Jump to content
Dogomania

Silver,kudłatek w Hoteliku u szafirki.10.12.15 pojechał do swojego domku.

Recommended Posts

Posted

Bardzo ładne zdjęcie jest na kanapie.

Proponowałabym go nie tyle ostrzyc, bo straci na urodzie co wytrymować. Zrobi się wtedy mniejszy i może część tych jasnych kudełków, które go postarzają , wyjdzie.

Posted

Bardzo ładne zdjęcie jest na kanapie.

Proponowałabym go nie tyle ostrzyc, bo straci na urodzie co wytrymować. Zrobi się wtedy mniejszy i może część tych jasnych kudełków, które go postarzają , wyjdzie.

Też uważam,że "obciachanie" nie wchodzi w rachubę.Jedynie trochę wytrymować,a co najważniejsze,pięknie wyczesać.Haniu,umów wizytę u fryzjera i niech zrobi Silverka na bóstwo.Zapłacę za to Spa.Może w nowej odsłonie i przy nowej sesji zdjęciowej,kogoś złapie za serducho... :)

Posted

Dziękujemy Anulko :) Udostępniłam na fb

Ja też udostępniłam na FB.

Miałam zapytanie z OLX zrobione na Poznań o Silvera.Pani zapytała jak Silver zachowuje się do kotków,ma kotka w domu,,jest z Konina i czy jest możliwa pomoc w transporcie.Odpisałam i skierowałam do dalszych pytań Panią do Hani.

Posted

Dzwoniła Pani z Konina. Pani jest zdecydowana na Silverka, w domu ma kota, którego przygarnęła. Pani mieszka sama w bloku w mieszkaniu dwupokojowym. Kobieta pracuje, dlatego zależało jej, by psiak utrzymywał czystość, nie wył i czekał spokojnie, aż ona wróci do domu. Silver jest idealny do takich warunków. Pani bardzo przejeła się sytuacją, już chciałaby zamówić szelki ręcznie robione i pomyśleć nad odpowiednim legowiskiem. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną, podała mi wszelkie potrzebne dane. Problemem jest transport Silvera spowodowany brakiem samochodu. Pani jest gotowa pokryć koszty transportu, byle ktoś mógł przywieźć Silverka. Zaproponowałam jej pomoc w tej kwestii. Bardzo pozytywnie odebrałam rozmowę telefoniczną, osoba wydaje mi się konkretna i odpowiedzialna. Czy ktoś z Was mógłby pomóc i przeprowadzić wizytę PA?

Posted

Po mailach też odebrałam Panią bardzo pozytywnie.Fajnie,że będzie transport.Z wizytą ciemno to widzę,idę szukać.Jeżeli nie znajdziemy to jedyne wyjście aby Hania zawożąc Silvera zrobiła wizytę tj.przeprowadziła z Panią rozmowę i oceniła czy to jest ten dom,dobry dom dla naszego malucha.W ostateczności by go zabrała  z powrotem gdyby było coś nie tak.Oczywiście wtedy koszta transportu się pokryje.No nic,idę szukać.

Edit: Wynalazłam z Konina Karolcia_ko5 ale ostatnio logowała się 4 .10. Napisałam pw. z prośbą o wizytę.Jest też TOZ w Koninie,który zarządza Schroniskiem ale nie wiem czy przeprowadza wizyty. Wynalazłam na Forum takie nr.Monika-697 411 680 i Wioleta-663 983 635 , nie wiem czy są z Konina.

Posted

Sprawdzę jutro w mojej "bazie", bo jakoś mi się ten Konin kojarzy ;)

Miałam też koleżankę w Koninie. Co prawda była specjalistką od bokserów, ale przecież to pies i to pies :D Dzwoniłam, ale nie odbiera. Będę jeszcze próbować.

Posted

Po mailach też odebrałam Panią bardzo pozytywnie.Fajnie,że będzie transport.Z wizytą ciemno to widzę,idę szukać.Jeżeli nie znajdziemy to jedyne wyjście aby Hania zawożąc Silvera zrobiła wizytę tj.przeprowadziła z Panią rozmowę i oceniła czy to jest ten dom,dobry dom dla naszego malucha.W ostateczności by go zabrała  z powrotem gdyby było coś nie tak.Oczywiście wtedy koszta transportu się pokryje.No nic,idę szukać.

Edit: Wynalazłam z Konina Karolcia_ko5 ale ostatnio logowała się 4 .10. Napisałam pw. z prośbą o wizytę.Jest też TOZ w Koninie,który zarządza Schroniskiem ale nie wiem czy przeprowadza wizyty. Wynalazłam na Forum takie nr.Monika-697 411 680 i Wioleta-663 983 635 , nie wiem czy są z Konina.

Trzymam kciuki za PA :)

Z Konina jest caryca26 :)

Posted

Umówiłam się z Panią na wizytę jutro na 18.30

Po rozmowie telefonicznej też mam bardzo pozytywne odczucia.

Bardzo,bardzo dziękuję za pomoc.Będziemy czekać z niecierpliwością na wynik wizyty.

Co widzę? Domek się szykuje? Super, trzymam kciuki bardzo mocno.

Tak,szykuje się domek dla naszego malucha w Koninie.Kciuki bardzo potrzebne.

To kciukuję bardzo mocno!

Tak trzeba trzymać mocno kciuki aby to był ten domek i Silver nie zjadł kotka albo odwrotnie,kotek nie zjadł Silvera.