postaram sie wysłać smsa do Elwiry z twoimi pytaniami, bo nie mam wyczucia z wagą ale chyba ok 5 kg- może nawet mniej. Ona marznie na działce, więc dla niej wchodzi w grę tylko mieszkanie, ale jak sie w nim będzie zachowywała to nie nie wiem:roll:
saga_86 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Betel to zrób:loveu: A właśnei ja też nie wiem dlaczego są krzyżyki:placz:
betel Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No to robię. Słuchaj , a może trzeba te fotki zmniejszyć i dopiero wklejać tam jest jakieś ograniczenie bajtowe zdaje się:cool3:
saga_86 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 A ja widzę:cool3: Wkleiłam Mini do jakiegoś wątku w dziale przygarne psa. Nikt inny nie ma domku chętnego na taką maliznę?
betel Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Allegro dla Mini: http://allegro.pl/show_item.php?item=247202597 :lol:
Fiona.22 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mam namiary na dziewczynę, która uczy się w technikum weterynaryjnym. Chciała jakiegoś psa w typie rasy małego bądź sredniego. Mówiła coś o jamniku, sznaucerze... Chciała psa bądź sunię ale tylko po sterylce. Do mieszkania...moze zaproponować jej Mini...w sumie myslałam o tej bezdomnej suni jamnmiczce w ciąży o której pisała erka. W razie czego tel podam na PW.
ewelinka_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 a mi się zdjęcia pojawiają :eviltong: taka biedna kruszynka
Argat Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Fiona.22 napisał(a):Mam namiary na dziewczynę, która uczy się w technikum weterynaryjnym. Chciała jakiegoś psa w typie rasy małego bądź sredniego. Mówiła coś o jamniku, sznaucerze... Chciała psa bądź sunię ale tylko po sterylce. Do mieszkania...moze zaproponować jej Mini...w sumie myslałam o tej bezdomnej suni jamnmiczce w ciąży o której pisała erka. W razie czego tel podam na PW. A Mini była sterylizowana?
Argat Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 W Mini zakochałam się od razu i teraz mi nie daje spokoju, a ja od dłużeszgo już czasu myśle wzięciu jakiegoś malutkiego psa na tymczas. Tylko że cały czas mam wątpliwości co do mojego okropnie zazdrosnego jamniora :shake:
DuDziaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Biedna mini poznam ja dopierow sobote :cool3:
Recommended Posts