Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Tolu,ja się cieszę z każdego zdjęcia,ponieważ, zazwyczaj jest problem ze zdjęciami do ogłoszeń. Tolu,Silver jest odrobaczony,tak? Czy odpchlony? Ma obróżkę,smycz,książeczkę? Po Filipku zostały pieniążki w kwocie 949,79zł,z tym,że Filipek miał opłacony Hotelik do końca września,a więc Hotelik mamy opłacony za wrzesień i jeszcze jakaś kwota zostanie przeniesiona na październik.Rozliczę się z szafirką i zakończę finanse Filipka, tym samym przeniosę pieniążki na Silvera. Filipek jest wykastrowany, zaczipowany, z aktualnym szczepieniem przeciwko wsciekliźnie - ma książeczkę ze schronu. Zadra dzisiaj odrobaczyła oba psiaki - jest wpis w książeczce, dostały szeleczki, obróżki przeciwkleszczowe. Quote
Bogusik Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Mocno zaciskam kciuki za jutrzejszą podróż Silwera! Zdjęcia nie są najlepsze i w tej kwestii będziemy jeszcze liczyć na pomoc szafirki :) Po za tym uważam,że jak już bezpiecznie dotrze do Hani,to wskazana będzie wizyta u weta,w związku z tym uszkiem... Quote
Nadziejka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 o matuniu jaki ciudny maluteczku zagalad ciocia i sciskam przytula kochany masz nowe zycie juz kciukam za wszystko Quote
Nutusia Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Przepiękny z niego prawie... szpic :) I jaki mądrala - wiedział, że autem się najszybciej oddali od schronu ;) Quote
Havanka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Dziś rano o godz.6, Silver wyruszył w drogę. Przedtem jednak był na spacerze, załatwił co trzeba i podobno zaczął szczekać z radości! Tola pisze, że jest bardzo pocieszny. Quote
Nutusia Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 No, to coś czuję, że i Silverkiem się Szafirka za długo nie nacieszy ;) :D 1 Quote
Anula Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 b-b,mam prośbę,czy możesz zrobić banerek dla Silvera? Quote
Poker Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Fajny psiak, dobrze ,że pozytywny i wesoły. Szerokiej drogi kudłaczku i obyś nie za długo zagrzał miejsce u Szafirki. Quote
marmosia Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 No Srebrzysty, uważaj :) Tylko dopnę kilka spraw i myślę, że się spotkamy :) Quote
b-b Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 b-b,mam prośbę,czy możesz zrobić banerek dla Silvera? Postaram się zaraz zabrać :) Quote
Poker Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 No Srebrzysty, uważaj :) Tylko dopnę kilka spraw i myślę, że się spotkamy :) OO, to brzmi obiecująco .. Quote
Anula Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 OO, to brzmi obiecująco .. Bardzo obiecująco.Oby Silver tylko dogadywał się z kotkami to będzie super.No ale zobaczymy. Brak wiadomości o transporcie Silvera.Niepokoję się. Quote
Tola Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Bardzo obiecująco.Oby Silver tylko dogadywał się z kotkami to będzie super.No ale zobaczymy. Brak wiadomości o transporcie Silvera.Niepokoję się. Ja też zaglądam. W Warszawie został przekazany zgodnie z planem Quote
Anula Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 A nie wiesz Tola,kiedy miał,ma dojechać do szafirki? Quote
Poker Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Czyżby marmosia miała zakusy na Silverka? Quote
Bogusik Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Zaglądam i mocno trzymam kciuki za Silverka! Quote
szafirka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Silver dojechał szczęśliwie. Jest fajnym, przyjaznym psiakiem. Myślę, że szybko się zaaklimatyzuje :) 2 Quote
Bogusik Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Silver dojechał szczęśliwie. Jest fajnym, przyjaznym psiakiem. Myślę, że szybko się zaaklimatyzuje :) Ufff! Dziękujemy Haniu za tą wiadomość :) Jak dobrze,że jest piesiem przyjaznym :) Quote
Bogusik Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Zaglądam po nowe wiadomości o Silwerku...? :) Quote
Nadziejka Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Srebrniczku ciudny ciotka zagalda i stokroc za wszystko kciuka kochany :) :) Quote
Guest TyŚka Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ja również dołączam się do szczęśliwych ciotek na wieść, że Silver rozpoczyna nowy etap w swoim życiu. Quote
szafirka Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Silver okazał się wielbicielem kanapy :) nie jest strachliwy, lubi poznawać nowe miejsca, psiaki i ludzi. Zdjatka wrzucę jutro wieczorem. Quote
Recommended Posts