NightQueen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Mi spanielek wszamał 50 zł, obok leżało 10zł ale on wie co dobre :diabloti: Quote
Marta&Karmen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='monita']Eeeee, to nie wie co dobre :eviltong:[/quote] Jest po prostu oszczędna:evil_lol: a ostatnio przyłapałam ją jak obgryzała klepki z podłogi (bo część została zciągnięta z powodu remontu)... choć ogólnie nie narzekam bo za wiele w swoim życiu nie poniszczyła:roll: Quote
Zofia.Sasza Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Solone matiasy w oleju. To jedyny smaczek, na ktory reaguje na spacerkach. Wiem, bo raz sprobowalam, ale ludzie jakos dziwnie za nami niuchali. Super sa tez pollitrowe butelki plastikowe, koniecznie zakrecone. Najpierw je odkreca i kulga nakretke, a potem zgryza butle na placek. Quote
Mudik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Szarik'] A ostatnio odkryłam, że umie jeść kromki. I jak lubi! Smaruję mu świeży chlebek masełkiem, daję szyneczkę i serek. Wkłądam mu do pysia (a właściwie rzuca się na to),a le po chwili wypuszcza i czeka. Muszę to trzymać, a on sobie będzie powoli gryzł. Normalnie, jak człowiek: bierze kawałek, odgryza, mamle w pysiu i bierze następny. Najpierw rytualnie wyjada środek, a na końcu skórkę :evil_lol:[/quote] Oooo to jak mój Victor! Quote
martita Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Zakupilam kosc strusia.Nie wiedzialam, ze jest az tak ogrooomna:-o Psy same rozpakowaly kartonik z zamowionym jedzonkiem:p Quote
Luzia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']a gdzie się kupuje takie kości?[/quote] No właśnie :crazyeye: Quote
basiapron Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 mój Reksio to kiedyś bardzo się interesował jedzeniem moich gryzoni więc zawsze mu musiałam też dac pare ziarenek- słonecznik wrecz uwielbiał. Suszone robaczki żółwi tez go interesowały i czasem ich próbował za każdym razem dziwiąc się jak one coś takiego mogą jeść:) Quote
jareth Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Bondzik uwielbia masełko,gdy rano smaruję chlebuś on nie opuszcza mnie na krok.Lubi też truskaweczki i marchewkę. Quote
baffi2 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 jak jadłam truskawki rozgniecione z odrobiną cukru, zadzwonił telefon więc postawiłam miseczkę na podłodze i poszłam odebrać. jak wróciłam, Nelly już wyczyszczała miskę po truskawkach do końca :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Moja suka była zdziwiona jak dostała truskawke :evil_lol: pomemlala troche i w końcu zjadła ;) jadała też ostatnio rzodkiewki :lol: Quote
Daga&Maks Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ostatnio wystarczyło na chwilę popatrzeć w inną stronę żeby truskawki ze śmietaną znikły :evil_lol: Quote
Taishi Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 nasz maluch wczoraj wypił całą marynatę do kurczaka stojącą na blacie w kuchni ( oliwa, czosnek i bazylia) :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Moja Funia lubi truskawki ale tylko prosto z krzaczka. A no i słodki bo inaczej wypluwa :lol: Quote
chemicalo Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja ostatnio dałam mojemu mus truskawkowy (bo sama nie mogłam go dojeść :diabloti:). W sumie to jeszcze nigdy nie wdziałam, żeby tak się na coś rzucał ;) Quote
Kendra Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 mi Lintu wskoczył na łóżko, gdzie miałam śniadanie, i wyjadł mi żółty ser z kanapek :diabloti: Quote
Mudik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Taishi']nasz maluch wczoraj wypił całą marynatę do kurczaka stojącą na blacie w kuchni ( oliwa, czosnek i bazylia) :evil_lol:[/quote] To miał potem niezły poślizg:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tak jak Deli nie miał problemów wczoraj z wyproznieniem:diabloti:po tym jak zjadł cała paczke granulowanych otrąb ze śliwką i zagryzł 6-8 tabletkami Nutradylu:diabloti: Quote
Bzikowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Mój pies ma ostatnio szał na gryzaczki-krokodylki, o takie: [url]http://animalia.pl/produkt,5517,135,Polkarm_Gryzak_krokodylek_mini_(8_cm)_mix_smak%C3%B3w_10_szt..html[/url] Dostaje je 1-2 razy w tygodniu i na widok krokodylka prawie dostaje drgawek... :lol: A potem rozpracowuje z najwyższą rozkoszą :evilbat: Quote
ceta Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Mój "szału ciał" dostaje na suszone płucka, żwacze, kurczaka, mandarynki i truskawki. Wymieniam te smakole dniami więc zawsze są super. Jak przygotowuję teraz truskawki ze śmietaną to bułce odzielam część do małej miseczki!! Mandarynki i truskawki to najlepsza nagroda na agility!!!-jeśli chodzi o smaczki:D Quote
WŁADCZYNI Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ja szukam czegoś na dłużej - jakaś część kolana z dużą chrząstką i ścięgnem pół godziny, ucho wołowe troche dłużej ale nie wiele, krokodylek w porwach 5 minut. Zna ktoś coś na dłużej?:shake: Quote
Mudik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A jakiś duży wołowy czy cielęcy gnat z chrząstkami?? Quote
bonsai_88 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Władczyni mam podobny problem... Coś, co właścicielka ASTa zachwalał [jej pies jadł to 2 dni] to Birma miała na 10 min. Quote
Recommended Posts