Jump to content
Dogomania

Silver,kudłatek w Hoteliku u szafirki.10.12.15 pojechał do swojego domku.

Recommended Posts

Posted

Tolu,ja się cieszę z każdego zdjęcia,ponieważ, zazwyczaj jest problem ze zdjęciami do ogłoszeń.

Tolu,Silver jest odrobaczony,tak? Czy odpchlony? Ma obróżkę,smycz,książeczkę?

Po Filipku zostały pieniążki w kwocie 949,79zł,z tym,że Filipek miał opłacony Hotelik do końca września,a więc Hotelik mamy opłacony za wrzesień i jeszcze jakaś kwota zostanie przeniesiona na październik.Rozliczę się z szafirką i zakończę finanse Filipka, tym samym przeniosę pieniążki na Silvera.

Filipek jest wykastrowany, zaczipowany, z aktualnym szczepieniem przeciwko wsciekliźnie -  ma książeczkę ze schronu.

Zadra dzisiaj odrobaczyła oba psiaki -  jest wpis w książeczce, dostały szeleczki, obróżki przeciwkleszczowe.

Posted

Mocno zaciskam kciuki za jutrzejszą podróż Silwera! Zdjęcia nie są najlepsze i w tej kwestii będziemy jeszcze liczyć na pomoc szafirki :) Po za tym uważam,że jak już bezpiecznie dotrze do Hani,to wskazana będzie wizyta u weta,w związku z tym uszkiem...

Posted

Dziś rano o godz.6, Silver wyruszył w drogę. Przedtem jednak był na spacerze, załatwił co trzeba i podobno zaczął szczekać z radości! Tola pisze, że jest bardzo pocieszny.

Posted

OO, to brzmi obiecująco ..

Bardzo obiecująco.Oby Silver tylko dogadywał się z kotkami to będzie super.No ale zobaczymy.

Brak wiadomości o transporcie Silvera.Niepokoję się.

Posted

Bardzo obiecująco.Oby Silver tylko dogadywał się z kotkami to będzie super.No ale zobaczymy.

Brak wiadomości o transporcie Silvera.Niepokoję się.

Ja też zaglądam.

W Warszawie został przekazany zgodnie z planem

Posted

Silver dojechał szczęśliwie. Jest fajnym, przyjaznym psiakiem. Myślę, że szybko się zaaklimatyzuje :)

Ufff! Dziękujemy Haniu za tą wiadomość :) Jak dobrze,że jest piesiem przyjaznym :)

Posted

Ja również dołączam się do szczęśliwych ciotek na wieść, że Silver rozpoczyna nowy etap w swoim życiu.