Jump to content
Dogomania

Silver,kudłatek w Hoteliku u szafirki.10.12.15 pojechał do swojego domku.

Recommended Posts

Posted

Ja sądzę,że Pani Basia był zdecydowana dać Silverowi dom tylko ze względu na odległość TZ nie chciało się jechać do Wrocławia,być może stwierdził,że poco po psa jechać taki kawał drogi jak można znaleźć innego na miejscu.

No nic ogłoszenia idą,czekamy na jakiś sensowny telefon.

Jak ktoś się zakocha w Silverku to odległość nie będzie stanowiła problemu.

Tak było z moimi dziewczynkami Cindunią, Figunią i Perełką, które znalazły super domki kilkaset km ode mnie.

Trzymam kciuki za przystojniaka!!!

• Upvote 1
Posted

Jak ktoś się zakocha w Silverku to odległość nie będzie stanowiła problemu.

Tak było z moimi dziewczynkami Cindunią, Figunią i Perełką, które znalazły super domki kilkaset km ode mnie.

Trzymam kciuki za przystojniaka!!!

Oczywiście że miłość nie zna granic. Po Mimisię jechałam do Poker Wrocławia, a po Ronisia do Łowicza. Spod Katowic. Jak zaiskrzy to i na koniec Polski się pojedzie.
Posted

To widocznie nie zaiskrzyło.Zgadza się odnośnie odległości,że nie jest przeszkodą,tym bardziej,że szafirka zaproponowała bardzo fajne rozwiązanie dla Państwa.

Posted

A ja tak sobie myślę,że Państwo zaczęli analizować tą podwózkę Silverka do Wrocławia.Gdyby jednak "coś" nie zaiskrzyło  do końca,to piesio wracał by do hoteliku,a Państwo z "niczym" do domu.Może poczuli,że to spotkanie będzie zobowiązujące i nie będzie wypadało odmówić?Tak więc według mnie, jednak lepiej,że tak się stało.

Czekamy na domek,który zakocha się "po uszy" w maluchu! :)

Posted

anecik - pytałaś skąd wiemy gdzie kto mieszka - w profilu użytkownika jest taki punkt lokalizacja'

Jeżeli ktoś go wypełni to innym jest łatwiej.

Posted

anecik - pytałaś skąd wiemy gdzie kto mieszka - w profilu użytkownika jest taki punkt lokalizacja'
Jeżeli ktoś go wypełni to innym jest łatwiej.

Idę sprawdzić. Dzięki za informację :)taką bardziej techniczną :D :D
Posted

Silverek jest bardzo grzeczny, chociaż lubi się droczyć :) Zadziora ucieka po ogrodzie, jak go wołam do domu. Kładzie się na plecach, a gdy podchodzę, to znowu ucieka i znowu na plecach czeka na mnie :) Ale... jak już się z nim powygłupiam (albo on ze mną), to idę po smycz. mycz działa na Silverka magicznie - od razu przychodzi, staje koło mnie i czeka aż go upnę. Myślę sobie, że był pieskiem blokowym i bardzo lubił spacerki.

Posted

Miałam 2 telefony. Jedna Pani chciała Silverka, ale ma kota, który nie lubi psów kotów i większości ludzi. Druga Pani ma w domu malutkiego psiaczka, więc niestety powiedziałam, ze psiak nie przepada za innymi pieskami.

Posted

Miałam 2 telefony. Jedna Pani chciała Silverka, ale ma kota, który nie lubi psów kotów i większości ludzi. Druga Pani ma w domu malutkiego psiaczka, więc niestety powiedziałam, ze psiak nie przepada za innymi pieskami.

Dobrze, że przynajmniej ktoś dzwoni, bo myślałam, ze nie ma zupełnie odzewu na ogłoszenia. Moze w końcu uda się znaleźć odpowiedni dom.
Posted

Nie za bardzo rozumiem tą pierwszą Panią,dlaczego w takim razie szuka psiaka do adopcji?

Ja na maila nie mam jak na razie zapytań o Silvera.

Posted

Srebrniczku sciskam mocno mocno za zdrowko 

za wszystko 

Anulu  juz patrze czy ja wplacalam 

wogole cos kokana ?

zaraz patrze 

zaraz czytam 

pozdrawiam

edit 

widze ze tylko te wplate jednorazowa 

ciociuniu to juz sle deklaracyjki 

sciskam za niunia przecudnego

wplacilam p chwilka 

za wrzesien ,padziernik , listopad

Posted

Ja też czekam na fotki i wiadomości o Silverze.Jeżeli będą lepsze zdjęcia podmienię na OLX.

Od: 14 paź
Do: 13 lis

298593079_1_94x72_srebrnykudlatymaly-pie
Srebrny,kudłaty,mały piesek szuka domu

Za darmo

0

Wyróżnione do 30 paź

Statystyki:
  Wyświetleń: 777
Tel: 23
GG: 0
Obserwuje: 0

Posted

Tak sobie przypadkiem tu wchodzę........

Przeczytałam informację o Pani, która najpierw chciała Silverka, a później zrezygnowała z uwagi na odległość.

Trochę to dziwne, bo jednak jesteśmy w Polsce, są drogi, autostrady, pociągi można jakoś przejechać.

Myślę, że jeśli Pani naprawdę chciałaby Silverka, to odległość nie  miałaby większego znaczenia...

Moja Tosia, którą latem wzięłam ze schroniska przejechała od mnie pół Polski, bo jechała ze Śląska.

Ja mieszkam pod Poznaniem. Przywiozła ją do mnie ewu. Oddałam za paliwo i bramki na autostradzie. Można? Można. Wystarczy tylko dogadać się, a wszystko jest możliwe.

Silverkowi  też się uda...

Posted

Silver na fotkach ma - dla nieczytających ze zrozumieniem wzrokowców - jedną "wadę" - wygląda na staruszka z tą "siwizną", szczególnie na pyszczku.

Pogrubioną czcionką w tekście trzeba wpisać jego wiek, albo nawet zawrzeć tę informację w tytule ;)

Posted

Silverek ma długą i gęstą sierść, dlatego wygląda na dużego. Nawet nie widać, że ma szelki na sobie :) mam jeszcze takie zdjęcia przy drzwiach - będzie jakieś odniesienie (tylko nie wiem jak się świecące oczy poprawia).

Posted

Haniu kochana :) Te zdjęcia nie nadają się niestety do ogłoszeń.Może coś z poprzednich,ale też na nich wyszedł nie najlepiej.Wiem,że nie jest łatwo bo chyba robisz komórką ale np. Filipkowi zrobiłaś naprawdę śliczne! Bardzo proszę postaraj się jeszcze o inne,bo bez nich Silverek "utknie" na długo,a przecież chcemy pomóc i innym bidukom...