Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja swoj postawie tak jak zwykle czyli na parkingu " 9 ". Do zobaczenia w weekend. ps. Daria wiesz jak to bywa zawsze jest ktos wyzej , Doddy z psami a Ty nadal pozostaniesz nieszczesna , ktora nie wie co to prawdziwy pies :) Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 udam ,że nie czytałam tych wszystkich Twoich zgryźliwych postów :p "wuuusaaaaa " Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 dariaopole napisał(a):"wuuusaaaaa " co to znaczy i w jakim narzeczu ? Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):co to znaczy i w jakim narzeczu ? tak było w filmie : "Bad boys", w stanie podwyższonego zdenerwowania i niepokoju należy pocierać uszy palcami i wymawiać " wuuusaaa" podobno pomaga :razz: próbuję ale mi nie przechodzi :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja wiem ze Ty od francuskiego jestes wiec tlumacze - to byl film o zlych chlopcach , znajdz w swojej plytotece Bad Girls i zobacz co tam polecaja :) Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A kto jeszcze lubi kabanosy ale takie prawdziwe nie wieprzowe czy drobiowe bo wypadek nie koniecznie musi być na strzelnicy i beacie wcale się nic nie stanie tylko nie wiem jak w wędzarni zamówienia rozplanować i co kto lubi bo tyle mięsa trzeba jakoś podzielić. Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ja wiem ze Ty od francuskiego jestes wiec tlumacze - to byl film o zlych chlopcach , znajdz w swojej plytotece Bad Girls i zobacz co tam polecaja :) ni mam takiej płyty niestety. Muszę sobie sama jakos poradzić Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Daria to teraz wiesz co ja musze znosic z ta Beata... Jedyna rada to jej nie sluchac. Wtedy tylko slysze od czasu do czasu, ze nie pamietam co ona mowila 5min temu. ;) Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ja wiem ze Ty od francuskiego jestes wiec tlumacze - to byl film o zlych chlopcach , znajdz w swojej plytotece Bad Girls i zobacz co tam polecaja :) To przyjade Guciem a co i zaparkuje na parkingu nawet jak będzie cały zajęty najbezpieczniejszymi autami na świecie i tak im to nic nie da :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jarek, nie wiem czy ja dobrze zrozumialam , jezeli mnie nic nie bedzie a Ty chcesz miec prawdziwe kabanosy to ja wiem z czego one sa i ............ nie radze nikomu sie przyznawac to raz a dwa to w zyciu mam jedna swiętość to sa moje zwierzaki i dopiero po moim trupie uda sie komus cos z nimi zrobic . ps. to uprzedz mnie czym przyjedziesz to ja odpowiednio zaparkuje. ps. To juz teraz Doddy wszystko rozumiem , pamietam i ... zapomne. Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 doddy napisał(a):Daria to teraz wiesz co ja musze znosic z ta Beata... Jedyna rada to jej nie sluchac. Wtedy tylko slysze od czasu do czasu, ze nie pamietam co ona mowila 5min temu. ;) ooo to jest to !!! Ja jestem dobra w " niesłuchaniu" :p Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jarku ostatnio Beaty samochod przyciaga jakos inne samochodziki... To taki combi metalik co ma dwie 13 w tablicach rejestracyjnych (to tak przypadkiem, zebys wiedzial ;)). Ja to powiem Wam, ze nawet zachwycilam sie gustawem w drodze powrotnej... Strasznie fajnie sie z niego wyskakuje :loveu: Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Eeee nie wiem, czy mnie przebijesz... Choc wyjacym Johnym moja Brenke przebilas razy 1000! Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja wiem teraz jak ominąć korki na wjeździe do Wawy - przykleimy jakoś Johnego na maskę Gucia i w Józefowie będę po 5 minutach :) Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beda Cie scigac za jazde na sygnale glosniejszym niz karetki :evil_lol: Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='dariaopole']ooo to jest to !!! Ja jestem dobra w " niesłuchaniu" :p Daria to naprawdę przebija ale ona nie tyle nie słucha co podejrzewam że nie słyszy ale tego już się raczej nie wyleczy bez takich gustownych ozdóbek na uszy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 to Ci się udało !!! teraz ja pampersa potrzebuje :evil_lol: Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='doddy']Beda Cie scigac za jazde na sygnale glosniejszym niz karetki :evil_lol: Daria i tak by nie usłyszała ale tak myśle czy to wszystko nie jest spowodowane właśnie tym Johnym bo przymiarki do koguta już robiliśmy ale zleciał bo taśma klejąca puściła Quote
Tengusia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 My z Bolkiem tez pierwszy raz bedziemy spedzac sylwka razem, i nie powiem ze mam wesolo bo Faza strasznie sie boi i trzesie sie jak ratlerek a Bolek jak tylko uszlyszy strzal to zaczyna ujadac chocby za drzwiami stalo stadko wlamywaczy :huh: Andzia zazdroszcze wypadow nad morze (jak wiekszosc :eviltong: ) z checia bym sie wprosila kiedys ale z tym moim Bolkiem to problem bo on strasznie ale to strasznie nie lubi wilczurow :mad: A mnie to nikt do wawy nie zaprosi :-( normalnie musze sama sie kiedys wprosic i poznac cioteczki osobiscie :eviltong: :grins: Quote
doddy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Tengusia pewnie kiedys bedzie Ci to pisane ;) Wlasnie wykapalam Mambe. Quote
JarekOpole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jakies 20 minut temu zamknąłem Happy pod prysznicem przychodzę a ona dalej sucha - durna wody se nie odkręciła. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 doddy napisał(a):To taki combi metalik co ma dwie 13 w tablicach rejestracyjnych (to tak przypadkiem, zebys wiedzial ;)). Ja to powiem Wam, ze nawet zachwycilam sie gustawem w drodze powrotnej... Strasznie fajnie sie z niego wyskakuje :loveu: Jestes podla !!!!!!!!!!!!!! Do soboty sobie przerejestruje !!!!!!!!!!! Nie wiem jak mozna byc zachwyconym jak Cie z samochodu wyrzucaja i trzeba wyskakiwac !!!!!!!!!!!! Jarek, przeciez mówię, ze asty Darii to rozumem ............ wiec nie wiem czemu liczyłeś , ze sie wykąpie. Quote
doddy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Normalnie do wczoraj sie kapala sama :eviltong: A z samochodu gustawowego sie leci z gorki na pazurki :diabloti: Quote
Recommended Posts