Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monita']Eeeee, to nie wie co dobre :eviltong:[/quote]

Jest po prostu oszczędna:evil_lol: a ostatnio przyłapałam ją jak obgryzała klepki z podłogi (bo część została zciągnięta z powodu remontu)...
choć ogólnie nie narzekam bo za wiele w swoim życiu nie poniszczyła:roll:

Posted

Solone matiasy w oleju. To jedyny smaczek, na ktory reaguje na spacerkach. Wiem, bo raz sprobowalam, ale ludzie jakos dziwnie za nami niuchali. Super sa tez pollitrowe butelki plastikowe, koniecznie zakrecone. Najpierw je odkreca i kulga nakretke, a potem zgryza butle na placek.

Posted

[quote name='Szarik']

A ostatnio odkryłam, że umie jeść kromki. I jak lubi! Smaruję mu świeży chlebek masełkiem, daję szyneczkę i serek. Wkłądam mu do pysia (a właściwie rzuca się na to),a le po chwili wypuszcza i czeka. Muszę to trzymać, a on sobie będzie powoli gryzł. Normalnie, jak człowiek: bierze kawałek, odgryza, mamle w pysiu i bierze następny. Najpierw rytualnie wyjada środek, a na końcu skórkę :evil_lol:[/quote]
Oooo to jak mój Victor!

Posted

mój Reksio to kiedyś bardzo się interesował jedzeniem moich gryzoni więc zawsze mu musiałam też dac pare ziarenek- słonecznik wrecz uwielbiał. Suszone robaczki żółwi tez go interesowały i czasem ich próbował za każdym razem dziwiąc się jak one coś takiego mogą jeść:)

Posted

jak jadłam truskawki rozgniecione z odrobiną cukru, zadzwonił telefon więc postawiłam miseczkę na podłodze i poszłam odebrać. jak wróciłam, Nelly już wyczyszczała miskę po truskawkach do końca :evil_lol:

Posted

[quote name='Taishi']nasz maluch wczoraj wypił całą marynatę do kurczaka stojącą na blacie w kuchni ( oliwa, czosnek i bazylia) :evil_lol:[/quote]
To miał potem niezły poślizg:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tak jak Deli nie miał problemów wczoraj z wyproznieniem:diabloti:po tym jak zjadł cała paczke granulowanych otrąb ze śliwką i zagryzł 6-8 tabletkami Nutradylu:diabloti:

Posted

Mój pies ma ostatnio szał na gryzaczki-krokodylki, o takie:
[url]http://animalia.pl/produkt,5517,135,Polkarm_Gryzak_krokodylek_mini_(8_cm)_mix_smak%C3%B3w_10_szt..html[/url]
Dostaje je 1-2 razy w tygodniu i na widok krokodylka prawie dostaje drgawek... :lol: A potem rozpracowuje z najwyższą rozkoszą :evilbat:

Posted

Mój "szału ciał" dostaje na suszone płucka, żwacze, kurczaka, mandarynki i truskawki. Wymieniam te smakole dniami więc zawsze są super. Jak przygotowuję teraz truskawki ze śmietaną to bułce odzielam część do małej miseczki!! Mandarynki i truskawki to najlepsza nagroda na agility!!!-jeśli chodzi o smaczki:D

Posted

ja szukam czegoś na dłużej - jakaś część kolana z dużą chrząstką i ścięgnem pół godziny, ucho wołowe troche dłużej ale nie wiele, krokodylek w porwach 5 minut. Zna ktoś coś na dłużej?:shake: