Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
co to znaczy i w jakim narzeczu ?

tak było w filmie : "Bad boys", w stanie podwyższonego zdenerwowania i niepokoju należy pocierać uszy palcami i wymawiać " wuuusaaa" podobno pomaga :razz:
próbuję ale mi nie przechodzi :diabloti:

Posted

A kto jeszcze lubi kabanosy ale takie prawdziwe nie wieprzowe czy drobiowe bo wypadek nie koniecznie musi być na strzelnicy i beacie wcale się nic nie stanie tylko nie wiem jak w wędzarni zamówienia rozplanować i co kto lubi bo tyle mięsa trzeba jakoś podzielić.

Posted

Ja wiem ze Ty od francuskiego jestes wiec tlumacze - to byl film o zlych chlopcach , znajdz w swojej plytotece Bad Girls i zobacz co tam polecaja :)

ni mam takiej płyty niestety. Muszę sobie sama jakos poradzić

Posted

Daria to teraz wiesz co ja musze znosic z ta Beata...
Jedyna rada to jej nie sluchac. Wtedy tylko slysze od czasu do czasu, ze nie pamietam co ona mowila 5min temu. ;)

Posted

Ja wiem ze Ty od francuskiego jestes wiec tlumacze - to byl film o zlych chlopcach , znajdz w swojej plytotece Bad Girls i zobacz co tam polecaja :)

To przyjade Guciem a co i zaparkuje na parkingu nawet jak będzie cały zajęty najbezpieczniejszymi autami na świecie i tak im to nic nie da :diabloti:

Posted

Jarek, nie wiem czy ja dobrze zrozumialam , jezeli mnie nic nie bedzie a Ty chcesz miec prawdziwe kabanosy to ja wiem z czego one sa i ............ nie radze nikomu sie przyznawac to raz a dwa to w zyciu mam jedna swiętość to sa moje zwierzaki i dopiero po moim trupie uda sie komus cos z nimi zrobic .

ps. to uprzedz mnie czym przyjedziesz to ja odpowiednio zaparkuje.

ps. To juz teraz Doddy wszystko rozumiem , pamietam i ... zapomne.

Posted

doddy napisał(a):
Daria to teraz wiesz co ja musze znosic z ta Beata...
Jedyna rada to jej nie sluchac. Wtedy tylko slysze od czasu do czasu, ze nie pamietam co ona mowila 5min temu. ;)

ooo to jest to !!! Ja jestem dobra w " niesłuchaniu" :p

Posted

Jarku ostatnio Beaty samochod przyciaga jakos inne samochodziki...
To taki combi metalik co ma dwie 13 w tablicach rejestracyjnych (to tak przypadkiem, zebys wiedzial ;)).

Ja to powiem Wam, ze nawet zachwycilam sie gustawem w drodze powrotnej... Strasznie fajnie sie z niego wyskakuje :loveu:

Posted

[quote name='dariaopole']ooo to jest to !!! Ja jestem dobra w " niesłuchaniu" :p

Daria to naprawdę przebija ale ona nie tyle nie słucha co podejrzewam że nie słyszy ale tego już się raczej nie wyleczy bez takich gustownych ozdóbek na uszy

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='doddy']Beda Cie scigac za jazde na sygnale glosniejszym niz karetki :evil_lol:

Daria i tak by nie usłyszała ale tak myśle czy to wszystko nie jest spowodowane właśnie tym Johnym bo przymiarki do koguta już robiliśmy ale zleciał bo taśma klejąca puściła

Posted

My z Bolkiem tez pierwszy raz bedziemy spedzac sylwka razem, i nie powiem ze mam wesolo bo Faza strasznie sie boi i trzesie sie jak ratlerek a Bolek jak tylko uszlyszy strzal to zaczyna ujadac chocby za drzwiami stalo stadko wlamywaczy :huh:

Andzia zazdroszcze wypadow nad morze (jak wiekszosc :eviltong: ) z checia bym sie wprosila kiedys ale z tym moim Bolkiem to problem bo on strasznie ale to strasznie nie lubi wilczurow :mad:

A mnie to nikt do wawy nie zaprosi :-( normalnie musze sama sie kiedys wprosic i poznac cioteczki osobiscie :eviltong: :grins:

Posted

doddy napisał(a):
To taki combi metalik co ma dwie 13 w tablicach rejestracyjnych (to tak przypadkiem, zebys wiedzial ;)).

Ja to powiem Wam, ze nawet zachwycilam sie gustawem w drodze powrotnej... Strasznie fajnie sie z niego wyskakuje :loveu:

Jestes podla !!!!!!!!!!!!!! Do soboty sobie przerejestruje !!!!!!!!!!!

Nie wiem jak mozna byc zachwyconym jak Cie z samochodu wyrzucaja i trzeba wyskakiwac !!!!!!!!!!!!

Jarek, przeciez mówię, ze asty Darii to rozumem ............ wiec nie wiem czemu liczyłeś , ze sie wykąpie.