Jump to content
Dogomania

Mini maleńka ratlerkowata 6 mies sunia- teraz w Wawie/ m a dom.

Recommended Posts

Posted

Mini została zabrana ze schroniska kieleckiego razem z Boksą, wcześniej błąkała sie w okolicach kielcekich Nowin przeganiana z miejsca na miejsce. Na prośbę znajomej Elwira wzięła ją na działke gdzie zawsze trzyamamy kilka psiaków w potrzebie. Jest taką ratlerkowato- sarenkową psinką:p I WYRAŹNIE JEST JEJ NA DZIAŁCE ZIMNO!!!taka malizna powinna być w taka pogodę w mieszkaniu, nawet tymczasowym!:razz: Mini jest bardzo zwiazana z Boksą, to dzięki niej zaczęła wychodzic z budki, widać,że uwielbia towarzystwo innych psów. Bardzo fajnei poszczekuje zachęcajac je do zabawy. Ma kilka miesięcy ok 6, waży ok 5 kg. Nieagresywna do ludzi, ale się ich boi.

Pomóżcie, ona tam trzęsie sie cały czas z zimna:placz::placz::placz:

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedaczyna, coraz zimniej się robi :-( Ile ona może ważyć, w dziale "przygarne psa" jakaś pani szukała maleńkiej suczki, ale nie wiem czy to aktualne.

Posted

Na pierwszym zdjęciu Mini faktycznie wygląda jak malutka sarenka.

Mini psinka bardzo mała,
z zimna na działeczce drżała
i prosiła z minką smutną:
"Chcę do domu, zaraz, jutro"
Kto posucha prośby Mini,
da jej domek choćby w Gdyni?
Kto zlituje sie nad psinką
z taka śliczną, miłą minką???

Mini chop do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Posted

[quote name='betel']

Mini psinka bardzo mała,
z zimna na działeczce drżała
i prosiła z minką smutną:
"Chcę do domu, zaraz, jutro"
Kto posucha prośby Mini,
da jej domek choćby w Gdyni?
Kto zlituje sie nad psinką
z taka śliczną, miłą minką???

I jak tu nie zabrać do siebie Mini, skoro tak pięknie prosi? :lol: Ciepły domku- Mini czeka!

Posted

[quote name='betel']

A to avator dla Mini :lol:

ma już hiperłącze wystarczy wyciąć i wkleić do podpisu.

Avatarek b. ładny, ale ja mi jak zwykle hiperłącze nie działa. :roll:

Edit: już działa ;)

Posted

Sago wypadła mi dziś Miśka od Potter , więc mogę zrobić Allegro Mini.:lol:Robić????
Ps. Coś sie stało z dwoma fotkami z jej wątku.:cool3:

Posted

Auraa postaram sie wysłać smsa do Elwiry z twoimi pytaniami, bo nie mam wyczucia z wagą ale chyba ok 5 kg- może nawet mniej. Ona marznie na działce, więc dla niej wchodzi w grę tylko mieszkanie, ale jak sie w nim będzie zachowywała to nie nie wiem:roll:

Posted

Mam namiary na dziewczynę, która uczy się w technikum weterynaryjnym. Chciała jakiegoś psa w typie rasy małego bądź sredniego. Mówiła coś o jamniku, sznaucerze... Chciała psa bądź sunię ale tylko po sterylce. Do mieszkania...moze zaproponować jej Mini...w sumie myslałam o tej bezdomnej suni jamnmiczce w ciąży o której pisała erka. W razie czego tel podam na PW.

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Mam namiary na dziewczynę, która uczy się w technikum weterynaryjnym. Chciała jakiegoś psa w typie rasy małego bądź sredniego. Mówiła coś o jamniku, sznaucerze... Chciała psa bądź sunię ale tylko po sterylce. Do mieszkania...moze zaproponować jej Mini...w sumie myslałam o tej bezdomnej suni jamnmiczce w ciąży o której pisała erka. W razie czego tel podam na PW.

A Mini była sterylizowana?

Posted

W Mini zakochałam się od razu i teraz mi nie daje spokoju, a ja od dłużeszgo już czasu myśle wzięciu jakiegoś malutkiego psa na tymczas. Tylko że cały czas mam wątpliwości co do mojego okropnie zazdrosnego jamniora :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...