Jump to content
Dogomania

Silver,kudłatek w Hoteliku u szafirki.10.12.15 pojechał do swojego domku.

Recommended Posts

Posted

Silver okazał się wielbicielem kanapy :) nie jest strachliwy, lubi poznawać nowe miejsca, psiaki i ludzi. Zdjatka wrzucę jutro wieczorem.

O! Silverek jest Kanapowcem :) Jak ja to lubię! :) Czekamy zatem na jutrzejsze zdjęcia...

Posted

Haniu,bardzo dziękuję za wiadomości o Silverze.Cieszę się,że czuje się u Ciebie bardzo swobodnie,to daje szanse na szybsze znalezienie mu domu.Czekamy na zdjęcia i dalsze relacje z zachowania malucha,da nam to obraz jaki Silver ma charakter i jakiego domu należy mu szukać.

A teraz strona finansowa,bardzo proszę o napisanie jak wyglądają koszta transportu,komu należy zwrócić pieniążki i w jakiej kwocie.

Posted

Anulko,ja jeszcze tak pomyślałam,żeby za jakiś czas Hania poszła z Silverkiem do weta,celem przebadania.Trzeba mu oglądnąć uszy,zęby itd.Dobrze też by było pobrać mu krew dla pewności,że jest zdrowy i chyba też szczepienia nie ma na wirusówki?

Posted

Poker,wiadomości o psiakach dostarcza nam Tola i ona wie,jak się dany pies zachowuje w boksie.Co do Gryzi,to ona mi bardzo leżała na sercu ale po analizie,jednak nie widziałam jej w hoteliku u Hani, mimo że to domowy,a tym bardziej w innym i to w boksie.Tylko domowe dt może sprawić cuda i dlatego tak bardzo cieszę się,że do Was trafiła.Nie będzie łatwo,ale mocno i z całego serca Wam Kibicuję! :)

Posted

Anulko,ja jeszcze tak pomyślałam,żeby za jakiś czas Hania poszła z Silverkiem do weta,celem przebadania.Trzeba mu oglądnąć uszy,zęby itd.Dobrze też by było pobrać mu krew dla pewności,że jest zdrowy i chyba też szczepienia nie ma na wirusówki?

Bogusik,oczywiście,poproszę Hanię aby Silvera zawiozła do weta,niech przeglądnie chłopczyka.Tak się cieszę,że już dotarł do Hani i jest na wolności.

Posted

Rozmawiałam z Tolą -  czeka na rozliczenie transportu. Wiadomo ,że będzie taniej bo PatiC  wiozła z Zamościa jeszcze jednego psiaka.

Bardzo się cieszę ,że Silver ma taki fajny charakter. Teraz tylko kontrola u weta i szybko do DS.

Posted

Rozmawiałam z Tolą -  czeka na rozliczenie transportu. Wiadomo ,że będzie taniej bo PatiC  wiozła z Zamościa jeszcze jednego psiaka.

Bardzo się cieszę ,że Silver ma taki fajny charakter. Teraz tylko kontrola u weta i szybko do DS.

Tak - rozmawiałam z pati i czekam na rozliczenie transportu (po połowie z drugim psem), zaraz potem prześlę Anuli nr konta pati.

Posted

Silverek jest podobny zachowaniem do Filipa. Nie potrzebuje towarzystwa innych psiaków i jakichś zabaw, chodzi własnymi ścieżkami, i najważniejsze, żeby była kanapa. Silver jak jest głaskany, to nie może podejść inny pies, bo z zazdrości go goni warcząc i kłapiąc ząbkami. Nie jest to wielce agresywne, bardziej stanowcze zachowanie i pokazanie, że teraz to jego chwila.

Posted

Charakterny chłopak! :) Haniu,prosimy o dużo zdjęć,bo te są niewyraźne i nie nadają się do ogłoszeń.Jak wiemy dobre zdjęcia to podstawa i zwiększają szansę na adopcję

Posted

Cudowny psiunio. A że zaborczy... no cóż, niektórym psiakom to potem przechodzi :p

Posted

Cudny psiaczek :)

Dostałam sms od  Pati - koszt połowy transportu do Warszawy to 190 zł.

Anula - wysyłam nr konta Pati na PW.

A tutaj jeszcze zdjęcia, które zrobiła zadra w Zamościu

0ed57c931b5ebf12med.jpg

329fab94883b16efmed.jpg

0db44d2e7e4c104dmed.jpg

Posted

Haniu,dziękujemy za  fajne zdjęcia :) Na pewno już będzie co wybrać do ogłoszeń :) Teraz jeszcze wizyta u weta i można go będzie ogłaszać.

Tarzanko w trawce,superowe! :)

Posted

Pamiętam zdjęcie robione w schronie a w nim zakołtuniony, smutny pies, cierpiący z powodu upałów. Wystarczyła kąpiel, wyczesanie i trawa ! Teraz Silverek się uśmiecha, jest wolny i szczęśliwy !