Jump to content
Dogomania

Silver,kudłatek w Hoteliku u szafirki.10.12.15 pojechał do swojego domku.

Recommended Posts

Posted

Przeszukałam mapę.

Łaziska - Norek Frycu ; mimbr

Katowice - Perełka1 ; Monika z Katowic ; yolanovi ; musia ; Iwona71 ; AtaO

Chorzów - bukowa ; yorassarniana

Dąbrowa Górnicza - Gabi79 ; AgusiaP ; Martica&Aischa ; 

Gliwice - ewu

Siemianowice Śl. - Mysza2

Ruda  Śląska - agucha007

Myślenice - Rudzia-Bianka 

Bytom - DONnka

Kto pomoże z wizytą?

Posted

Najbliżej do Mikołowa mają dziewczyny z Tychów i  Katowic, jutro z szafirka spróbujemy podzwonić i poprosić  o wizytę.

Domek zapowiada się bardzo fajny :)

Posted

Najbliżej do Mikołowa mają dziewczyny z Tychów i  Katowic, jutro z szafirka spróbujemy podzwonić i poprosić  o wizytę.

Domek zapowiada się bardzo fajny :)

To fajnie.Do wizyty potrzebna jest osoba,która porusza się samochodem.Może ktoś zgodzi się pojechać i przeprowadzić wizytę.Wiem,że Mysza2 bardzo często przeprowadza wizyty ale nie mam nr.tel.

Posted

To fajnie.Do wizyty potrzebna jest osoba,która porusza się samochodem.Może ktoś zgodzi się pojechać i przeprowadzić wizytę.Wiem,że Mysza2 bardzo często przeprowadza wizyty ale nie mam nr.tel.

Mysza2 jest chyba z Sosnowca...

Posted

Do Mysza2 napisałam już dzisiaj pw o pomoc ale jeszcze nie odpisała.Wiem,że w Mikołowie była przeprowadzana wizyta tylko nie kojarzę kto ją robił...

Posted

Do Mysza2 napisałam już dzisiaj pw o pomoc ale jeszcze nie odpisała.Wiem,że w Mikołowie była przeprowadzana wizyta tylko nie kojarzę kto ją robił...

A może to była wizyta dla mojego Lenona?

Zaraz sprawdzę na jego wątku...

Posted

Miasta,Sosnowiec,Bytom,Chorzów,Zabrze są usytuowane bardzo blisko Katowic.Oczywiście z Katowic jest najbliżej i z Rudy Śl.

Posted

Napisałam prośbę o wizytę do anecik.Nie wiem czy dobrze kojarzę ale anecik też jest ze śląska.

Domek zapowiada się bardzo fajnie.Pani Basia jest osobą bardzo otwartą i miłą.Oby tylko dzieci nie maltretowały za wiele Silvera.

Posted

Ja dostałam podpowiedź od Mysza2 i napisałam do yolanovi.Też próbowałam do AlfaLS ale ma zapchaną skrzynkę

Do mnie o wizytę? To chyba jakaś pomyłka bo ja jestem ze Szczecina  :)  i tylko "działam" w śląskich, a konkretnie tyskich, psiakach. Ale mogę zapytać dziewczyny z Tychów czy by nie podjechały...

A do skrzynki muszę zajrzeć, dzięki za informację, że znów zapchana :) . 

Posted

UWAGA! Pani zrezygnowała. Dostałam rano smsa, że po nocy przemyśleń, rodzina będzie szukać psiaka bliżej siebie. Pani przeprosiła, a ja podziękowałam za informację.

Posted

No cóż mówi się trudno Szukamy dalej.

A skąd Wy wiecie gdzie kto mieszka? Bo jakby trzeba było gdzieś pomóc w mojej okolicy Zagłębie , Górny Śląsk (Będzin, Pyrzowice)to ja zawsze chętnie.

Posted

Do mnie o wizytę? To chyba jakaś pomyłka bo ja jestem ze Szczecina  :)  i tylko "działam" w śląskich, a konkretnie tyskich, psiakach. Ale mogę zapytać dziewczyny z Tychów czy by nie podjechały...

A do skrzynki muszę zajrzeć, dzięki za informację, że znów zapchana :) . 

A to pewnie Myszka tak sobie Ciebie tylko skojarzyła,że również mieszkasz w Tychach.Bardzo dziękuję za odpowiedź :)

UWAGA! Pani zrezygnowała. Dostałam rano smsa, że po nocy przemyśleń, rodzina będzie szukać psiaka bliżej siebie. Pani przeprosiła, a ja podziękowałam za informację.

Dobrze,że Pani o swojej rezygnacji poinformowała,bo z tym też różnie bywa...

No cóż mówi się trudno Szukamy dalej.

A skąd Wy wiecie gdzie kto mieszka? Bo jakby trzeba było gdzieś pomóc w mojej okolicy Zagłębie , Górny Śląsk (Będzin, Pyrzowice)to ja zawsze chętnie.

Tak anecik,szukamy dalej domeczku dla Silverka :)

Anula dużo wie skąd kto jest,bo wysyła paczuszki i ma adresiki :) Dziękujemy za chęć pomocy :)

Posted

Anula dużo wie skąd kto jest,bo wysyła paczuszki i ma adresiki :) Dziękujemy za chęć pomocy :)[/quote]

No tak najprostsze bywa trudne do zrozumienia :D
Posted

No i trochę się już znamy po tylu latach bycia na dogomanii.

A mnie niedawno minęło pół roku na dogomanii :D :D. Mam staż :D :D :D
Posted

A już myślałam... No, ale nic - nie ma tego złego, co by na jeszcze lepsze nie wyszło ;) :D

Widać nie ten domek pisany był Silverkowi ;)

Czekamy dalej.

Posted

Ja sądzę,że Pani Basia był zdecydowana dać Silverowi dom tylko ze względu na odległość TZ nie chciało się jechać do Wrocławia,być może stwierdził,że poco po psa jechać taki kawał drogi jak można znaleźć innego na miejscu.

No nic ogłoszenia idą,czekamy na jakiś sensowny telefon.